Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki- Witam się po nieprzespanej nocy:)
Dzisiaj mam przetarg w ANR na działkę rolną, wiem, że to z innej beczki- ale bardzo mi zależy więc plisssam o kciukasy!?!?!?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 07:35
Nicka789, Anga1989, Asik_kk, Leoparde, asiczka11, AniaKami, megi78, sisi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dziewczyny proszę trzymać kciuki bo o 9 mam wizytę i tak bardzo się martwię czy z bliźniakami wszytko dobrze. No i żeby się okazało, że są jednak w osobnych workach...Anga1989, PannaNatalia, Selja, asiczka11, Paula55, AniaKami, Amore, sisi lubią tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:Dzień dobry
Dziewczyny proszę trzymać kciuki bo o 9 mam wizytę i tak bardzo się martwię czy z bliźniakami wszytko dobrze. No i żeby się okazało, że są jednak w osobnych workach...
Bedzie dobrze, wyjdziesz z dobrymi nowinaminie zamartwiaj sie na zapas :*
-
Nicka789 wrote:Dobry
Pomozcie. Skonczyl mi sie pakiet premium i nie pokazuja mi sie teraz procenty u goryCo zrobic,żeby to przywrócić? Musze wykupić abonament? Tylko,ze ja nie chce
Oj, niechcacy polubilam...
Nicka ja przez przypadek odkrylam ze jak nie bylam zalogowana na belly i wpisalam w google swoj nick i bellybestfriend to wyszukalo mi nasz watek (na szybko chcialam cos znalezc). I jak w siebie weszlam i kliknelam na wykres to sa procenty, czyli taki widok jak wchodzimy na kogos innego.Nicka789, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się z rana
Noc nieprzespana, ale sytuacja tego wymagała. W nocy zostałam ciociąmojemu bratu urodziła się córeczka
Termin był na święta, a tu taka niespodzianka
Jeszcze kilka miesięcy i my będziemy wyczekiwać pierwszych sygnałów, że to właśnie juz się zaczyna
Bulkaasia mocno trzymam kciuki. DTEM w Twojej sprawie tez kciukam
Miłego dniaDTEM, Solane, AniaKami, Uszko lubią tę wiadomość
-
Witam sie z rana :*
Noc jako tako minela
Rano z mezem syna do przedszkola wiezlismy i pach fotoradar... O 20 pare za duzo.. Rok temu oddal za predkosc prawko na miesiac bo ponad 30 wiecej w tym roku we wrzesniu juz o ponad 20 musial na miesiac oddac bo nie minely dwa lata od poprzedniej kary i teraz pewnie a zas oddawrrr ale zla na niego jestem!!! oby byla tylko kara pieniezna! za tyle razy moga mu zabrac jiz na dluzej niz miesiac
i to wlasnie jest ciulowe w niemczech
zabiora i dupa. Czekaj miesiac i plac kare
a tylko 8 pkt tu jest a on ma jiz 6 jak dostanie dwa to prawko calkowicie zabiora.. No szlak by to trafil!!! Nie wiem czy on idiota ze jezdzi za szybko czy co?! Bezmyslny! Od rana zlosc!!!!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Witam sie z rana :*
Noc jako tako minela
Rano z mezem syna do przedszkola wiezlismy i pach fotoradar... O 20 pare za duzo.. Rok temu oddal za predkosc prawko na miesiac bo ponad 30 wiecej w tym roku we wrzesniu juz o ponad 20 musial na miesiac oddac bo nie minely dwa lata od poprzedniej kary i teraz pewnie a zas oddawrrr ale zla na niego jestem!!! oby byla tylko kara pieniezna! za tyle razy moga mu zabrac jiz na dluzej niz miesiac
i to wlasnie jest ciulowe w niemczech
zabiora i dupa. Czekaj miesiac i plac kare
a tylko 8 pkt tu jest a on ma jiz 6 jak dostanie dwa to prawko calkowicie zabiora.. No szlak by to trafil!!! Nie wiem czy on idiota ze jezdzi za szybko czy co?! Bezmyslny! Od rana zlosc!!!!
U nas teraz to ja kierowca najczęściej- bo wtedy mnie najmniej mdli, a jak już mąż jedzie to bardzo ostrożne i wolno bo mu ciągle przypominam, że "hafta" puszczę i będzie sprzątał -
Haha a no tak. Mpj tez by spezatac noe chcial
Ja bym swoim jechala ale moj jest w naprawie a z nim co jade to radar wrrr..
Wczesniej ja co chwile zdjecie mialam ale tak o10-15 za duzo wiec male mandaty a on przegina! Jak mu zabiora prawko i bedzie musial robic psychotesty to nie wiem co mu zrobie bo to z rok- poltora trwa! A zona na porodowke bedzie musial odwiesc
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny