Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam sie jeszcze tegorocznie,nadal sie mecze wiec spedzam czas w lozku...leki zupelnie niepomagaja,trace wiare ze to te miesniaki no bo po takich dawkach powinna byc ulga nie? Jeszcze przed chwilamzwymiotowalam po tabletkach ,pomich paskudnym smaku...takie gigantyczne sa...alez zakonczenie starego roku,nawet do tv sie nie doturlam
Mam nadzieje ze chociaz Wy szalejecie z piccolo!1kaktus lubi tę wiadomość
-
Muszka współczuję!!
Mam nadzieję, że jutro poczujesz się lepiej!!
Ja poczułam się winna, że tak mało zdrowo się odżywiam i skorzystałam z tego że w weekendy nie mam mdłości i mam spory apetyt (wystarczy że wstaje do pracy od razu nie mogę niemal nic przelknąć cały dzień..) i postanowiłam narobić zdrowych przekąsek na sylwestra - m.in:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2ef97a06bcc.jpg
Całkiem szybko poszłyAktualnie jestem już wykąpana, ubrana w suknię weczorową (czyt. koszulę nocną
) i czekam do północy, żeby odhaczyć, że dotrwałam do Nowego Roku i idę spać
Życzę Wam wspaniałego wejscia w Nowy Rok! Oby był dla nas łaskawy i pełen szczęśliwych chwil!Zoja, DTEM, Marciiik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wita, sie i ja w bolesciach,cala noc bralam leki jak przykazano ale niemdzialaja...juz jestem nastawiona ze we wtorek jak otworza klinike to mnie tam maja,musza mi chyba zapisac cos innego bo to nic a nic nie slabnie...leze w lozku tzn staram sie bo lezenie nie jest latwe z tym bolem,wszystko mi donosza do sypialnie...a ja nic tylko zeby zaciskam....jeszcze przeczytalam o kobiecie ktorej morfina niemdzialala przy tych bolach wiec juzmwogole widze scenariusz....tfu tfu wypluwam,w koncu nowy rok ma byc wspanialy prawda!!!????
Gdzies cos caytalam ze w tym czasie na ktorym jestem macica wychodzi z miednicy mniejszej czy cos,moze dlatego tak bola te miesniaki? Musze doczytac jak dlugo bedzie wychodzic... -
nick nieaktualny
-
Witam się Dziewczynki w Nowym 2017!
Gratuluję wstąpienia w kolejne tygodnie BulkaAsia, Megii, Mania bylr do Lipca juz zleci
Muszka kochana dużo zdrówka!
Mnie też cały czas męczą bóle i niestety infekcja..
Mania dziękuję za komplement.
Też z Nowym Rokiem postanawiam się zdrowo odżywiac bo niedługo bede się toczyć tak sobie zdrowe jedzenie odpusiłam i są efekty ; -) ale mi na mdlosci pomagało jedzenie a ze ruszać się nie mogę zbytnio tylko leżeć to są efekty w kgpostanawiam jeść więcej warzyw i owoców, musze się z nabialem zaprzyjaźnić
megi78, Amore, bulkaasia lubią tę wiadomość
18.11.2015 Aniołek - W -
nick nieaktualnyMuszka15 wrote:Wita, sie i ja w bolesciach,cala noc bralam leki jak przykazano ale niemdzialaja...juz jestem nastawiona ze we wtorek jak otworza klinike to mnie tam maja,musza mi chyba zapisac cos innego bo to nic a nic nie slabnie...leze w lozku tzn staram sie bo lezenie nie jest latwe z tym bolem,wszystko mi donosza do sypialnie...a ja nic tylko zeby zaciskam....jeszcze przeczytalam o kobiecie ktorej morfina niemdzialala przy tych bolach wiec juzmwogole widze scenariusz....tfu tfu wypluwam,w koncu nowy rok ma byc wspanialy prawda!!!????
Gdzies cos caytalam ze w tym czasie na ktorym jestem macica wychodzi z miednicy mniejszej czy cos,moze dlatego tak bola te miesniaki? Musze doczytac jak dlugo bedzie wychodzic... -
Muszka15 wrote:Witam sie jeszcze tegorocznie,nadal sie mecze wiec spedzam czas w lozku...leki zupelnie niepomagaja,trace wiare ze to te miesniaki no bo po takich dawkach powinna byc ulga nie? Jeszcze przed chwilamzwymiotowalam po tabletkach ,pomich paskudnym smaku...takie gigantyczne sa...alez zakonczenie starego roku,nawet do tv sie nie doturlam
Mam nadzieje ze chociaz Wy szalejecie z piccolo!
Zamiast zacytowac polubilam. Jak sie dzisiaj czujesz? Jest chociaz troszke lepiej? Trzymaj sie cieplutko!!! -
Zoja wrote:Witam się Dziewczynki w Nowym 2017!
Gratuluję wstąpienia w kolejne tygodnie BulkaAsia, Megii, Mania bylr do Lipca juz zleci
Muszka kochana dużo zdrówka!
Mnie też cały czas męczą bóle i niestety infekcja..
Mania dziękuję za komplement.
Też z Nowym Rokiem postanawiam się zdrowo odżywiac bo niedługo bede się toczyć tak sobie zdrowe jedzenie odpusiłam i są efekty ; -) ale mi na mdlosci pomagało jedzenie a ze ruszać się nie mogę zbytnio tylko leżeć to są efekty w kgpostanawiam jeść więcej warzyw i owoców, musze się z nabialem zaprzyjaźnić
-
Dzień dobry mamusie w Nowym Roku. Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych rodzin :*
Muszka rany współczuję tego bólumęczyły się okrutnie. Oby jak najszybciej przeszło Kochana :*
Najważniejsze że dobre wyniki prenatalnych!!
Zoja super laseczkaśliczny brzus
Megi hi5też zaczynamy 12 tydz
My byliśmy na domowce u przyjaciół. Było super. Była też koleżanka w ciąży więc razem pilysmy piwko bez alkomegi78, DTEM, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja w Nowym 2017 roku.
Bol glowy jakbym cala noc pila..
Wypilam tylko picolo z synem i z tata moim pilam szampana bezalkoholowego bo oboje niepijacy
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp