Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć piękne
Nie dałam rady dokładnie was z wczoraj nadrobić bo fatalnie się czujęmdli mnie okropnie, kręci się w głowie a tu sama z dwulatkiem w domu
Chciałam tylko odp że ja od początku farbuje włosy, robię paznokcie itp!!
Muszka kurde ostatnio znalazłam super apke na tel że skanujesz kod kosmetyku lub wpisujesz nazwę i pisze czy można używać w ciąży!! Ale nie mogłam zainstalować bo mieszkam poza Polskągrr. O ile kojarzę dobrze to było to cosmetic scan czy coś takiego...
U nas była sytuacja ze gdy chrzcilismy pierwszego synka nie byliśmy małżeństwem. Syn planowany oczywiście
Ksiądz w mojej parafii bez żadnego ale chciał udzielić chrztuzapytał tylko później czy będziemy chcieli brać ślub
Ahh no i ja mam prenatalne dopiero 16.01 więc za ponad tydzieńoszaleje chyba...
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
Jak minely nocki? Ja sie nie wyspalam..
Bulkasia kciuki zacisniete
Anga gdybys ustawila na belly ze ma wziac pod uwage nie om tylko dzien ovu tak jak ja to bys miala liczone od ovu czyli jeazcze by nie bylo 2 trymestru. Ja tez tak zrobilam bo wedlug om mam ciaze dwa dni mlodsza co sie nie zgadza do ovu i usg dlatego w suwaku z 14.10 zmienilam na 12.10 om a w belly liczy od ovu a nie om. I wszystko idealnie pasujebo gdyby z om to tez bym miala tp na 21.07
bulkaasia lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Czesc dziewczyny
Jak minely nocki? Ja sie nie wyspalam..
Bulkasia kciuki zacisniete
Anga gdybys ustawila na belly ze ma wziac pod uwage nie om tylko dzien ovu tak jak ja to bys miala liczone od ovu czyli jeazcze by nie bylo 2 trymestru. Ja tez tak zrobilam bo wedlug om mam ciaze dwa dni mlodsza co sie nie zgadza do ovu i usg dlatego w suwaku z 14.10 zmienilam na 12.10 om a w belly liczy od ovu a nie om. I wszystko idealnie pasujebo gdyby z om to tez bym miala tp na 21.07
Ale ja belly mam ustawione wg owulkii pokazuje mi tp na 21 lipca
-
Ja ustawilam to tak wedlug ovu by mi sie wszystko zgadzalo. Bo po om mam roznice i nie pasuje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cea4b22fa654.jpg
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
U mnie nawet po ustawieniu daty owulacji nie zgadza się termin z USG
Wg niego jestem w drugim trymestrze już od poprzedniej soboty... Wg OM - od jutra, a wg daty owulki - od dziś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 11:33
rosax3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie szczególnie ze I tak wyjdą kiedy będą chciały hehehe. A tak serio przecież + - 2 tyg to norma wyec nie ma co szaleć. Ja mam teraz 12t+0d wg USG z grudnia powinnam zmienić na 12t+2d ale tego nie robię bo co usg to może się to zmieniać
Anga1989 lubi tę wiadomość
-
Alez mi dzisiaj goraco,normalnie upal przy 20 stopniach w domu...gdzie jeszcze kilka tyg temu przy 24 szczyrkalam zebami...serducho mi wali...macie podobnie na tym etapie? Ubralam sie,umylam,nawet nieco ogarnelam i ambitnie mam w planie dotrzec do tego teatru,tabletki w torebce...no juz mi sie ....chce od tego siedzenia w lozku,musze sie choc przewietrzyc...
Milego dnia Wam zycze! -
Ja właśnie psa wyczesalam a teraz przede mna bojowe zadanie: musze go wykapac
A z tym malym czarnym diablem wcale to takie proste nie bedzie hehe. Najgorzej go do lazienki zaciagnac a potem juz poleci
Potem planuje sobie z pazurkami zrobic, chociaz jakos weny do wzorkow nie mam ale moze jak zaczne to samo przyjdzie
-
A mnie strasznie nad ranem brzuch bolal. Takie klucie po bokach nasilajace sie przy ruchach i dotyku. Teraz juz lepiej ale dalej troche boli jak dotykam. Dziwne jest, ze jak dotykam z lewej strony to brzuch jest calkowicie mieciutki a jak z prawej to wyczuwalna jest taka jakby twarda gula. To moze byc macica tak bardziej z boku? Czy jakis inny narzad?
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
BloodMary wrote:A mnie strasznie nad ranem brzuch bolal. Takie klucie po bokach nasilajace sie przy ruchach i dotyku. Teraz juz lepiej ale dalej troche boli jak dotykam. Dziwne jest, ze jak dotykam z lewej strony to brzuch jest calkowicie mieciutki a jak z prawej to wyczuwalna jest taka jakby twarda gula. To moze byc macica tak bardziej z boku? Czy jakis inny narzad?
Ja tak miewam i ZAWSZE jest to jelito. Przechodzi po porządnej wizycie w kibelkuOczywiście - jeśli jest to punkt, który boli. Właśnie dwa dni temu miałam kolkę jelitową i tak bolało po jednej stronie, zwłaszcza w niewygodnej pozycji. A obecnie ciągną mnie więzadła przy macicy. Samą macicę akurat wyczuwam na środeczku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 13:17
BloodMary lubi tę wiadomość
-
Blod mary ja mam tez taka kulke
to macica a raczej wypchane dziecko. Jak jezdze glowica od dopplera szukam tego twardego by go slyszec a on sie przemieszcza. Szkoda ze nie czuc tego tak wyraznie jeszcze
ale czucie to juz nie dlugo bedzie
Anga1989 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp