Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/37fbc8b67970.jpg
To ja wieczorna - powiem wam ze na zdjęciu mi się podobazrobię rano dla porównania. Wtedy jest bardziej fit
Muszka, masz sliczna sypialnie!Anga1989, DTEM, Zoja, Madlene.:) lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f93962a63ff2.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/58c91f2e0f4c.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 22:17
megi78, Anga1989, Zoja, Nicka678, gabi544, Madlene.:), bulkaasia, rosax3, Leoparde, Marciiik lubią tę wiadomość
-
mój brzuch jest taki rozlany- nie mam już talii wogóle, on jest taki oponkowaty. Wasze są takie ładniutkie piłeczki z przodu- ale to może dlatego, że ja taki grubas byłam jeszcze przed ciążą. Choć mąż stwierdził po tych zdjęciach, że czarny wyszczupla- wredota
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDTEM wrote:mój brzuch jest taki rozlany- nie mam już talii wogóle, on jest taki oponkowaty. Wasze są takie ładniutkie piłeczki z przodu- ale to może dlatego, że ja taki grubas byłam jeszcze przed ciążą. Choć mąż stwierdził po tych zdjęciach, że czarny wyszczupla- wredota
-
Bulkaasia, ależ przesympatycznie wyglądasz! A brzuch? Oj...cos wkręcasz z tymi bliziakami bo ja tu brzucha nie widzę
taki 6 tydzień moja droga
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 22:43
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
DTEM wrote:mój brzuch jest taki rozlany- nie mam już talii wogóle, on jest taki oponkowaty. Wasze są takie ładniutkie piłeczki z przodu- ale to może dlatego, że ja taki grubas byłam jeszcze przed ciążą. Choć mąż stwierdził po tych zdjęciach, że czarny wyszczupla- wredota
Oj tam... Ja tez grubas byłam przed ciążą a w trakcie ciazy to chyba wielorybem bedeDTEM lubi tę wiadomość
-
lottinka wrote:Bulkaasia, ależ przesympatycznie wyglądasz! A brzuch? Oj...cos wkręcasz z tymi bliziakami bo ja tu brzucha nie widzę
taki 6 tydzień moja droga
))
Przejrzałam kilka stron wstecz i nie widzę zdjęcia bulkaasia, coś przegapiłam- a tak chciałabym zobaczyć nasze bliżniaki???
-
DTEM wrote:Przejrzałam kilka stron wstecz i nie widzę zdjęcia bulkaasia, coś przegapiłam- a tak chciałabym zobaczyć nasze bliżniaki
???
Ja mysle, ze lottince z Toba sie pomylilo
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Hahahh to mój kalafior ciążowy!!! DTEM, ja o Tobie faktycznie!
Wybacz!Co nie zmienia tego ze nie masz rozlanego brzucha a malutki śliczny brzuszek i wyglądasz przesympatycznie
))
Bulkaasia, teraz nie masz wyjścia, musisz nam sie pokazacDTEM lubi tę wiadomość
-
Śliczne brzuszki
Mój właśnie od kilku dni wyskoczył , ale waga ani drgnęła. Jednak druga ciążą która była stosunkowo nie dawno ma wpływ u mnie, bo już coś widać a w 1 ciąży brzuszek pojawił się dopiero w 5 m-cu.
Wiecie co ja to sobie myślę żeby nas tylko w czerwcu i lipcu upały nie dopadły, bo będziecie ciężko z brzucholkami się turlać. -
Muszka15 wrote:Budyn toffi z cebula? Wow,jakie polaczenie smakow hehe...ja nigdy nie jadlam budyniu toffi,taka jestem zacofana
kiedy czekalam az budyn ostygnie naszla mnie ochota na cebule. Jak usmarzylam cebule budyn byl gotowy wiec jadlam na przemien jedno z drugim
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
gabi544 wrote:Witam się w II trymestrze!
ależ to zleciało - dopiero co robiłam test, a to już 14. tydzień
i ja się witam w drugim trymestrze..))) dawno mnie nie było, a tu takie sympatyczne widoki.. zazdroszczę brzuszków takich pięknych. Ja to wyglądam raczej jakbym się dorobiła poświątecznej oponki, talia niknie, ale brzuszka nie widzę..
Pozdrawiam wszystkie Was laseczki!Anga1989, Leoparde, Marciiik, DTEM, Selja, bulkaasia lubią tę wiadomość
krolikan