Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
rosax3 wrote:Tak w ogole to szykuje patelnie dla kilku z Was
jak przypiernicze to zle mysli od razu odejda. Najbardziej to mysle o anga. Pobijasz rekordy w zamartwianiu sie
uspokuj sie, odprez, jest dobrze i kurde bedzie dobrze do lipca!!!!!!!
Rosa tylko zapomniałaś o jednym... Tutaj każda z Nas jest pod ochroną i nie można Nas bić
A humor juz mam lepszy wiec spoko.. Wracam z pozytywnym nastawieniemAmore lubi tę wiadomość
-
Ja mam wizyte za 2 dni
juz wiekszosc z Was slyszalo serduszka - nie moge sie juz doczekac
u nas wiedza rodzice jedni i drudzy, moj brat i wszyscy znajomi
reszcie rodziny na swieta powiemy
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Anga1989 wrote:Rosa tylko zapomniałaś o jednym... Tutaj każda z Nas jest pod ochroną i nie można Nas bić
A humor juz mam lepszy wiec spoko.. Wracam z pozytywnym nastawieniemnawet nie odczuje tego maluch a jaki szczesliwy bedzie ue mama przestala zle myslec
Anga1989 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosa - ja poproszę, wal byle mocno
kate - bardzo mi przykro. Pamiętaj, że możesz na nas liczyć.
Anga, megi - dużo zdrówka.
dziewczyny dziś wizytujące - pamiętajcie, że limit niepowodzeń się wyczerpał - trzymam za Was kciuki!
u mnie zmienność nastrojów w pełni - raz zadowolona, że będzie wszystko super, raz płaczę, bo na pewno jest źle. Bardzo się denerwuję na wizytę - a na niej samej to pewnie zejdę.
A do tego cały czas jestem podziębiona - niby tylko kaszel, trochę katar i mi zimno (ale bez gorączki), ale to też mnie dołuje. Czy sama herbatką z miodem mam szansę się wyleczyć? Czy 6 dzień to trochę nieprzydługo? Objawy co prawda raz słabsze raz silniejsze, ale jednak.
Wszelkie specyfiki z cebulą czy czosnkiem odpadają - przy samym otwieraniu lodówki, już mam ochotę to zwrócić.
A propo plamień - ja jestem z tych co do tej pory bez kropelki - mimo że mam ponoć krwiaka na 1cm..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 14:00
Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
monkle- jeżeli masz możliwość idź do rodzinnego a jak nie to kup w aptece syrop prenalen??? czy jakoś tak, dla ciężąrnych, są jeszcze tabl do ssania z tej serii. z naturalnych sposób hmmm.... miód maliny dużo wit C, inhalacje z soli morskiej lub z rumianku, zioła do picia, może się na noc wysmarować jakiś olejkiem na rozgrzanie:)
-
laski bo Rosa bedzie leciała patelnią a ja poprawie każdej niewychowawczo po klapie w 4 litery. Zdarza się że jest źle - ale nie mamy na to najmniejszego wpływu! Mamy za to wpływ na pozytywne przejście ciąży - na bycie zrelaksowaną, szczęśliwą, wypoczętą. To owszem - WPŁYWA na płód i na to, jakie rodzi się dziecko. Bardzo w to wierzę! Nie wolno więc się zamartwiać! To świadome szkodzenie sobie. Tak jakbyście paliły fajki mówiąc że nie możecie się powstrzymać.
I dlatego mimo że mam dziś ochotę w końcu sobie rzygnąć a zamiast jeść piłabym wciąż kakao którego nie piłam od miesięcy - CIESZĘ SIĘ strasznie, bo mam to o czym marzyłam! Życie w sobie!
kate, bardzo baaardzo Ci współczuję. Trzymaj się ciepło i mam nadzieję że zobaczymy Cię niedługo w ciut późniejszym wątku. Fasolek wróci :*Paula55 lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Wiecie,u nas z badaniami to ogolnie jest pod gorke,bez zlecenia od gp na konkretny powod badan nie zrobia...tak poprostu dla sprawdzenia to u nas w przychodni nie ma szans zrobic...tak mysle ze rodzina meza ma 0 w wiekszosci,przy pierwszym dziecku bylo wporzadku,dostalam zastrzyki i tyle...moze teraz tez da rade,nie mam wyjscia,musze poczekac...
Zrobilam zakupy,nanosilam sie ze czuje klucia wszedzie....nieprzyjemne to takie....wciagnelam pierogi- to mi wchodzi caly czas,z jagodami....wypije zielona herbatke i ide na drzemke,...musze odespac te nocke ... -
Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie było, ale u mnie wszystko ok
Dla zapomnienia o przykrych sytuacjach i zamartwianiu się wklejam foto mojego dzidziuśka zrobione tydzień temu, żeby dał Wam więcej wiary... Cieszcie się każdą chwilą
Te pierogi to i ja bym zjadła
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12a50708a8c5.jpgmadziakowa, Anga1989, Mania25, She86, megi78, lottinka, Uszko, bulkaasia, Zoja, Ewela35, Marzenie27, Amore, Solane, sisi lubią tę wiadomość
-
Ciacho wrote:Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie było, ale u mnie wszystko ok
Dla zapomnienia o przykrych sytuacjach i zamartwianiu się wklejam foto mojego dzidziuśka zrobione tydzień temu, żeby dał Wam więcej wiary... Cieszcie się każdą chwilą
Te pierogi to i ja bym zjadła
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12a50708a8c5.jpg
Sliczny dzidzius
Usg bylo robione w 7t5d? Ile mialo malenstwo?