Lipiec 2017
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Nicka u mnie waga niestanela w miejscu tylko spadla od dnia w ktorym testowalam do teraz mam -5 kg a jem to na co mam ochote ewentualnie to co moje Dziecio raczy przyjac zdarzyly mi sie nawet fast foody mimo ze staram sie jesc zdrowo kolorowo dla dwojga zdarzyly mi sie nawet fast foody mimo ze staram sie jesc zdrowo kolorowo dla dwojga 

Dziewczyny a ja sie witam w 12 tygodniu      Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 10:23  Marciiik lubi tę wiadomość Marciiik lubi tę wiadomość
- 

PannaNatalia szybkiego powrotu do zdrowia!!

Gabi ja odstawiłam duphaston 2 tygodnie temu, nic się nie działo. A po wczorajszej wizycie mam też odstawić już luteine. Nie zauważyłam żadnych niepokojących sygnałów po odstawieniu.

Ja w I trymestrze przytyłam równe 3 kg, raczej dlatego że nie zalowałam sobie niczego a wczesniej praktycznie cale zycie na diecie i walka z tarczyca.

P.S. jak fajnie być w II trymestrze  Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 10:28  sisi, DTEM, Zoja lubią tę wiadomość sisi, DTEM, Zoja lubią tę wiadomość 
- 

Dzieńdoberek 

Jak tu u nas milutko

Kaktus- witaj już w 12stym, rewelacja 

Leoparde- brzuchol cudny !!!

Junioer- super wieści z prenatalnych 

Marciiik- uparte dziecię, niech śpi i oby jak najwięcej tego snu po porodzie zostało 

PannaNatalia- zdrówka kochana, dobrze, że jesteś pod fahową opieką, obyś szybciutk się wyleczyła. Leoparde, Marciiik lubią tę wiadomość Leoparde, Marciiik lubią tę wiadomość
- 

Część Dziewczyny - jestem Grudniową mamusią 2016 (i Listopadową 2014)

Mam do sprzedania w bardzo dobrej cenie detektor tętna płodu Sonoline C - kupiony we wrześniu tego roku - używany tylko kilka razy w tej ciąży (24 miesiące gwarancji od momentu zakupu)
 Własciwie nie nosi śladów użytkowania!
 Cena: 299 PLN (cena nowego ok 450 pln)

Do tego dwie butelki z żelem GRATIS (jedna lekko napoczęta ) )

Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana poproszę o wiadomość prywatną (dodanie do przyjaciółek) lub kontakt przez OLX.

https://www.olx.pl/oferta/detektor-tetna-sonoline-c-CID88-IDjqQVI.html#5a867ef945

Pozdrawiam i życzę szczęśliwych rozwiązań!
- 
                        nick nieaktualny
- 

Czesc laski 
 U mnie dzien zle sie zaczal..
 Ogladalismy z synem bajki wyszlam na moment z pokoju a on czyms puknal w tv maz nas zabije haha maz nas zabije haha na paczatku roku wymienilismy na nowy bo stary Tak samo zniszczyl.. na paczatku roku wymienilismy na nowy bo stary Tak samo zniszczyl.. ciekawe czy przyjma na gwaranncje bo ewidentnie widac ze pukniety... ciekawe czy przyjma na gwaranncje bo ewidentnie widac ze pukniety...
 https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74f6c81eab71.jpg
 https://naforum.zapodaj.net/thumbs/566d46beb4fe.jpg

A rano tulilam porcelane.. Tak dlugo nie wymiotowalam a dzis sama slina.. Siedze i nagle 7 poty mnie oblaly.. 
 07.11.2012 Julian
 Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
- 

Ojojoj Rossa - i nie będzie sylwestra przed Tv 
 Tak jak Anga napisała, jeśli macie gwarancję rozszerzoną to przyjmą reklamację. My tak mieliśmy z laptopem, syn nam zalał sokiem i następny kupiliśmy z rozszerzeniem gwarancji, teraz nieważne czy go zalejemy, spadnie nam czy coś innego się stanie, wszystko podlega reklamacji

- 

A to chyba jakaś pomyłka się wdarła? Sprawdzę jak dotrę do komputera bo z telefonu lista się nie otwiera.DTEM wrote:Zoja- a co Ty na liście mnie tak nagle o cały tydzień wyprzedziłaś???

Solane- Witaj kochana w II trymestrze 

Sisi- przecież będziem y kciukasy zaciskać- no stres!!!
 Gratuluję kolejnych udanych prenatalnych i super Dzieciaczków!
 Panna Natalia dużo zdrówka dla Was!

Dziewczyny mam niedyskretne pytanie.
 Zdarza się Wam taki uczucie jakbyście miały ciągle mokro, w sensie dużo sluzu? Od paru dni mam ciągle uczucie mokra nie wiem czy to jakaś infekcja a do Gina dopiero 7 stycznia.
 Miewacie takie klucie w pochwie/ szyjce? 

18.11.2015 Aniołek - W
- 
                        nick nieaktualnyZoja wrote:A to chyba jakaś pomyłka się wdarła? Sprawdzę jak dotrę do komputera bo z telefonu lista się nie otwiera.

Zdarza się Wam taki uczucie jakbyście miały ciągle mokro, w sensie dużo sluzu? Od paru dni mam ciągle uczucie mokra nie wiem czy to jakaś infekcja a do Gina dopiero 7 stycznia.
 Ja mam tak mokro i czesto czuje duzo sluzu ze wyplywa, troche jakies cos jasno żółtego mam na wkladce, chyba zrobie posiew z pochwy na prenatalnych ( robilam 2 tyg i nic nie bylo ) a to ,ze jest mokro swiadczy o infekcji?
- 

Zdarza się - aż się boję, że to krew, ale nie - śluz. I kłucia są normalne, też mam i pytałam ginekologa, on mówił, że to wina rozciągającej się macicy, która naciska na inne narządy.Zoja wrote:A to chyba jakaś pomyłka się wdarła? Sprawdzę jak dotrę do komputera bo z telefonu lista się nie otwiera.

- 
                        nick nieaktualny

9.11
 9.11

!!
 !!