Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli chodzi o ilosc to tak przy podcieraniu sporo na papierze,wyglad nieciekawy ale sama krew ze sluzem,skrzepow brak...na wkladkach juz zostawala postac brazowa ...raczej trafialam na swieza na papierze lub w toalecie krople...wybacz szczegolowy opis ale mniej wiecej o to chodzilo tak?
-
Alimak wrote:Dziewczyny nie chce Wam smęcić w Wigilię dlatego chciałam tylko spytać te które krwawiły żywą krwią, jak to i Was wyglądało. Było dosyć obfite i jak długo się utrzymywała?
Jeśli chodzi o brązowe olamie n i miałam w terminach kiedy przypadała by miesiaczka i innych co jaka czas tez. Np przedwczoraj brazowy sluz. Wiec czerwona lampka trzeba poleżeć zero dźwigania i dziś jest lepiej. Nie jest to niestety przyjemne i wyprowadza mnie mega z rownowagi ale cóż trzeba walczyć o lepsze jutro.
Mam nadzieje ze wszystkie nasze plamienia nie będą niebezpieczne dla Dzieciaczków.
18.11.2015 Aniołek - W -
Alimak wrote:Dziewczyny nie chce Wam smęcić w Wigilię dlatego chciałam tylko spytać te które krwawiły żywą krwią, jak to i Was wyglądało. Było dosyć obfite i jak długo się utrzymywała?
-
nick nieaktualnyAlimak wrote:Dziewczyny nie chce Wam smęcić w Wigilię dlatego chciałam tylko spytać te które krwawiły żywą krwią, jak to i Was wyglądało. Było dosyć obfite i jak długo się utrzymywała?
Wierzę że wszystko będzie dobrze. Odpoczywaj.
-
nick nieaktualny
-
Witam Dziewczyny w 11. Tygodniu ciąży
wczoraj poinformowalismy najbliższych
podczas rozdawania prezentów dla mojego Taty była filiżanka z napisem Kochany Dziadek a u rodziców Męża Kochana Babcia. kochany Dziadek
wszyscy bardzo szczęśliwi
było tak jak sobie wymarzylan
Życzę Wam pięknego biesiadowania z Rodzinami :)mój Tata trochę się spodziewał bo Mąż ostatnio bardzo mnie oszczędzaa rodzice Męża w mega szoku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2016, 08:55
Anga1989, Zoja, AniaKami, Marzenie27, Leoparde lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja,skonczony 12 tydzien i ruszamy w 13....oby do srody...czekanie na to usg mnie wykonczy...
Dziewczyny ktore sa na podobnym etapie,jak ze spaniem na brzuchu czy dyskomfortem w podbrzuszu,czujecie cos wogole czy jakby nigdy nic narazie?Zoja, megi78 lubią tę wiadomość
-
Muszka15 wrote:Witam sie i ja,skonczony 12 tydzien i ruszamy w 13....oby do srody...czekanie na to usg mnie wykonczy...
Dziewczyny ktore sa na podobnym etapie,jak ze spaniem na brzuchu czy dyskomfortem w podbrzuszu,czujecie cos wogole czy jakby nigdy nic narazie?
18.11.2015 Aniołek - W -
Muszka15 wrote:Witam sie i ja,skonczony 12 tydzien i ruszamy w 13....oby do srody...czekanie na to usg mnie wykonczy...
Dziewczyny ktore sa na podobnym etapie,jak ze spaniem na brzuchu czy dyskomfortem w podbrzuszu,czujecie cos wogole czy jakby nigdy nic narazie?
Mnie w spaniu na brzuchu przeszkadzają bolące piersi. Ale i tak właśnie na brzuchu spi mi się najwygodniej. Dyskomfortu w podbrzuszu na razie brak. -
Ja niestety na brzuchu noe moge spac. Za bardzo mnie rozepchalo
Wczoraj objadlam sie za x czasy a dzis od rana tule kibel. Cudowne swietahaha
Czuje sie jakbym z 4 litry wypila wczoraj..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej my też jesteśmy po ogłoszeniu nowiny na koniec prezentów powiedzieliśmy, ze mamy jeszcze dla kazdego zdrapki:)(kazdy dostal zdjecie usg)Po otwarciu części rodziny trochę zeszło o co chodzi z tą zdrapką; ) Ale jak już się zorientowali to były łzy oczywiście ja też ryczalam jak bóbr.
Marzenie27 lubi tę wiadomość
-
Dzieki za odpowiedzi,pytalam bo ja moge spokojnie spac ,ba zreszta uginac sie jak chce,nawet brzucha twardszego nie mam tzn podbrzusza i to mnie zastanawia i nieco martwi jak sumuje te moje dziwnosci...w pierwszej ciazy czulam dyskomfort i twardosc od samego poczatku,fakt ze jestem wieksza o 3 kg ale zeby az tak bez odcUcia ta ciaza przebiegala? Na samym poczatku mialam problem z ulozeniem sie w lozku,ale bardzo krotko i sie skonczylo,tak samo jak sny nocne..
Swieta spokojne? U nas bardzo,dokladnie tak jak lubimy...wczoraj z pasterki wrocilismy pozno wiec dopiero o 2 szlam spac ale ja wogole nie jestem senna ani zmeczona wiec to nie stanowilo problemu..dzisiaj lenistwo totalne,dojadanie resztek wiec nawet stanie w kuchni mnie ominelo...jutro wprawdzie skocze na jakas wyprzedaz ale nadal plany na spokojnych kilka dni mamy... -
Ja spie na brzuchu bez problemu, mieciutki jak poduszeczka, az sie dziwie, ze tam juz taki duzy lobuz mieszka
doszedl mi nowy objaw - zgaga. Czuje sie jakby mi kwas mial dziure na wylot wyrzrec
okropnosc... powiedzialam dzis narzeczonemu, ze jak bede sie tak czula do lipca to drugie dziecko sam sobie rodzi
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnga - to wizytujemy jednego dnia
Tak wogole dzien dobry. U mnie noc ciężka, od polnocy tak strasznie bolała mnie prawa strona jajnika promeniowała aż do nerki, na plecy. Nie moglam nawet odwrócic sie w lozku.. Na szczescie teraz jest juz troche lepiej ale dalej czuje lekkie klucie w jajniku i na plecach. Nie wiem skąd to, musze zapytac gina na wizycie.
U nas wczoraj rano spadlo meeeega duzo sniegu i zima pełną parą
Jakie plany macie na dzis? My w koncu siedzimy w domu, nie ruszam sie juz do zadnej rodziny. Najezdzilismy sie juz przez te dwa dniAnga1989 lubi tę wiadomość
-
I ja witam się w 10 tygodniu!
I chciałabym wam przedstawić mojego gumisiamachal rączkami i nóżkami, serducho pięknie bilo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/523e5de9b600.jpgAnga1989, Nicka678, gabi544, Amore, DTEM, bulkaasia, Ewela35, sisi, Solane, Marzenie27, Leoparde lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time