Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anga,ja w pierwszej ciazy samego brzucha nie mialam wielkiego ale za to bylam cala taka opuchnieta ze ludzie sie dziwili ze to ja!... i tez nie widzialam wlasnych stop chociaz byly jak baloniki
nie spodziewam sie tym razem niczego lepszego
tymbardziej ze to bedzie lipiec,wczesniej rodzilam w maju to jeszcze upaly mnie nie dosiegly....
Bulaasia,o kurcze,mialabys juz ten stresior za soba....no nic,trzymamy kciuki za jutro&& -
No w sumie ostatnio znajoma mamy zapytala sie jej czy przypadkiem w ciąży nie jestem bo jakas taka inna na twarzy jestem....
Tak wiec dla mnie szok nie tylko z tym brzuchem
Wogole dziewczyny pisalam Wam na poczatku reakcje mojej mamy na wiesc ze zostanie babcia. Bylam wtedy lekko zalamana. A teraz? Jestem w wielkim szoku bo komu tylko moze to wspomina z radoscia ze babcia zostanie
-
bulkaasia wrote:Wizyta przesunięta na jutro na 18:45 ,ehhh... Stresu ciąg dalszy
i jestem pewna ze napewno bedzie dobrze.
Dziewczyny ale macie cudne brzuszki. A mojego jak niebylo tak niemaale dogonie Was
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Anga, właśnie pamiętam jak pisałaś o reakcji rodziców, widzisz jak się wszystko zmienia?
zobaczysz co się będzie działo jak dzidzia przyjdzie na świat, oszaleją z radosci:-)
Bulkaasia trzymamy kciuki do jutraAnga1989, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Leoparde wrote:Rosa, to jeśli możesz to i mnie na 12.07 przepisz. Dziękuję :-*
A co do tv to mam kochanego sasiada
On ma ubezpueczenie od wypadkow jak by cos konus zepsol i napusze pismo ze nam zepsol na sylwestra tvnaprawa z glowy
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Leoparde wrote:Anga, właśnie pamiętam jak pisałaś o reakcji rodziców, widzisz jak się wszystko zmienia?
zobaczysz co się będzie działo jak dzidzia przyjdzie na świat, oszaleją z radosci:-)
Oj tak bedzie. Ojciec np dzisiaj gadal mi ze juz kombinuje gdzie lozeczko postawic a i ze na cala wyprawke i wozek mi dacos czuje ze malenstwo bedzie oczkiem w glowie
-
nick nieaktualny
-
Anga1989 wrote:Oj tak bedzie. Ojciec np dzisiaj gadal mi ze juz kombinuje gdzie lozeczko postawic a i ze na cala wyprawke i wozek mi da
cos czuje ze malenstwo bedzie oczkiem w glowie
będą wariowac na punkcie maluszka
Anga1989 lubi tę wiadomość
-
A taki jak leze prosto
A no fakt ciacho. Teraz mowimy ze duze a pozniej to juz w ogole olbrzymie i takie jak dzis np to bedzie jako chudziutkie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1125cd333f41.jpgAnga1989, Ciacho, Zoja, Leoparde lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp