Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciacho wrote:Tak usg było w 7t 5d, Miało 1,7 cm. Ale według wielkości było kilka dni do przodu, dr określił na 8t2d
Ja też miałam wiele perypetii z plamieniami, poronieniami itp, ale nauczyłam się myśleć pozytywnie i to dużo pomaga.
To super
Mam nadzieje,ze moj maluszek bedzie mial juz ponad 1 cm i bedzie widac główkę i konczyny -
Moj maz dzis mi oznajmil ze wie co kupic mi na mikolajki
bo ja mu kupilam a on jak zwykle skleroza
tak wiec jutro dostane krem na rozstepy
hahha
Ciacho lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Moj maz dzis mi oznajmil ze wie co kupic mi na mikolajki
bo ja mu kupilam a on jak zwykle skleroza
tak wiec jutro dostane krem na rozstepy
hahha
Ja krem na rozstepy zazyczylam sobie na swietai taka poduche-rogala do spania
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
nick nieaktualnyJagusiaaaa jak po wizycie??? Poka fotki!
Ktoś jutro też idzie do gina na Mikołajka?
Mnie też łamie spanie strrrrasznieeee. I pierogi za mną chodząwidzę, że duża część ma odrzut do mięsa
ja dzisiaj znowu pomolestuję męża o fryteczki
Jaguś_7810, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Ciacho wrote:Nicka, pewnie zobaczysz, ale dużo zależy też od sprzętu jakim lekarz się posługuje. Podejrzewam, że mojemu lekarzowi udało się zrobić takie ładne zdjęcie przez przypadek hih.
No wlasnie tylko na prenatalnych maja lepszy sprzet, zapytam sie czy da sie jakos polepszyc to zdj -
nick nieaktualnyJa od kilku dni jem ruskie na przemian z malinami
. Boże jeszcze dzień nie mina z lezeniem a ja już wylezana na maksa. Jak ja wytrzymam to dalej nie wiem. Mój syn dopytuje się o co chodzi i muszę mu sciemniac. Ze brzuch mnie boli
. No ale wolę na ten moment nic nie mówić.
Gratuluję wizyt.
Bebloszka przykro mi. -
PannaNatalia wrote:Jagusiaaaa jak po wizycie??? Poka fotki!
Ktoś jutro też idzie do gina na Mikołajka?
Mnie też łamie spanie strrrrasznieeee. I pierogi za mną chodząwidzę, że duża część ma odrzut do mięsa
ja dzisiaj znowu pomolestuję męża o fryteczki
Jade na 18 na wizytę :p wstawię foto jak dostane :>
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Ja jutro mam wizytę
Od kilku dni codziennie jem biały ser na prawie każdy posiłek i zaczynam mieć go już dość. Zastanawiam się na co się przestawić żeby moc kolejne pare dni spokojnie przetrwać :p tak w ogóle to wczoraj dowiedziałam się przypadkiem ze moja teściowa w ciąży ze szwagrem jadła ciągle biały serWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 15:41
-
Bialy ser to ja na sniadanie,dzisiaj z dzemem jagodowym...wczoraj tez....wczesniej z cebulka i papryka albo rzodkiewka...aa byl tez dzien ze jadlam kanapki z avocado i cebula...ale moje menu jest raczej monotonne...dzisiaj np jest mi mdlo,kupilam ciasteczka korzenne i chyba sie jednym zakleje,moze pomoze...
Drzemka dlugo nie trwala ,dzwonili z domu z kiepskimi wiesciami....a ze zaraz do szkoly po corke musze jechac to juz nici ze spania...mam nadzieje ze cokolwiek ta pani przygotuje na tym pokazie to mi podpasuje,wolalabym nie isc zwracac na jej oczachnie bylaby to dobra reklama....a znajome ktore przyjda na pokaz nic o ciazy nie wiedza wiec dopiero bylby cyrk
-
Jeszcze sie zapytam czy ktoras z Was mecza dreszcze i jest jej ciagle zimno? Ja od poczatku tej ciazy nie wychodze spod koca,meczy mnie to juz bo temp w domu nienaturalnie wysoka,powietrze robi sie suche od ciaglego grzania a ja marzne..nigdy nie mialam tego problemu
-
https://zapodaj.net/da6eb24def6f3.jpg.html
zdjęcie z przed chwili w 10 tyg :p chyba mi brzuch za szybko rośnie
a jak u was jest ??Anga1989, madziakowa, Leoparde, Nicka789, asiczka11, Alimak, She86, bulkaasia lubią tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie