X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    graphics-happy-new-year-347832.gif

Anga1989, Marciiik, Zoja, megi78, DTEM lubią tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny szczęścia, radości zdrowia i spokoju wam życzę. Super nocy dzisiaj przy picolo i spokojnych ciąż aż do lipca :)

Anga1989, Marciiik, Zoja, 1kaktus, DTEM lubią tę wiadomość

• eMZetka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego Roku, aby był pełen wyjątkowych chwil i spełnionych marzeń!

Marciiik, Anga1989, Zoja, megi78, 1kaktus lubią tę wiadomość

Nasz Synuś ❤ 23.06.2017 r. 2280 g

Aniołek 8tc 24.08.2016 r.
  • Zoja Ekspertka

Wysłany: 31 grudnia 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Lipcówki szczęścia w 2017!
    7429d19334494661med.jpg

Anga1989, megi78, Muszka15, Nicka678, Mania25, rosax3, bulkaasia, Solane, 1kaktus, Leoparde, DTEM, Marciiik, Ewela35, sisi lubią tę wiadomość

gannskjo7b9tly2x.png

18.11.2015 Aniołek - W
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie jeszcze tegorocznie,nadal sie mecze wiec spedzam czas w lozku...leki zupelnie niepomagaja,trace wiare ze to te miesniaki no bo po takich dawkach powinna byc ulga nie? Jeszcze przed chwilamzwymiotowalam po tabletkach ,pomich paskudnym smaku...takie gigantyczne sa...alez zakonczenie starego roku,nawet do tv sie nie doturlam :/

Mam nadzieje ze chociaz Wy szalejecie z piccolo!

1kaktus lubi tę wiadomość

0MPT.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka współczuję!! :( Mam nadzieję, że jutro poczujesz się lepiej!!

Ja poczułam się winna, że tak mało zdrowo się odżywiam i skorzystałam z tego że w weekendy nie mam mdłości i mam spory apetyt (wystarczy że wstaje do pracy od razu nie mogę niemal nic przelknąć cały dzień..) i postanowiłam narobić zdrowych przekąsek na sylwestra - m.in: :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2ef97a06bcc.jpg

Całkiem szybko poszły :D Aktualnie jestem już wykąpana, ubrana w suknię weczorową (czyt. koszulę nocną :P ) i czekam do północy, żeby odhaczyć, że dotrwałam do Nowego Roku i idę spać :)

Życzę Wam wspaniałego wejscia w Nowy Rok! Oby był dla nas łaskawy i pełen szczęśliwych chwil!

Zoja, DTEM, Marciiik lubią tę wiadomość

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Mania25 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja piękny brzuszek :)

Zoja lubi tę wiadomość

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w tym Nowym Roku i w rozpoczętym 13tc <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 08:29

bulkaasia, Zoja, 1kaktus, DTEM, Amore, Marciiik lubią tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga jeszcze tydzień i drugi trymestr :) :) :) ale to leci :) ja witam się w 12 tygodniu :) mam nadzieję że najbliższe 2 tygodnie zleca spokojnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 09:12

Zoja, 1kaktus, Anga1989, DTEM, Amore lubią tę wiadomość

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2017, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez witam się w Nowym Roku i w 12 tygodniu :). Mam nadzieję że główki po pikolo nie bolą hehehe :D

Zoja, 1kaktus, DTEM, Amore lubią tę wiadomość

• bulkaasia Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny!!!
    Mamy nowy rok :)
    Dziś zaczynamy z bliźniakami 13tc i mam nadzieję, że wcale nie będzie pechowy ;)

Anga1989, Zoja, 1kaktus, DTEM, megi78, Amore lubią tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wita, sie i ja w bolesciach,cala noc bralam leki jak przykazano ale niemdzialaja...juz jestem nastawiona ze we wtorek jak otworza klinike to mnie tam maja,musza mi chyba zapisac cos innego bo to nic a nic nie slabnie...leze w lozku tzn staram sie bo lezenie nie jest latwe z tym bolem,wszystko mi donosza do sypialnie...a ja nic tylko zeby zaciskam....jeszcze przeczytalam o kobiecie ktorej morfina niemdzialala przy tych bolach wiec juzmwogole widze scenariusz....tfu tfu wypluwam,w koncu nowy rok ma byc wspanialy prawda!!!????

Gdzies cos caytalam ze w tym czasie na ktorym jestem macica wychodzi z miednicy mniejszej czy cos,moze dlatego tak bola te miesniaki? Musze doczytac jak dlugo bedzie wychodzic...

0MPT.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie witam w Nowym Roku :)
    Choc poszlam spac marudna i z bolacym troche podbrzuszem i wzietymi 2 no spami to dzisiaj jak ręką odjal juz nie boli :)
    To moze byc tez rozciagajaca macica?

• Zoja Ekspertka

Wysłany: 1 stycznia 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się Dziewczynki w Nowym 2017!
    Gratuluję wstąpienia w kolejne tygodnie BulkaAsia, Megii, Mania bylr do Lipca juz zleci ;-)
    Muszka kochana dużo zdrówka!
    Mnie też cały czas męczą bóle i niestety infekcja..
    Mania dziękuję za komplement.
    Też z Nowym Rokiem postanawiam się zdrowo odżywiac bo niedługo bede się toczyć tak sobie zdrowe jedzenie odpusiłam i są efekty ; -) ale mi na mdlosci pomagało jedzenie a ze ruszać się nie mogę zbytnio tylko leżeć to są efekty w kg ;-) postanawiam jeść więcej warzyw i owoców, musze się z nabialem zaprzyjaźnić ;-)

megi78, Amore, bulkaasia lubią tę wiadomość

gannskjo7b9tly2x.png

18.11.2015 Aniołek - W
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka15 wrote:
    Wita, sie i ja w bolesciach,cala noc bralam leki jak przykazano ale niemdzialaja...juz jestem nastawiona ze we wtorek jak otworza klinike to mnie tam maja,musza mi chyba zapisac cos innego bo to nic a nic nie slabnie...leze w lozku tzn staram sie bo lezenie nie jest latwe z tym bolem,wszystko mi donosza do sypialnie...a ja nic tylko zeby zaciskam....jeszcze przeczytalam o kobiecie ktorej morfina niemdzialala przy tych bolach wiec juzmwogole widze scenariusz....tfu tfu wypluwam,w koncu nowy rok ma byc wspanialy prawda!!!????

Gdzies cos caytalam ze w tym czasie na ktorym jestem macica wychodzi z miednicy mniejszej czy cos,moze dlatego tak bola te miesniaki? Musze doczytac jak dlugo bedzie wychodzic...
    Oj Muszka baaardzo ci współczuję i mam nadzieję że to minie . Tylko oddal od siebie te okropne myśli o morfinie :(

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka15 wrote:
    Witam sie jeszcze tegorocznie,nadal sie mecze wiec spedzam czas w lozku...leki zupelnie niepomagaja,trace wiare ze to te miesniaki no bo po takich dawkach powinna byc ulga nie? Jeszcze przed chwilamzwymiotowalam po tabletkach ,pomich paskudnym smaku...takie gigantyczne sa...alez zakonczenie starego roku,nawet do tv sie nie doturlam :/

Mam nadzieje ze chociaz Wy szalejecie z piccolo!

Zamiast zacytowac polubilam. Jak sie dzisiaj czujesz? Jest chociaz troszke lepiej? Trzymaj sie cieplutko!!!

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja wrote:
    Witam się Dziewczynki w Nowym 2017!
    Gratuluję wstąpienia w kolejne tygodnie BulkaAsia, Megii, Mania bylr do Lipca juz zleci ;-)
    Muszka kochana dużo zdrówka!
    Mnie też cały czas męczą bóle i niestety infekcja..
    Mania dziękuję za komplement.
    Też z Nowym Rokiem postanawiam się zdrowo odżywiac bo niedługo bede się toczyć tak sobie zdrowe jedzenie odpusiłam i są efekty ; -) ale mi na mdlosci pomagało jedzenie a ze ruszać się nie mogę zbytnio tylko leżeć to są efekty w kg ;-) postanawiam jeść więcej warzyw i owoców, musze się z nabialem zaprzyjaźnić ;-)
    Zoja wyglądasz cudnie

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ucięło mi cały post, dziewczyny gratuluje nowych tygodni i życzę miłej niedzieli. Muszka- ściskam kochana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 11:22

Amore lubi tę wiadomość

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry mamusie w Nowym Roku. Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych rodzin :*

Muszka rany współczuję tego bólu :( męczyły się okrutnie. Oby jak najszybciej przeszło Kochana :*
    Najważniejsze że dobre wyniki prenatalnych!!

Zoja super laseczka :) śliczny brzus :)

Megi hi5 :) też zaczynamy 12 tydz <3

My byliśmy na domowce u przyjaciół. Było super. Była też koleżanka w ciąży więc razem pilysmy piwko bez alko :)

megi78, DTEM, Marciiik lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja w Nowym 2017 roku.
    Bol glowy jakbym cala noc pila..
    Wypilam tylko picolo z synem i z tata moim pilam szampana bezalkoholowego bo oboje niepijacy :)

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
‹‹ 352 353 354 355 356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ