Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My już po wizycie dziewczyny!! nawet nie wiedziałam, że prenatalne będę miała w tym samym dniu hahaha
Dzidzia ma 6,17cm
tak latła/latał, że z mężem ze śmiechu nie mogliśmy
Najważniejsze, że wszystko jest w najlepszym porządku
a oto nasz bobasek :
<a href=https://zapodaj.net/22eb345e1ca34.jpg.html>IMG_20161229_143640.jpg</a>
Kolejna wizyta dopiero w 17 tyg, także za cztery tyg ... gdzie ja tyle wytrzymama no i schudłam 3kg i pani doktor powiedziała, że bardzo dobrze
mam się niczym nie przejmować
Dziękuje dziewczyny za kciuki !!
a to zdjęcie z wczoraj mnie :p
<a href=https://zapodaj.net/e04d75710f80e.jpg.html>IMG_20161222_190237.jpg</a>Anga1989, Leoparde, gabi544, Selja, Marciiik, bulkaasia, sisi, Solane lubią tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Hej Dziewczyny. Może któraś miała/ma podobną sytuację i będzie umiała mi pomóc? 5 stycznia mam USG z testem PAPPA. I tu pojawia się moja wątpliwość, czy leki typu Acard i Clexane mogą jakoś wpłynąć/zafałszować wynik testu PAPPA?Nasz Synuś ❤ 23.06.2017 r. 2280 g
Aniołek 8tc 24.08.2016 r. -
Wedlug twojego ph wychodzi Ci synek :p tak gdzies wyczytalam plec a ph
jak 7 to synek jak 5 to dziewczynka
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Leoparde wrote:Jagus, śliczna dzidzia wiercipięta
i brzuszek tez juz powoli widać
Anga, jak mi wyszła glukoza w moczu to gin kazała następną próbkę moczu pobrać po podmyciu się i zaaplikowaniu tampona.
W poniedziałek moze pojde i zrobię jeszcze raz mocz. Tak jak piszesz spróbuję
-
Emzetka,mnie pani przy pobraniu krwi na pappa pytala o leki,pytala tez czy w ostatnich 2 tyg wystapilo krwawienie,o cukrzyce pytala i jeszcze o cos ale nie pamietam juz teraz...
Bulkaasia ,kciuki zacisniete &&
Jak sie ciesze ze wszystko idzie nam dziewczyny dobrze z tymi prenatalnymi,ja na tym etapie sie juz wynikiem krwi nie przejmuje bo to prawdopodobienstwo jest tylko,dla mnie najwazniejsze ze na usg bylo bardzo dobrze...
Rosa,nowy tv na nowy rok ...niezle...masz ubezpieczenie takie na zawartosc domu moze dodatkowo? My takie mamy to wszystko zawsze uwzgledniaja ...z takim normalnym to nie wiem jak jest u Was.
Dobra,lece wstawic mojego spiochaeMZetka lubi tę wiadomość