Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tym zoltym sluzem to u mnie tez sie pojawia praktycznie codziennie. Mowilam o tm lekarzowi na kazdej wizycie i mowil ze zolty sluz jest rowniez prawidlowy i niemam sie czym martwic.
Gratuluje dzisiejszych udanych wizytja to juz odliczam dni az zobacze moje Dziecio
-
Muszka ja jestem przeciwka szczepieniom przeciwko grypie po tym jak się dowiedziałam, ze niektorzy lekarze sami się nie szczepią i taka szczepionka daje Ci ochronę na jakieś konkretne mutacje wirusa, a wirus grypy cały czas się mutuje i niekoniecznie Ciebie spotka ta mutacja, na którą byłaś szczepiona.
eMZetka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cookiemonster wrote:U mnie dziedzic dziś taką pozycję przyjął:
hahahahahaha
SlooodkoLeoparde, cookiemonster lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nicka678 wrote:A ja zaszalalam pierwszy raz bedac w ciazy i zamowilam pizze wegetarianska, bez spodu sera mozzarella, bez oregano, z kolorowymi paprykami, brokulami,kukurydza i serem cheddar
Chyba nie zaszkodzilam maluszkowi takim niezdrowym jedzeniem co?kebab lub pizza...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 19:36
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dziewczyny posiadajace doppler.
Slychac juz cos?
Kurcze jaram sie by kupic sni mi sie po nocach ale no nie wiem czy juz czy jeszcze nie
07.11.2012 Julian
Ja ostatnio jadłam wege pizzę z rukolą i pomidorkami i pierwszy raz w życiu zjadłam całą moją połówkę dużej pizzy. Mój M był w szoku
Ja jak czytam czego nie można w ciąży to już glupieje, paznokcie już przestałam malować
Dziewczyny pewnie jutro nie będę miała czasu wejsc na forum bo podjeliśmy sie orgsnizacji sylwestra na 26 osob dzisiaj cały dzień biegania za zakupami jutro reszta. Dlatego dzisiaj życzę Wam udanej zabawy sylwestrowej i szczęśliwego nowego roku. Ten Nowy 2017 R. będzie na pewno dla nas wyjątkowy.
Marciiik, Anga1989 lubią tę wiadomość
-
Ja sobie nie biorę do serca ograniczeń kulinarnych... Tych podstawowych rzeczy jak sery pleśniowe, surowe mięso, surowe jajka (a co z lodami?
) itd nie jadam, nawet sera feta nie jem. Ale gdybym miala jesc tylko zdrowo to bym chyba nic nie jadla. Bo mnie odrzucało i wciaz troche odrzuca od wiekszosci warzyw i owocow... Wole zjesc cos niz nic, niestety. Zdarzało mi się zjeść w MC Donaldzie, zjesc zapiekanke, pizze, zupke chinska...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 19:48
-
Mania25 wrote:Muszka ja jestem przeciwka szczepieniom przeciwko grypie po tym jak się dowiedziałam, ze niektorzy lekarze sami się nie szczepią i taka szczepionka daje Ci ochronę na jakieś konkretne mutacje wirusa, a wirus grypy cały czas się mutuje i niekoniecznie Ciebie spotka ta mutacja, na którą byłaś szczepiona.Antoś IVF,Julisia natural
-
Mania25 wrote:Ja sobie nie biorę do serca ograniczeń kulinarnych... Tych podstawowych rzeczy jak sery pleśniowe, surowe mięso, surowe jajka (a co z lodami?
) itd nie jadam, nawet sera feta nie jem. Ale gdybym miala jesc tylko zdrowo to bym chyba nic nie jadla. Bo mnie odrzucało i wciaz troche odrzuca od wiekszosci warzyw i owocow... Wole zjesc cos niz nic, niestety. Zdarzało mi się zjeść w MC Donaldzie, zjesc zapiekanke, pizze, zupke chinska...
Leoparde, Anga1989 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:mozesz juz zamówic prawie dojdzie kiedy bedziesz w 12 tyg
Napusane jest ze dostawa 3go stycznia czyli akurat jak mam wizyte. Wizyta na 16 a przesylki do 13 chodzaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 20:25
07.11.2012 Julian
No ja odkas jestem w ciazy staram sie jesc zdrowo kolorowo ale sa takie dni ze az sciska w srodku i tak zjadlam 1 raz kebaba i 2 razy hamburgera i niesadze zebym mogla Maluszkowu zaszkodzic. Niemusze byc na zadnej diecie wyniki jak narazie dobre wiec sadze ze to nic. Ostatnio gdzies czytalam co wolno a co nie to lista na nie jest b dluga w sumie to musialabym zwariowac ok mieso surowe, jajka na miekko, sery plesniowe czy owoce morza odpadaja. Ale ostatnio czytalam ze nienalezy jest rowniez z ziol tymianku, oregano, lubczyku a te ziola sa niem we wszystkim. Jezeli jaflabym fastfoody codziennie to pewnie bym to zmienila ale jak w ciagu 3 msc zdarzylo mi sie to 3 razy niewspomne ile endorfin wywolalo to uwazam ze nic sie niestalo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 20:46
-
A jesli chodzi o szczepienia przeciw grypie to tez jestem na nie. Ogolnie jestem zwolennikiem szczepionek ale na grype zaszczepiona zostalam raz jako nastolatka i wowczas uaktywnily sie u mnie anginy ropne czego wczesniej nieznalam
Wiec ja z tych co ta szczepionke odradzaja.