Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Maria91 wrote:Dziewczyny, mam pytanie, póki co organizacyjne ;p Jak mogę dodać taki fajny wykres jak Wy macie pod Waszymi postami (który pokazuje w którym jesteście tygodniu ciąży itp)?
https://www.suwaczki.com/
Potem wpisujesz wszystko krok po kroku
Wyskakuje ci link (kopiujesz pierwszy z tych wszystkich)
Na tej stronie (belly) wchodzisz w ustawienie - spolecznosci i wklejasz link do podpisuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 14:05
Maria91 lubi tę wiadomość
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
nick nieaktualny
-
Witamy kolejna mamuske,troche nas tu jest z wysp
Alimak,super sie ciesze:)
Tez mialam dwie akcje ze mi sie wydawalomze dzidzie poczulam ale to taki byl szybki moment ze glowy uciac sobie nie dam,czekam na cos konkretniejszegoAlimak lubi tę wiadomość
-
DTEM, super fotel!!!
EKTORP fakt, wygodny, ale kompletnie mi do mieszkania nie pasujeale też b ładny no i fajnie się w nim zapada
mamakejti powodzenia i wracaj szybko
Alimak super!!!masz dla nas zdjęcia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 14:49
Alimak, DTEM lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Alimak super
Gratki!
Bulkasia ja poszłam do GP i w recepcji powiedziałam, że chciałabym kartę dzięki której mogę mieć darmowe recepty i dała mi formularz do wypełnienia i powiedziała, że mam zostawić z nimi. Ma przyjść pocztą. Nazwy niestety nie pamiętam.bulkaasia, Alimak lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Bulkaasia to jest maternity Exemption....w gornym rogu formularza jest FW8 to pewnie jej kod...taka zielona kartka
Mam podbita ale musze wypisac i wyslac,moze uda sie jutro bo juz mi w aptece leki za oplata dawali naszczescie jak przyjde z karta to mi kaske zwroca bo troche tych recept bede mialabulkaasia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a wy normalnie bez tej karty nie macie darmowych leków na receptę??
U nas wszystko co jest na receptę jest darmowe... Jak coś potrzebuje to dzwonie do gp i on wypisuje mi leki/witaminy czy co tam potrzeba, odbieram receptę i idę do apteki i mam za free zawsze....
-
Dziewczyny, śliczne macie brzuszki
Ja jeszcze nie mam żadnego zdjęcia, muszę chyba Męża poprosić o takie.
Gratuluję kolejnych udanych wizyt
DTEM, super, że już Maleństwo poczułaś.
mamakejti, kciuki zaciśnięte, wracaj szybko z tego szpitala.mamakejti, DTEM lubią tę wiadomość
-
Wiecie co, tak sobie siedzę i się zastanawiam czy ta moja okropna zgaga, która męczy mnie cholernie od kilku dni nie zostanie już ze mną do końca ciąży...
W pierwszej tez miałam z nią problem, ale dopiero w III trymestrze. Gdzieś wcześniej wyczytałam, że podobno w drugiej ciąży wszystkie mięśnie puszczają i rozchodzą się troszkę szybciej i przyznam, że trochę mnie to przeraża, bo nie mogę normalnie funkcjonować, każdy mój ruch to od razu cofka i kwasy w gardle. A już wizja spania do końca ciąży w pozycji półsiedzącej mnie normalnie osłabia. Wizytę mam 21 stycznia, może moja gin coś wymyśli ciekawego..
-
Pikcia wrote:Sprawdzałam przed chwilą wynik mojego TSH (badanie robiłam w sobotę) i jestem przerażona - 8,83...
Masakra jakaś, moja tarczyca szalejeDobrze, że wizyta już pojutrze.
Pikcia, absolutnie koniecznie ogarnij tarczycę, może weź trochę więcej euthyroxu juz jutro, do 18 tygodnia musimy pilotować tarczycę, bo od 18 tc zaczyna działać tarczyca dzieciaczka w brzuniu, więc potem on sam ogarnia sprawęlipa lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Paula,swietny jest ten fotel,taki prawdziwy do karmienia,mielismy go w szpitalu jak corke urodzilam i sie w nim zakochalam!! Tylko wtedy bylam jeszcze nieco ciemna w obsludze ebaya ,dopiero konto zakladalam haha a cena w mothercare mnie wystraszyla...uzywalam takiego duzego fotela do biurka z podlokietnikami i ono tez sie bujalo....
Narazie mam w planie sprobowac fotela z kompletu w salonie
a jak nie to corce mam w planie kupic wiszace krzeslo to sie bede do niej wpraszac
Noi niestety,recepty beda darmowe ale po okazaniu karty...narazie za wszystko place,jedynie w szpitalu mimdawali wszystko do reki wiec spoko...nie wydaje mi sie tez zeby witaminy byly na recepte,znajac zycie uznaja ze przeciez moge kupic je bez recepty ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 15:38
Zoja lubi tę wiadomość
-
Leoparde,wspolczuje takiej zgagi,ja w sumie tylko kilka razy w zyciu mialam lekka,w pierwszej ciazy ani razu wiec tak nalrawde nie wiem o czym mowisz
moze jednak potrzeba ci zapisac cos konkretniejszego na te dolegliwosc...
Co do spania,ja sie boje ze bede musiala na wznak na plasko spac,nie jest mi tak dobrze,nie moge sie ruszyc na boki jak chce moc oproznic pecherz rano..zupelnie nie wiem jak to tam dziala ale chyba musze kontynuowac te praktyki poki dzialaja