Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
BloodMary wrote:Nie ma sie co przejmowac. Pisze, ze w razie pominiecia nie brac 2 ale przeciez Ty swoja wyrzygalas wiec nie wezmiesz 2
Duphaston odpowiada za utrzymanie ciazy ale to nie tak, ze 1 opuscisz i juz koniec. Ja nie raz zapomnialam tabletki albo bralam jak mi sie przypomni
I jak zapomnialas niewystepowaly zadne plamienia ani nic? Ja chyba tak pamikuje przez ta poprzednia strate. Stad te pytania i wogole. -
Ja wlasnie na ip.
Dopadl mnie straszny bol jak skorcze..
Jestem po badaniu.. Z dzieckiem wszystko dobrze latalo po calym wyswietlaczu, czekam na ordynatora bo ja chce isc do donu a gin chce mnie zostawic! a ja wole w domu lezec niz tuale jesli wszystko dobrze to czemu mam zostac?! Ehhh czekam... https://naforum.zapodaj.net/thumbs/79c483b4132b.jpg
O tej godz zostalam przyjeta... Te czekanie zabija...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 00:25
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Bloodmary piekne te twoje fotki,synek spisal sie na medal,medsl za odwage by pokazac swoj klejnot
Bulkaasia wspaniale blizniaki,oby tak dalej do przodu,super wiesci
Sisi kochany maluszek,piekna fotka do naszej kolekcji,niech tam dobrze rosnie
bulkaasia, sisi lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
megi78 wrote:Ale super fotki
gratuluję wszystkich wizyt. Jagne ja tez pewnie będę miała duże prawdopodobieństwo wad ze względu na wiek, ale jestem pewna że będzie wszystko ok
. Pozdrawiam
Antoś IVF,Julisia natural
-
bulkaasia wrote:Dzień dobry
Mam pytanie do tych co biorą / brały luteine. Przepisał mi gin 2x1 dopochwowo. Czy rano jak wezmę to mam leżeć przez jakiś czas czy mogę normalnie od razu chodzić?
Pytam bo nigdy nie brałam.bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dajcie znac czy po zapomnieniu pominieciu dawki leku wystapily jakies plamiebia krwawienia bo takie cos w ulotce znalazlam. A tak wogole to dziekuje Wam. Wczoraj zdrowo spanikowalam. Stanela mi przed oczami sytuacja z maja i wogole. Co ta ciaza robi z czleka. Zawsze opanowanana a tutaj zonk i panika.
-
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Dzień dobry
Mam pytanie do tych co biorą / brały luteine. Przepisał mi gin 2x1 dopochwowo. Czy rano jak wezmę to mam leżeć przez jakiś czas czy mogę normalnie od razu chodzić?
Pytam bo nigdy nie brałam.
Ja starałam się leżeć chwilę, ale rano średnio mi to wychodziłoI nie zauważyłam, żeby jak chodzę, było np. więcej tego na wkładce. Także myślę, że jeśli nie uda Ci się leżeć albo nie bardzo masz taką możliwość, to nic się wielkiego nie stanie
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Rosa jak się czujesz? Wypuścili Cię?
Kaktus progesterunu nie przedawkujesz, na pewno nie po jednej ekstra tabletce, lepszy za wysoki niż za niski. Ja do przedwczoraj brałam 800 progesteronu na dobę, teraz zeszłam do 400 i będę jeszcze brała do 14 tygodnia.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Dzień dobry
Pytam bo nigdy nie brałam.nigdzie nie piszą zeby leżeć ale mi lekarz powiedział żebym z 5 min polezala ona się bardzo szybko wchłania
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySisi ostro 800 progesteronu a ja myślałam że 400 to dużo, ale pewnie przy transferze to norma. Ogólnie ja teraz biorę 400 za tydzień lekarz ma mi zmniejszyć do 300 pewnie zrobi tak żebym do 14-15 tyg nic nie brała i na samą myśl panikuje po tych moich plamieniach/ krwawieniach.