Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja mama dostaje zawalu jak mam sie spotkac z kims chorym. A teraz jestem u rodziny narzeczonego a tam wszyscy chorzy. Oooolaboga, mama reaguje jakbym w jakas epidemie dzumy weszla
przeciez nie jestem w stanie unikac przeziebionych ludzi w zime
i tak sie dobrze trzymam i jeszcze mi nic nie bylo w tym roku
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Gabi to straszne że własna rodzina tak się zachowuje
Tymbardziej jak chciałaś pomoc odrzuconej dziewczynie w ciąży... Masz dobre serduszko i ludzie to wykorzystali
Nie możesz się stresować! Pomysl że ty jesteś w porządku i nie masz sobie nic do zarzucenia
Leoparde ty też masz już słodki brzuszek!!
Mania u Ciebie też już zaczyna być widać
Mi też nikt nic nie mówidlatego że rodzina daleko
pytają tylko jak się czuje
Ciekawe jak tam Muszka? Powinna już coś pisać...
-
Jutro wstawie zdjecie naszego Boba ktory dziewczyny zyje i ma sie dobrze!!! Pomiary z genetycznego w normach,krew oddana do badania...spal leniuch i pani tak mnie przeorala na pelnym pecherzu ze myslalam ze tak padne z bolu...nie obudzil sie,raz reke podniosl dzidziol...maz mowi ze wyglada na chlopaka z tego usg,nie wiem po twarzy to wiem tylko ze ma dlugi nos
... miesniaki stwierdzone zostaly tym razem 2 okolo 5 cm kazdy...i to tyle w sumie,dlugo sie zeszlo w szpitalu...
megi78, Selja, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszka15 wrote:Jutro wstawie zdjecie naszego Boba ktory dziewczyny zyje i ma sie dobrze!!! Pomiary z genetycznego w normach,krew oddana do badania...spal leniuch i pani tak mnie przeorala na pelnym pecherzu ze myslalam ze tak padne z bolu...nie obudzil sie,raz reke podniosl dzidziol...maz mowi ze wyglada na chlopaka z tego usg,nie wiem po twarzy to wiem tylko ze ma dlugi nos
... miesniaki stwierdzone zostaly tym razem 2 okolo 5 cm kazdy...i to tyle w sumie,dlugo sie zeszlo w szpitalu...
.
A to na te prenatalne trzeba iść z pełnym pecherzem mnie nic nie mowili? -
Czesć Dziewczyny! Dziś ide na konsultacje w sprawie prenatalnego i nastawiam się na to że lekarz zrobi mi USG . Na tym etapie zrobi to jeszcze dopochwowo czy już przez brzuch? Jak przez brzuch to dla uzyskania pełnego pęcherza wypić 4 szklanki wody?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 05:28
-
nick nieaktualny
-
Mania25 wrote:Czesć Dziewczyny! Dziś ide na konsultacje w sprawie prenatalnego i nastawiam się na to że lekarz zrobi mi USG . Na tym etapie zrobi to jeszcze dopochwowo czy już przez brzuch? Jak przez brzuch to dla uzyskania pełnego pęcherza wypić 4 szklanki wody?Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziękuję za informacje! W takim razie też się przygotuje na badanie przez brzuch a jak wyjdZie to się okaże
no to ja miałam badanie u mojego ginekologa w 9+4 i jeszcze przez pochwe.
co lekarz to chyba inne upodobania
Anga będzie wszystko dobrze :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej! U nas wszystko dobrze. Dzidzia mlodsza o 2 dni. Wszystkie wymiary na ten etap odpowiednie. Mma 6,5 cm. Smacznie spała ze szczelnie zacisnietymi udami;) więc kto tam mieszka dowiem sie za miesiąc, mam nadzieje:) ale śniła mi się dzis dziewczynka
Życzę wszystkim udanego dnia!Nicka678, Mania25, Anga1989, lottinka, gabi544, megi78, Leoparde, Selja, sisi, DTEM, Zoja, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj miałam usg prenatalne, wszystko w porządku. Lekarka dokładnie pomierzyla małą, wszystkie wymiary ok. O płci nic nie mówiła, a ja się nie przyznałam, ze juz wiem
Anga1989, Leoparde, Selja, sisi, DTEM, Zoja, Marciiik, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMania - ja w 12 tygodniu (11 t 5 dni ) miałam przez pochwę, ale to chyba dletego, że gin chciał obejrzeć jeszcze szyjkę.
PannaNatalia - to nieciekawie. Najważniejsze, że z dzidzią wszystko w porządku. Odpoczywaj Kochana i kuruj sięszybkiego powrotu do zdrowia Kochana
Anga - wszystko będzie ok, choć rozumiem Twój strach, bo ja ostatnio się martwiłam i denerwowałam jak miałam odebrać wyniki moczu i morfologii, zupełnie nie wiem czym
Marciiik - wspaniałe wieści! Bardzo się cieszę.
Nasz wątek już tak pozytywny ma pozostać do lipca
Dziewczyny a ja się trochę boję, bo właśnie wzięłam ostatnią tabletkę duphastonu.. Teraz będę co chwilę sprawdzać czy nic nie plamię.. muszę się ogarnąć bo stres mnie wykończy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 08:21
-
PannaNatalia dużo zdrówka!!! Ja prenatalne mam 4 stycznia.Dzisiaj robilam badania krwi z samego rana, Pani która pobiera mi krew od 2 lat stara sie o dzidziusia dokladnie tyle co my sie staraliśmy. Zawarlysmy uklad ze ona trzyma kciuki za zdrowie mojego maleństwa a ja za szybkie pojawienie się dwóch kresek na teście.
-
nick nieaktualnyA jesli chodzi o prenatalne... to w tym samym dniu lepiej robic badanie z krwi razem z usg i czekac tydzien na wyniki czy lepiej wczesniej z krwi?
Jak u Was z waga? U mnie stoi w miejscu i troche sie martwieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 09:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNIcka - u mnie też waga stoi, dzidziuś nie waży jeszcze tyle, żeby miało mi przybyć nie wiadomo ile. Lekarz mówił otatnio że w I trymestrze można nawet schudnąć ( tymbardziej jak się wymiotuje, tak jak u mnie) ale dzidziusiowi nic nie grozi, bo on ciągnie od nas składniki odżywcze, które są mu potrzebne