Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnga1989 wrote:Ale dzisiaj mam lenia. Masakra noooo...
Musze sie ogarnąć i wyjść z psem a tak mi sie nie chce na ten mróz wychodzic... Brrrr... -24 u mnie.
Ciekawe kiedy mi podesla wyniki z krwi. Bo one to chyba sa dokladniejsze niz badanie USG? Dobrze myślę?
Moj maz wyszedl z pieskiem, zawsze wychodzi ranokurcze sama bym chciala wiedziec jak to jest z tymi wynikami
-
Dzień dobry wszystkim
Dziś z bliźniakami zaczynamy II trymestr!!!
Proszę o kciuki za nas bo o 15:30 mamy usg prenatalne.Nicka678, Anga1989, Leoparde, Mania25, Marciiik, Amore, Selja, DTEM, Madlene.:), lottinka, megi78, She86, sisi, Zoja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje rozpoczęcia kolejnych tygodni i kolejnego trymestru
to wielki dzień
Bulkasia trzymam kciuki! Wszystko będzie dobrze zobaczysz!!
Ja dziś zaczynam 13 tcten tydzień będzie troszkę przełomowy bo i prenatalne i końcówka 1. Trymestru. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Póki co trochę się martwię bo brzuch mi się cofnął i nie ma tego stozkowatego kształtu ale mam nadzieję że jest ok...
Anga1989, Amore, DTEM, bulkaasia, sisi, Zoja lubią tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:Dzień dobry wszystkim
Dziś z bliźniakami zaczynamy II trymestr!!!
Proszę o kciuki za nas bo o 15:30 mamy usg prenatalne.
Za Twoje maluszki kciuki zaciskam podwójnie
Hej kochane. Noc przespana calutka, nawet do toalety nie musiałam wstawać, ale od tego leżenia to mnie już plecy bolą. Dziś mam nadzieję na lepszy dzień.
Miłego dnia dziewczynybulkaasia lubi tę wiadomość
-
eMZetka wrote:Ja od początku miałam opóźnienie do owulki, bo mam długie cykle i tym się nie przejmowałam. Ostatnio na usg 20 grudnia było 10t2,a na prenatalnych 5 stycznia 12t0, gdzie wg ostatniego usg powinno być już 12t4.
eMZetka lubi tę wiadomość
-
A co do farbowania i paznokci, ja normalnie chodzę na żele (na swojej płytce), bo u mnie hybryda nie ma racji bytu, a w listopadzie byłam na farbie u fryzjera, ale przyznaję, że zapach mi tak przeszkadzał jak nigdy i od tego czasu chodzę raz z odrostem, dwa z wypranym rudym na głowie, ale myślę, że pójdę za tydzień.
-
Witam sie i ja, juz rano dzwonilam do szefowej ze ze 2 tyg wolnego potrzebuje na poczatek,musze tez jakies zwolnienie zalatwic jutro bo leki ktore mi zapisali sa narkotyczne wiec ani jezdzic,wszystko mi buja..a bez nich bol straszny ze dalej jak domkibelka nie zajde...no musza mi cos wystawic nie?
Bulkaasia,powodzenia!!
Ja dzisiaj 14+1 bo suwaczek mi omjeden dzien zwalnia....ale jakos wszedzie podaja ze to 14 tydzien,w szpitalu zaokraglaja jak np mam 13+5 to ze juz mozna 14 liczyc ale ogolnie to nie mowie ze juz 15..
Glodna jestem,hmmm gdzie to sniadanie?bulkaasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehehe no u mnie pierwszy objaw wzrostu libido zaliczony, wcześniej mi brak jego nie przeszkadzał przez to odklejanie kosmowki. Mój mąż jest naprawdę cierpliwy choć bez innej metody zaspokojenia go nie obyło się hehehe. Pamietam w pierwszej ciąży w 1 trymestrze płeć męska mogła dla mnie nie istnieć a później wszystko wróciło do normy ze zdwojoną siłą
Leoparde lubi tę wiadomość
-
Mojemu mezowi odchodzi chec jak mnie widzi skrecajaca sie z bolu,wczesniej te krwawienia a u mnie sen orgazmiczny tez mi je raz wywolal wiec sobie darowalismy....my w lipcu nadrobimy czy kiedys tam...chyba ze jakims cudem bol mi minie...watpie i nikt na to nie liczy no ale nadzieja umiera ostatnia...
Sniadanko zjedzone w lozku juz tradycyjnie,paracetamol polkniety...obserwuje czy z tym bolem dam rade do auta sie zebrac chociaz i moze pod teatrem mnie maz wyrzuci...hmm