Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No to przynajmniej tyle ze na pewno zrozumieli
))
Mam nadzieję że dziś już będzie ok.
U mnie kurde znowu zaczyna sie bol głowy który wyciął mnie wczoraj na cały dzień z normalnego funkcjonowaniaEverything you need will come to you at the perfect time
-
Dzien dobry,
Dzisiaj dzien przeznaczam na odpoczynek. Mialam zły sen, koszmar na szczescie tylko tyle.
Na fb wyskoczyl mi artykuł, ktory warto przeczytać dla poprawy humoru i smiechu
http://mamy-mamom.pl/jak-rozpoznac-plec-dziecka-bez-usg/Leoparde lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Witam się z Koszalina. Dojechaliśmy cali i zdrowi wczoraj wieczorem. Krzyż i podbrzusze tak mnie napierdzielało, że myślałam że nie dam rady jechać.
Po torcie (Mój synek wczoraj miał 4-te urodziny ) powiedzieliśmy moim rodzicom o ciąży. Ich miny - bezcenneNie mogli uwierzyć, że bliźniaki. Poplakaliśmy się wszyscy ze wzruszenia
Zaczynamy dziś z bliźniakami 11tcAnga1989, krolikan, megi78, Zoja, Leoparde, przyszła mama, AniaKami, Nicka678, Amore, Paula55, DTEM, Dooti, sisi, Selja, Marzenie27, Solane lubią tę wiadomość
-
DTEM wrote:Hej!!!
My już po badaniach, bąbelek ma 6,2cm. Badania były super, lekarz świetny- były łzy, śmiech, w ogóle suuuper!!!
Wszystko ma tak jak powinno być- serduszko 162/min, paluszków po 5wątroba, i inne narządy na miejsu z odpowiednimi przepływami!!!
Poprosiliśmy o sprawdzenie płci i.... powiedział, że oczywiście nie na 100% ale obstawia na Dziewczykę!!!
Cześć Kochane Lipcówki! Przepraszam ze daje znać dopiero dziś ale te ostatnie dni to był jakiś koszmar.
W skrócie wypuścili nas na rządanie w piątek se szpitala i pojechaliśmy prosto na badania.
2h opóźnienia lekarz badał z 20 min bez słowa. . Myślałam że zejdę na zawał. Jak skończył dopiero przemówił czy macie Państwo pytania? Ja tak czy z moim dzieckiem wszystko ok? Powiedział ze wyniki bardzo ładne Dzidzior ma prawie 6cm i jest bardzo ruchliwy. Na dzień dzisiejszy to dziewczynkaZmartwiła mnie tylko ze nie mógł ocenić kości nosowej stwierdził że jest nie do oceny. Pytałam czy musze robić dodatkowe badania powiedział ze nie. Generalnie straszny mruk z niego.
AniaKami, Nicka678, Amore, bulkaasia, asiczka11, megi78, DTEM, Dooti, sisi, Selja, madziakowa, Marzenie27 lubią tę wiadomość
18.11.2015 Aniołek - W -
Leoparde, nie brałam paracetamolu bo nie chce w 1 trym póki jakos daje radę, ale tez czuje ze to bol z serii 'nic nie pomaga'
Bulkaasia, tez się wzruszyłam! Musiało być cudownieto teraz czekają was piękne święta
będziesz szła do polskiego lekarza?
Zoja, uff że jesteś! Odpoczywaj i troszcz się o siebie i maluchabulkaasia, Zoja lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualnyZoja wrote:DTEM gratuluję!
Cześć Kochane Lipcówki! Przepraszam ze daje znać dopiero dziś ale te ostatnie dni to był jakiś koszmar.
W skrócie wypuścili nas na rządanie w piątek se szpitala i pojechaliśmy prosto na badania.
2h opóźnienia lekarz badał z 20 min bez słowa. . Myślałam że zejdę na zawał. Jak skończył dopiero przemówił czy macie Państwo pytania? Ja tak czy z moim dzieckiem wszystko ok? Powiedział ze wyniki bardzo ładne Dzidzior ma prawie 6cm i jest bardzo ruchliwy. Na dzień dzisiejszy to dziewczynkaZmartwiła mnie tylko ze nie mógł ocenić kości nosowej stwierdził że jest nie do oceny. Pytałam czy musze robić dodatkowe badania powiedział ze nie. Generalnie straszny mruk z niego.
No co za mrukWazne,ze z dzidzia wszystko jest dobrze
Zoja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam Dziewczyny, naprawdę to nie było celowe.
PO tych strasznych badaniach ( niekontaktowy lekarz) i emocjach szpitalnych wymiotowałam pół nocy i nie spałam wgóle. W sobotę od rana sprzątanie i cały dzień goście. Jak wyszli wieczorem to padłam i właśnie wstałam i piszę.
18.11.2015 Aniołek - W -
Witajcie
znalazłam przepis na super piernik polecam dla tych co tak jak ja nigdy nie robilia dla tych co robili może łatwiejsza wersja
wczoraj wypróbowałam i nie ma już dzisiaj nicna święta można i z rana zakręcić. generalnie mixuje się składniki 3 min i można już wylewać na blachę i do piekarnika
nie polałam czekoladą bo nie było w domu
http://m.smaker.pl/przepis-piernik-najszybszy-na-swiecie,122033,ewaaa.html?page_referer=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F
proporcje dałam identyczne jak w przepisie bo ja się nie znam na gotowaniu tak dobrze żeby coś tam sobie samej przekrecac
tylko zamiast cukru wyspałam ksylitol.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 10:13