Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnga1989 wrote:No to będzie Nas troszkę na 5 stycznia
Jutro tylko skocze na NFZ zobaczyć czy wszystko ok z maluchem i co z tym krwiakiem bo to pobolewanie brzucha nie daje mi spokoju. No chyba, ze do jutra minie...
Mi jak ostatnio inny gin robil to nic o krwiaku nie mowil, hmm czyzby juz go nie bylo?Dowiem sie dopiero 5, jeszcze 10 dni damy rade
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim:)
Kochane mam pytanie- czy mogę już czuć pierwsze ruchy??? W Wigilię wieczorem i wczoraj też wieczorem podczas odpoczynku czułam delikatnie muskanie pod żebrami??? Czy to możliwe- z bliźniakami było to tak dawno, ale pierwsze wyraźne ruchy pamiętam około 20tc.
-
nick nieaktualnyHej
. Mam nadzieję że święta mijają spokojnie.
No właśnie też w szoku jestem lubiłam Georga młody facet przykre.
Ale zazdroszczę wizytujacym 5.01 ja prenatalne mam dopiero 16.01 to będzie 13t1d ciąży. Coprawa mam jutro wizytę ale na 90 % lekarz nie zrobi mi usg bo on jest zwolennikiem robienia 3-5 w całej ciąży. Z synem mi to nie przeszkadzało bo było wszystko ok ale teraz to jednak martwię się.
7 dni bez plamienZoja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDTEM wrote:Hej wszystkim:)
Kochane mam pytanie- czy mogę już czuć pierwsze ruchy??? W Wigilię wieczorem i wczoraj też wieczorem podczas odpoczynku czułam delikatnie muskanie pod żebrami??? Czy to możliwe- z bliźniakami było to tak dawno, ale pierwsze wyraźne ruchy pamiętam około 20tc. -
megi78 wrote:Hej
. Mam nadzieję że święta mijają spokojnie.
No właśnie też w szoku jestem lubiłam Georga młody facet przykre.
Ale zazdroszczę wizytujacym 5.01 ja prenatalne mam dopiero 16.01 to będzie 13t1d ciąży. Coprawa mam jutro wizytę ale na 90 % lekarz nie zrobi mi usg bo on jest zwolennikiem robienia 3-5 w całej ciąży. Z synem mi to nie przeszkadzało bo było wszystko ok ale teraz to jednak martwię się.
7 dni bez plamien
Ja też 16.01 mam prenatalnew one to idziemy łeb w łeb
megi78 lubi tę wiadomość
-
Ojj ależ jestem niekulturna
Dzień dobry
Mam nadzieję że wszystkie prawie po świętach objedzone i zadowolone!
U nas było pięknie choć tylko we 3 (4)
Co do ruchów to nie możliwe żeby było czuć pod zebrami
Owszem w kolejnej ciąży często czuć wcześniej ale na tym etapie to w okolicy spojenia lonowego czy troszkę wyżej
Ja z synkiem poczułam ok 15-16 tyg
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Ja prenatalne mam w środę 28.12. Co prawda mam juz wynik nifty, ale chcę żeby inny lekarz sprawdził jeszcze wszystko dokładnie. Ufam mojemu lekarzowi, ale wolę mieć 2 opinie.
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy któraś ma problemy z cera. Ja mam strasznie suchą i szorstka nic nie pomaga robie peeling juz co drugi dzień i nic. Wiem ze wiele z was ma trądzik to przerabialma w 1 ciąży a teraz wręcz przeciwnie i nie mam pomysłu na ta moja wyschnieta gębę
-
nick nieaktualny