X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • tubispl Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2017, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nic za drugim podejściem też nie wyszło :P

xnw4qqmzuoifsosb.png
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UFF nadrobiłam WAS :)

Popłakałam się oglądając Wasze cudne brzuszki- jesteście mega śliczne i cudowne mamuśki !!!!

Ja mój postaram się wrzucić popołudniu bo mam dziś foteczkę 4-ego miesiąca u zaprzyjażnionego fotografa :)

Lottinka- kobietko idź na zwolnenie, trudno praca pracą, ale Twoje zdrowie i Twojego maluszka najważniejsze :)

Mania- ale masz siostrę, nosz wredota jedna, ja to bym wybuchła i tak bym ją zrogała (no przynajmniej w myślacg, hehe) :) Jak po upadku- wszystk ok?

Bułkaasia witaj w II trymestrze :) Jak synuś ???

delilah- super wieści, dobrze, że wynki zostały skorygowane, będziesz spokojniejsza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 08:09

lottinka lubi tę wiadomość

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • asiczka11 Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2017, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tubispl, wstaw adres pliku pomiędzy [IMG][/IMG] powinno się udać.

Oleczka ur. 10.06.2017 <3

f2w33e3kg3ugig3f.png
  • She86 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do pampersów, bardzo podeszły nam pieluszki Happy ale tylko w rozm 1 i 2, 3 i 4 to już zupełnie inny pampers. Często używaliśmy pampersów premium care, najwięcej w rozm 3. Potem przeszliśmy na toujours z lidla i używamy do tej pory :)

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• Leoparde Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-)
    Dziewczyny gratuluję nowych tygodni i rozpoczęcia II trymestru :-)
    Megi, kciukasy zaciśnięte ;-)
    Anga, głowa do góry z dzidziusiem na bank wszystko jest ok :-)
    Tubispl, wchodzisz na zapodaj, wybierasz na forum, dodajesz plik, wybierasz rozmiar miniaturki np 500x500, klikasz zapodaj, kopiujesz trzeci wygenerowany link, wklejasz go do nas i taa daaa ;-) spróbuj

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2017, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga dlatego w tym tyg zamawiam detektor,żeby byc spokojniejsza, tylko nie wiem jeszcze ktory bo ten sonaline jest troche drogi

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2017, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj dziewczyny :) sliczbe te brzuchy macie. Ja wczoraj sie najadlam strachu. Po wspolzyciu zaczelo mi cos cieknac po nodze, tak po jakiej godzinie od wszystkiego. Takie wodniste. Myslalam ze to sluz. Niby caly dzien wkladka byla prawie sucha, ale wieczorem sciagnelam to tak nagle poplynelo mi i taka plama mokra na majtkach ( z bialymi sladami, jalby sluz, ale lekko wodniste). Przestraszylam sie ze to wody plodowe mi sie sączą ( Ze mnie straszna panikara) ale potem juz nic nie bylo u dzis tez spokoj. Wiec albo to tyle sluzu mam albo musialam popuscic mocz, jak mnie mąż łaskotał. Ale co sie namartwilam to moje :/ ehj i przepraszam ze tak wszystko ze szcsegolami opisalam. Mam nadzieje ze u Was weekend lepszy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 08:27

• Leoparde Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie sprawdziły się pampersy sleep and play (pomarańczowe opakowanie) to była masakra, wszystkie nam przeciekały.
    Wyczailiśmy tez fajne i chyba tanie w Auchan, bambino baby love :-)

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    Trzeba odczarować ten dzień, bo według statystyk to dziś mamy blue monday, najbardziej depresyjny dzień w roku! Może dlatego Anga dziś nie w sosie;)?
    przyklejamy banany na twarz i nie dajemy się Dziewczęta!!!!!

Leoparde - u nas sleep and play to też totalna porażka.....

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2017, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akcja pampersy - nie boicie się ze dziecko będzie miało uczulenie na dane pieluchy? Bo mlodsze rodzeństwo moze zupełnie inaczej zareagować na daną markę.

Paula55 lubi tę wiadomość

• AniaKami Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam miec dzisiaj wizyte ale lekarz odwolal i musze czekac do srody aaaa, jest mi smutno :((((

16ud3e3kui6kcuib.png
    Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
    Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam blue weekend, i liczę że w końcu zejdzie. Teściowie uznali, że chcą pogodzić mnie i szwagierke po 5 latach naszego "niemego konfliktu" bo tu chodzi o "robote" :D mają dużą gospodarkę, od kilku lat co weekend przyjeżdżałam im pomagać, skakać na przyczepach ze zbożem, zbierać ziemniaki, a wczoraj usłyszałam, że nic nie robie, a przecież nie jestem w 9miesiącu umierająca i mogę pracować :) no cóż, cały dzień przepłakany, tyle emocji na raz. Strasznie się człowiek czuje jak starał się tyle lat, a od 2,5 miesiąca rzyga przy tłuczeniu ziemniaków.
    Dobrze, że choć mąż po mojej stronie :)

Nicka, mi też było szkoda, dlatego kupiłam angel sound z serduszkiem, za 120 już z przesyłką. Ale on Ci nic nie pokazuje tylko słyszysz tętno więc sama sobie musisz policzyć :)

Znowu dzisiaj w nocy czułam u dołu brzucha takie "rewolucje" jelitowe, ale bardzo delikatne, tak jakby mięsień mi ktoś napiął. Nie chce się podniecać ale chyba już czas, bo generalnie jestem tydzień do przodu... więc a nóż... <3 :)

Chyba też zaczne robić zdjęcia :D

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez chce kupić ten detektor bo od wizyty do wizyty zeswiruje chyba.
    Kto powiedzial ze II trymestr jest spokojny? :D :P

l22nhdgen92nqanl.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zamierzam kupic ten AngelSounds ale z funkcja na androida ;) 220zl z przesylka

l22nhdgen92nqanl.png
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga, kochana, myślę że tak to już jest że ma się w ciąży lepsze i gorsze dni. Skoro teraz masz gorsze, znaczy że niedługo będzie lepiej :) a małą na pewno wszystko jest ok, a z martwieniem się...no nie chcę Cię straszyć ale teraz już będziesz się o nią martwić do końca życia!!! :) Trzymaj się ciepło kochana, na pewno po wizycie będzie Ci lepiej, szkoda że jeszcze trochę czekania przed Tobą :*

PannaNatalia, masakra, najgorsze w 1 trymestrze ciąży jest to że nie widać nic na zewnątrz, a samopoczucie potrafi być najgorsze...i niektórzy są jacyś cofnięci i tego nie czają. Najczęściej ci którzy w ciąży nigdy nie byli albo ci którzy już nie pamiętają jak to było. Dobrze że mąż wspiera, to najważniejsze :*

Mam urlop...i właśnie odpalam kompa z poczucia obowiązku - mam dużo do zrobienia z pracy. Czy ja jestem normalna?!?!?!

Anga1989, PannaNatalia lubią tę wiadomość

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mam urlop...i właśnie odpalam kompa z poczucia obowiązku - mam dużo do zrobienia z pracy. Czy ja jestem normalna?!?!?![/QUOTE]

Mam nadzieję, że jesteś, bo ja tez na L4 i ciągle coś robię do pracy;) dzisiaj też;)

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2017, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    Ja tez chce kupić ten detektor bo od wizyty do wizyty zeswiruje chyba.
    Kto powiedzial ze II trymestr jest spokojny? :D :P

Zobaczymy, na ktory moj sie zdecyduje ale wole miec tez napisane jakie jest tetno itd :)

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka678 wrote:
    Zobaczymy, na ktory moj sie zdecyduje ale wole miec tez napisane jakie jest tetno itd :)

Dlatego ja chce kupic ten z systemem na androida, bo po podlaczeniu do tel pokazuje wszystko. Tylko szkoda ze apka nie jest po polsku ale to maly pikus przy tym ;)

l22nhdgen92nqanl.png
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 100-tnym dniu ciąży!!! :D
    U mnie leje więc pogoda faktycznie depresyjna ale nie ma co. Dzień szybko minie i jutro będzie lepiej ;)
    picgifs-smileys-16869.gif

Mój syncio od rana nie w humorze, ucho lepiej ale nie chciał wstawać i musiałam z nim walczyć. Umordowana zawiozlam go do niani i jadę do pracy.

evcikm81, Marciiik, Zoja lubią tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • SteveS Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2017, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze Wam, że możecie iść na L4 - u mnie L4 = brak kasy :)
    Anga, Ty się nie przejmuj, brzuszek masz całkiem duży jak siedzisz czy stoisz - ja mam podobnie, a jak leżę to płaska jestem. Ginekolog mi tłumaczył, że to kwestia ciążenia i układania się macicy, która jeszcze ogromna nie jest na tyle, aby bardzo wystawać.
    U mnie wizyta 30 stycznia, czekam cierpliwie. Dziś za to ma przyjść poducha do spania i paczka z apteki, bo mi się witaminy kończą ;)

Anga1989 lubi tę wiadomość

KgXdp1.png
‹‹ 444 445 446 447 448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ