Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja tylko szybko napisze o sobie:
Paulina, 27 lat (w styczniu 28). Ciąża druga, mieszkam w okolicach Glasgow w Szkocji. Termin z om na 23.07.
Kochane doczytałam na szybko. Gratuluję wspaniałych wizyt, dobrych wieści, pikajacych serduszek
Tym które plamia lub mają problemy życzę spokoju i odpoczywajcie :* musi być dobrze!
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!!
Ja teraz jestem w Polsce z synkiem. Mamy taki sajgon że nie mam czasu usiąść
Na szczęście pierwsza wizyta we wtorek i modlę się o dobre wieści.
Dziś dowiedziałam się że moja szwagierka ma identyczny termin porodu jak ja!!! Nasze drugie dzieci też będą z tego samego roku i pewnie będzie kilka dni różnicy
U nas o ciąży wiedzą już chyba wszyscy haha
-
Cześć. Niestety często się tutaj nie udzielam bo mam małego synka który potrzebuje dużo uwagi
To może i ja napiszę coś o sobie.
Mam 23 lat i jesteśmy z Bielska-Białej. Jestem już mamą prawie dwulatka:)
Też planujemy powiedzieć wszystkim w święta:) mdłości niestety też mi dokuczają. -
O północy przebudzil mnie ból podbrzusza, takiego bólu jeszcze nie mialam. Wzielam nospe i przeszło. Moglam zasnąć ale... Cos mi podpowiada, że w czwartek nie usłyszę dobrych wieści. Wczoraj wieczorem nawet piersi nie bolały... Mam złe przeczucie...
-
nick nieaktualny
-
Madlene.:) wrote:Wszstko będzie dobrze, musi być. Czekamy na wieści po wizycie na ip.
P.S. mam wrażenie że jesteś wyjątkowo sympatyczną i ciepłą osobą
Staram sie taka być i w sumie znajomi tez tak uważająale nie mnie to oceniać.
Prosze trzymajcie kciuki, zeby wszystko z malenstwem bylo ok bo ja mam naprawde takie przeczucie, ze hej