Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anga1989 wrote:Oj rosna brzuszki
A reszta dziewczyn nie ukrywać sie tylko brzuszki pokazywac
A mnie wzięło na budyńznowu mi smaki wracaja...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Budyniu nie mialam ale zrobilam w zastepstwie kasze manna z konfiturami wisniowymi..lepszy rydz niz nic
a wczoraj po spitalu pojechalismy do restauracji uczcic te nasza rocznice,nie wiem czy ktoras z Was zna Waga mama...taka japonska restauracja..no i oni maja tam takie naturalnie wyciskane soki w roznych mieszankach...wzielam z jagodami,marchewka ,jablkiem i nie pamietam cYm jeszcze ale nie dosc ze byl przepyszny to wrecz mnie szpieguje calusi dzien dzisiaj...chyba kupie te owoce i sobie pomiksuje
-
Nicka CookieMonster Marcik dziękuję za Wasze opinie trochę mnie uspokoiłyście.
Dziewczyny macie boskie brzuszki, ja też fotkę cykne ale u mnie bardziej w biodra idzie.. nie jest taki ładny
Gratuluję kolejnej wizyty i ślicznego Dzieciątka!
Budyń z cebula wohooo ale macie smaki.. Mnie dziś cały dzień mdli
BulkaAsia cierpliwości buziaczki dla Bliźniaków!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 20:32
bulkaasia, Shantelle lubią tę wiadomość
18.11.2015 Aniołek - W -
Eee przy Was to ja nic nie mam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ef23ecd3dd0.jpgLeoparde, Anga1989, Ewela35, Muszka15, bulkaasia, sisi, gabi544, Madlene.:), rosax3, Marciiik lubią tę wiadomość
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Dziewczyny ale macie super brzuszki u mnie średnio widać, rano prawie nic:(Dzisiaj zadzwoniła do mnie koleżanka z zapytaniem jaki alkohol będę pić w sylwestra, na szybko wymyśliłam ze biorę antybiotyki więc z picia nici:)Pewnie w sylwestra znajomym powiemy choć chciałam czekać do prenatalnych. Ja wlaśnie wcinam śledzia pychotka