X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Selja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga trzymam kciuki <3

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • Nicka789 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    Staram sie taka być i w sumie znajomi tez tak uważają ;) ale nie mnie to oceniać.
    Prosze trzymajcie kciuki, zeby wszystko z malenstwem bylo ok bo ja mam naprawde takie przeczucie, ze hej :(

Na ginekologii beda chcieli Cie zostawić ale popros o zrobienie usg. Trzymam kciuki :*

3jgxqqmziee3p7kr.png 27.11 0heart.gif
    I IVF- 11.2016 11dpt beta 47,33 13dpt 121,47
    15dpt 387,6 18dpt 1613
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jaka jestem zla i plakac mi sie chce. Jak trafilam w nocy z czwartku na piatek na oddzial to mi babka robila usg i mowila ze wszystko jest ok, nic nie ma. Wczkraj potwierdzila ze dzis ide do domu. A dzis na wizycie rano, ordynator sie jej pyta czy tam na usg bylo wszystko ok to ona do niego ze bylo male rozwarstwienie i ze kosmowka mi sie odkleja. I mam czekac na usg dzis i od tego zalezy czy wyjde. Wiecie jaka jestem wsciekla? To czenu mi nic nie powiedziala jak sie jej pytalan wtedy skad to? Dopiero sie dowiedzialam przez przypadek. Polska sluzba zdrowia, kurwa mac!

• Ewela35 Ekspertka

Wysłany: 5 grudnia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga trzymam mooocno kciuki za Was!!!

w4sqyx8d5t3hk7tg.png
  • Nicka789 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi544 wrote:
    Dziewczyny jaka jestem zla i plakac mi sie chce. Jak trafilam w nocy z czwartku na piatek na oddzial to mi babka robila usg i mowila ze wszystko jest ok, nic nie ma. Wczkraj potwierdzila ze dzis ide do domu. A dzis na wizycie rano, ordynator sie jej pyta czy tam na usg bylo wszystko ok to ona do niego ze bylo male rozwarstwienie i ze kosmowka mi sie odkleja. I mam czekac na usg dzis i od tego zalezy czy wyjde. Wiecie jaka jestem wsciekla? To czenu mi nic nie powiedziala jak sie jej pytalan wtedy skad to? Dopiero sie dowiedzialam przez przypadek. Polska sluzba zdrowia, kurwa mac!

Nosz by ich szlak trafil :/
    Kobieta w ciąży powinna byc pod szczegolna opieka i informowana o wszystkim a tak to dodatkowy stres!
    Trzymaj sie kochana, ja bym ich opierdzielila

15dpt 387,6 18dpt 1613
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz bede miala usg robione przez ordynatora to mu powiem ze od poczatku bylo mowione ze jest ok i nikt mi nic nie powiedzial na temat jakis nieprawodlowosci..

• Nicka789 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi daj znac co powiedzial. Trzymam kciuki!

15dpt 387,6 18dpt 1613
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie poniedziałkowo z zatłoczonego metra ;)
    Anga trzymam kciuki&&&&&&
    Gabi co za debile! Mam nadzieję, że ordynator wszystko Ci teraz wyjaśni.

A mnie coś ćmi podbrzusze, może od wczorajszych przytulanek? Hmmm....

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze na tym lozku i juz mi sie oczy szklą.. Boze, a jezeli znowu strace dziecko? Nie. Koniec. Musze myslec pozytywnie. Fasolka jest silna i da radę! Tak sie martwie :-(

• monika91 Znajoma

Wysłany: 5 grudnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka789 wrote:
    Jeszcze podaj swoje imie, ile masz lat i skad jestes to sie dopisze do tabletki :)
    Monika, 25 lat, okolice Wrocławia :)

AniaKami lubi tę wiadomość

f2w3rjjgr0mcb3mw.png
  • Luz Maria Przyjaciółka

Wysłany: 5 grudnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, link do tabeli wrzuciłam na pierwszą stronę.

gabi544 - zawsze szukaj pozytywów, pomyśl ile stresu Ci zaoszczędziła, a on zdecydowanie ni był Ci potrzebny.
    Anga1989 jak masz możliwość to idź na IP, będziesz spokojniejsza.

Ja ze swoimi plamienia mi po półtora tygodnia miałam spokój na 3 dni i z soboty na niedzielę znów... nie pojechałam na IP bo to by i tak mi nic nie dało, biorę już leki, leżę cały czas. Idę dziś bez wizyty do lekarza który prowadził moją poprzednia ciążę (jest zastępca ordynatora w moim szpitalu) on ma USG odrazu w gabinecie. Nie poszłam do pracy i juz raczej nie wrócę do niej z rozsądku chociaż bardzo bym chciała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 09:28

• kate88:) Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety odpadam :( ale wam wszystkim życzę cudnych lipcowych dzieciaczków

19.01.2018 nasz skarb Natalka <3 3230g 54cm <3
    l22n8u69xb9092j8.png
    Aniołeczek 5.12.16 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate - co sie stalo?! :-(

• She86 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi544 wrote:
    Kate - co sie stalo?! :-(

Kate miała mieć wczoraj usg o 18.. chyba jest cos nie tak :(

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczęta :) przez te zamieci byłam odcięta od świata.. widzę, że raz dobrze, raz źle.. Eh, masakra. Ja też od wczoraj już nie biorę dupka, jutro wizyta. Trochę bałam się go odstawić, ale i tak wykupiłam na lewo jedno opakowanie więcej. Mam nadzieję, że będzie dobrze i dzidzia się utrzyma.

Cieszę się z dobrych wieści, i tulę mocno resztę..

Mi wymioty powoli schodzą, trochę mnie nudzi ale ciesze się, że idziemy już w tym lepszym kierunku :)

• Amore Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi Anga będzie dobrze <3

kate Co się stało?

Dziewczyny oby kolejny tydzień przeleciał szybko bez problemów Amen

xvqvdqg.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi, Anga bądźcie dzielne, trzymam za Was kciuki i czekam na dobre wieści.

Kate, co się dzieje?

• AniaKami Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie, klucha ma 3 cm i dzien ciazy jest identyczny jak dzien z ostatniej miesiaczki;) 10t3d ;)
    Serducha nadal nie slyszalam, ale widzialam jak szybko bije wiec wiem ze jest ok:)

Za wszystkie trzymam kciuki! Bedzie dobrze! Musi!

Ania, 25 lat, okolice Wroclawia, ciaza 3.

Nicka789, DTEM, Leoparde, Selja, sisi, bulkaasia lubią tę wiadomość

16ud3e3kui6kcuib.png
    Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
    Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi544 wrote:
    Gabi musimy byc dobrej myśli. Dobrze ze jesteś w szpitalu i znaleźli przyczynę jest to lepsze niż gadanie jak u mnie ze tak czasami bywa :(. Musimy leżeć i czekać kochana nic nam nie pozostało. U mnie dzisiaj już trochę mniejsze krwawienie mąż idzie popołudniu do mojego giną po zwolnienie. Oby było dobrze. Trzymam kciuki.

Anga u Ciebie tez jestem dobrej myśli

• DTEM Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieciekawy ten poniedziałkowy poranek- wspieram Was kochane, oby wszystko się pozytywnie skończyło.
    Gabi- może lepiej, że przez weekend nie wiedziałąś. Dziś jest ordynator który Ci wszystko dokładnie wyjaśni, a może to nic bardzo groźnego:)
    Kate, pzytulam Cię mocno...

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ