Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nicka u mnie waga niestanela w miejscu tylko spadla od dnia w ktorym testowalam do teraz mam -5 kg a jem to na co mam ochote ewentualnie to co moje Dziecio raczy przyjac
zdarzyly mi sie nawet fast foody mimo ze staram sie jesc zdrowo kolorowo dla dwojga
Dziewczyny a ja sie witam w 12 tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 10:23
Marciiik lubi tę wiadomość
-
PannaNatalia szybkiego powrotu do zdrowia!!
Gabi ja odstawiłam duphaston 2 tygodnie temu, nic się nie działo. A po wczorajszej wizycie mam też odstawić już luteine. Nie zauważyłam żadnych niepokojących sygnałów po odstawieniu.
Ja w I trymestrze przytyłam równe 3 kg, raczej dlatego że nie zalowałam sobie niczego a wczesniej praktycznie cale zycie na diecie i walka z tarczyca.
P.S. jak fajnie być w II trymestrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 10:28
sisi, DTEM, Zoja lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek
Jak tu u nas milutko
Kaktus- witaj już w 12stym, rewelacja
Leoparde- brzuchol cudny !!!
Junioer- super wieści z prenatalnych
Marciiik- uparte dziecię, niech śpi i oby jak najwięcej tego snu po porodzie zostało
PannaNatalia- zdrówka kochana, dobrze, że jesteś pod fahową opieką, obyś szybciutk się wyleczyła.Leoparde, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Część Dziewczyny - jestem Grudniową mamusią 2016 (i Listopadową 2014)
Mam do sprzedania w bardzo dobrej cenie detektor tętna płodu Sonoline C - kupiony we wrześniu tego roku - używany tylko kilka razy w tej ciąży (24 miesiące gwarancji od momentu zakupu)
Własciwie nie nosi śladów użytkowania!
Cena: 299 PLN (cena nowego ok 450 pln)
Do tego dwie butelki z żelem GRATIS (jedna lekko napoczęta)
Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana poproszę o wiadomość prywatną (dodanie do przyjaciółek) lub kontakt przez OLX.
https://www.olx.pl/oferta/detektor-tetna-sonoline-c-CID88-IDjqQVI.html#5a867ef945
Pozdrawiam i życzę szczęśliwych rozwiązań! -
nick nieaktualny
-
Czesc laski
U mnie dzien zle sie zaczal..
Ogladalismy z synem bajki wyszlam na moment z pokoju a on czyms puknal w tvmaz nas zabije haha
na paczatku roku wymienilismy na nowy bo stary Tak samo zniszczyl..
ciekawe czy przyjma na gwaranncje bo ewidentnie widac ze pukniety...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74f6c81eab71.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/566d46beb4fe.jpg
A rano tulilam porcelane.. Tak dlugo nie wymiotowalam a dzis sama slina.. Siedze i nagle 7 poty mnie oblaly..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ojojoj Rossa - i nie będzie sylwestra przed Tv
Tak jak Anga napisała, jeśli macie gwarancję rozszerzoną to przyjmą reklamację. My tak mieliśmy z laptopem, syn nam zalał sokiem i następny kupiliśmy z rozszerzeniem gwarancji, teraz nieważne czy go zalejemy, spadnie nam czy coś innego się stanie, wszystko podlega reklamacji
-
DTEM wrote:Zoja- a co Ty na liście mnie tak nagle o cały tydzień wyprzedziłaś???
Solane- Witaj kochana w II trymestrze
Sisi- przecież będziem y kciukasy zaciskać- no stres!!!
Gratuluję kolejnych udanych prenatalnych i super Dzieciaczków!
Panna Natalia dużo zdrówka dla Was!
Dziewczyny mam niedyskretne pytanie.
Zdarza się Wam taki uczucie jakbyście miały ciągle mokro, w sensie dużo sluzu? Od paru dni mam ciągle uczucie mokra nie wiem czy to jakaś infekcja a do Gina dopiero 7 stycznia.
Miewacie takie klucie w pochwie/ szyjce?
18.11.2015 Aniołek - W -
nick nieaktualnyZoja wrote:A to chyba jakaś pomyłka się wdarła? Sprawdzę jak dotrę do komputera bo z telefonu lista się nie otwiera.
Zdarza się Wam taki uczucie jakbyście miały ciągle mokro, w sensie dużo sluzu? Od paru dni mam ciągle uczucie mokra nie wiem czy to jakaś infekcja a do Gina dopiero 7 stycznia.
Miewacie takie klucie w pochwie/ szyjce?
Ja mam tak mokro i czesto czuje duzo sluzu ze wyplywa, troche jakies cos jasno żółtego mam na wkladce, chyba zrobie posiew z pochwy na prenatalnych ( robilam 2 tyg i nic nie bylo ) a to ,ze jest mokro swiadczy o infekcji? -
Zoja wrote:A to chyba jakaś pomyłka się wdarła? Sprawdzę jak dotrę do komputera bo z telefonu lista się nie otwiera.
Miewacie takie klucie w pochwie/ szyjce? -
nick nieaktualny