Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
1kaktus wrote:No brzuch dzisiaj rzeczywiscie bardziej pobolewa niz wczesniej. Lekarz powiedzial ze bede go brala do 16 tyg i odstawiamy.
A jesli chodzi o ta sexy mama to na niej chyba tez jest napisane od 4 msc czy miie wydaje? Sumie nawet niewiem z czego to wynika to ograniczenie bo sklady wydaja sie bezpieczne.
Tak, od 4 miesiaca. Ale ja go uzywam dopiero od kilku dni bo uznalam, ze tydzien w ta czy w ta juz niczego nie zmieni a od poczatku ciazy go nie uzywalam
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Jestem
Wyszlam po 13.
Badania obszerne nie wykazaly zadnych nieprawidlowosci. Po tych moich zabiegach i operacjach usuwania ciaz po prostu mam nadal jakies swieze rany dlatego ta ciaza im wieksza tym bardziej boli. Plci nie wiem, ordynator pogratulowal i zaprosil mnie do siebie dopiero w lipcu. Mowi ze wiedzial ze w koncu sie uda. I sprawilam mu fajny prezent noworoczny ze ciaza jest i jest dobra bo trzymal sam za nas kciukiAnga1989, Selja, Nicka678, Solane, DTEM, Ewela35, lottinka, gabi544, bulkaasia, Zoja, megi78 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Amore wrote:Omg ale się uśmiałam weszłam na nasze tabelki i ktoś mi zmienił nazwę Pistolino na Synuś..
Nazywamy go Pistolino bo jesteśmy polsko-włoską rodziną i po prostu po włosku Pistolino to coś w rodzaju siusiak polecam Wikipedie
Ja to zmienilam. Chcialam zeby tabelka jakos estetycznie wygladala i zeby nie bylo misz maszu tam.
-
rosax3 wrote:Jestem
Wyszlam po 13.
Badania obszerne nie wykazaly zadnych nieprawidlowosci. Po tych moich zabiegach i operacjach usuwania ciaz po prostu mam nadal jakies swieze rany dlatego ta ciaza im wieksza tym bardziej boli. Plci nie wiem, ordynator pogratulowal i zaprosil mnie do siebie dopiero w lipcu. Mowi ze wiedzial ze w koncu sie uda. I sprawilam mu fajny prezent noworoczny ze ciaza jest i jest dobra bo trzymal sam za nas kciuki
Uff juz sie martwilam!!! Dobrze ze tam zostalas i Cie przebadali porzadnie!!! -
DTEM wrote:ja mam Palmers- ale strasznie mdli mnie jego zapach, mam jeszcze oilan bezzapachowy- jest spoko! I zamówiłam L'octtaine- czekam na niego z niecierpliwością
smaruję raz dziennie o ile pamiętam
Ja jestes w stanie wkleic mi linka tego L'octtaine? Wiem ze gdzies byl ale cofnelam sie kilkanascie stron wstecz i niemoge go znalezc a chetnie bym o nim poczytala -
BloodMary wrote:Tak, od 4 miesiaca. Ale ja go uzywam dopiero od kilku dni bo uznalam, ze tydzien w ta czy w ta juz niczego nie zmieni a od poczatku ciazy go nie uzywalam
Pewnie ze niezmieni. Ja chcialam uzywac od pocztaku dlatego szukalam czegos bezpiecznego od 1 tygodni. A wogole zawsze twierdzilam ze bede uzywala biooil a teraz to odszczekuje. Czytalam o nim sporo i zdecydowanie jest odradzany w ciaze ze wzgledu chyba na olejek rozmarynowy czy cos tego typu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
1kaktus wrote:Ja jestes w stanie wkleic mi linka tego L'octtaine? Wiem ze gdzies byl ale cofnelam sie kilkanascie stron wstecz i niemoge go znalezc a chetnie bym o nim poczytala
Proszę: http://pl.loccitane.com/czysty-organiczny-certyfikowany-wyci%C4%85g-z-mas%C5%82a-shea-,36,2,3498,174140.htm1kaktus lubi tę wiadomość
-
1kaktus wrote:Ja jestes w stanie wkleic mi linka tego L'octtaine? Wiem ze gdzies byl ale cofnelam sie kilkanascie stron wstecz i niemoge go znalezc a chetnie bym o nim poczytala
http://pl.loccitane.com/czysty-organiczny-certyfikowany-wyci%C4%85g-z-mas%C5%82a-shea-,36,2,3498,174140.htm1kaktus lubi tę wiadomość
-
Kobietki ja uciekam aż do przyszłego roku, więc życzę Wam spokojnego, miłego Sylwestra, okropnego kaca po Piccolo i oby nasze dzidzie w przyszlym roku przysporzyły nam samych szczęśliwych chwil- aby nam rosły zdrowo i mądrze, niech będa naszą dumą i całym światem do końca naszych dni!!!!
Anga1989, Nicka678, Marciiik, Selja, 1kaktus, Ewela35, bulkaasia, Zoja, megi78, Solane lubią tę wiadomość
-
A powiem wam ze mialam usg przez brzuch i nie wiedzialam ze juz tak pieknie bedzie widac
Zycze wam szczesliwego nowego roku, zeby juz nie bylo plamien boli i zlych wiadomosci. Abysmy cieszyly sie ciaza i niczym nie martwily by dopisalo nam zdrowie i naszym maluszkaMarciiik, Anga1989, Selja, 1kaktus, Zoja, megi78 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dziekuje za linki!!!
Zycze Wam cudownej nocy sylwestrowej. Do uslyszenia za roka w Nowym Roku zycze Wam duzo nudy:-) zeby wszystkie stresy i erwy odeszly o polnocy w zapomnienie. Spelnienia wszystkich marzen!!!
Marciiik, Anga1989, Selja, Zoja, megi78, DTEM lubią tę wiadomość
-
Oj i ja Wam zycze zeby ten rok byl pozytywnie zakrecony,taki ktory bedaiemy wspomniac juz do konca zycia!!
Melduje sie wykonczona,doslownie....czy ja pisalam ze mnie nie boli,ze malo mi objawow?! Odszczekuje to!!!
Dzis zamiast rano do pracy to jechalismy na pogotowie po takiej nocy ze hej....od 5 mialam bardzo silny bol po lewej stronie nad pachwina,nol niesamowity...miewalam miesiaczki przy ktorych padalam na kolana z mroczkami w oczach ale to przy tym pikus...no i pojechalismy...zrobili szybkie usg,maly wywiad i ze to od moich wspanialych rosnacych miesńiakow...niedocenilam ich....dostaje mocniejszy paracetamol z codeina ale nie dziala,czujecie? Zero ulgi,nospa tez nic a nic...nie wiem ile dam rady bo nie pomaga ani zmiana pozycji,no kompletnie nic....a to przeciez dopiero sam poczateczek rozrastania sie macicy...zeby sie nie okazalo ze na koncowce bede pod morfina lezala..tfu tfu....musze sie jakos pozbierac do kupy bo chce isc do lracy jutro chociaz na chwile z szefowa pogadac...dzisiaj nie dalo rady nawet do niej podjechac,w dodatku zaczelam wymiotowac,pewnie z bolu...dajcie spokj...teraz nawet jakby misporomzaplacili to bym na bal sylwestrowy nigdzie nie poszla a tak mi sie od lat bal marzyl
Z superanckich wiesci dostalismy list z wynikami z tego prenatalnego,mega szybko nie? Ryzyko niskie..potem moze skopiuje to zobaczycie jak to rozpisaliZoja, megi78, DTEM lubią tę wiadomość