Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnga1989 wrote:http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5830418579
Prosze
Dziękuję
Szkoda tylko, ze nie ma napisane ile ma dzidzi tetna. Zastanawia mnie czemu jest taka spora różnica miedzy tym detektorem a tym sonoline? No chyba nie tylko tym ze pokazuje na wyświetlaczu ile ma dziecko tetna.. -
Witam sie i ja,taaaak mi sie spac chce a przespalam cala noc....
U nas tez pogoda lekko depresyjna,niby sporo na plusie ale deszcz sie czai...
Steve,ja tez mam to zwolnienie bezplatne a styczen jest dlugi i juz mi sie zaskorniaki koncza,wrecz sie ciesze ze wroce do pracy skoro przestalo mnie bolec,oplacam corce wszystkie zajecia dodatkowe z moejej wyplaty a ze ona aktywna jest to kasa topnieje w zastraszajacycm tempie...
Anga,spoko loko,znam te strachy i wydaje mi sie ze one co jakis czas beda nas nawiedzac,jak mozesz to moze kup ten detektor faktycznie,ja kupilam w koncu choc sie wzbranialam,ale u mnie i objawy niknely i wogole...z tym brzuchem to jest narazie tak ze dziecko to kropeczka a reszta to jelita,jak one beda mniej napeczniale i puste to i brzuch nie bedzie wywalony,dzidzia jjest tak niziutko jeszcze ze ten nasz brzuchol to nic tylko narzady orzesuniete do gory,jak one sie nieco inaczej uloza to i brzuch inaczej wyglada ...odhacz sobie z listy co zlego ci sie nie dzieje,niemkrwawisz,nie masz skorczow..w sumie nie ma podstaw do starchow nie? No..tego sie trzymaj
Wczoraj pierwszy raz od daaawna zjadlam ze smakiem obiad,gulasz wolowy z ziemniaczkami i ogoreczkiem kiszonym...objadlam sie jak dzik...ale dzisiaj znow pustka w glowie i na zoladku...nie no musze sie za jakis normalnymobiadmdzis zabrac bo mi rodzina na pizzy nie ujedzie....
Wczoraj w koscielemzeno nikt nie zauwazyl brzuszka,nie jestesmy tam anonimowi,ogolnie rozbieram sie imgadamy ze znajomymi i nikt nic...moze dlatego ze twarz mi nie spuchla jeszcze? Ja pierwsze co to grubne na twarzy przez te moje okragle policzki,zaraz druga broda itd a narazie jeszcze nic nie wyskoczylo..
Dziewczyny z uk,pytanko apropo darmowych probek itd ,wiem ze w pl mozna sie zarejestrowac na stronkach z artykulami dzieciecymi i probki sie dostaje,znacie tutaj jakies ciekawe promocje? Szukalam ale w sumie pokazuja sie tylko takie po urodzeniu dziecka juz a ja myslalam ze cos juz teraz bym dostala to by bylo lepiej,zobaczyc,obmacac? Ktos cos? -
Dzień dobry. Ja tylko na chwilę.
Laski okropnie się czuję..
Wczoraj dosłownie w ciągu godz-2 tak mnie choroba rozłożyła że ledwo dycham.
Dziś rano do tego zwymiotowalam pianą - to chyba to co mi w nocy solywalo do gardła
Megi ja mam na 11.10 więc prawie identyko jak Ty!! Tylko pamiętaj że u mnie jest godzinę do tyłu
Trzymam kciuki za nas i.za wszystkie wizytujace
Jeśli chodzi o pampy... U nas te oryginalne się nie sprawdziły wogole!!! No smród taki ze mojego męża cofalo ;P
U nas najlepsze okazały się te z Asda Little Angeles
Więc radzę nie robić wielkich zapasów bo może okazać się że dziecko jest np uczulone
My rozdalismy ładnych kilka paczek pampersow ludziom...
-
nick nieaktualny
-
Tubispl, no faajny masz juz brzusio
Paula,oj zdrowiej,moze lepiej ze te piane czy flegme zwymiotowalas,nie bedzie zalegac...
Powodzenia dziewczyny na usg...ja czekam teraz na 25 stycznia ale to bedzie zwykla wizyta u poloznej wiec tylko sluchanie dopplerem,cos mi miglo o tescie potrojnym ale skoro robilam pappe to nie wiem jak to teraz wyglada,musze doczytac -
U mnie jeśli pampersy nie wypalą, to tragedii większej nie będzie. Mniejszy rozmiar zostanie na prezent dla kogoś, a większe oddam siostrze, która rodzi w drugiej połowie kwietnia
Jednak ja to jestem optymistycznie nastawiona do tego ktosia w brzuszku i wierzę, że obejdzie się bez alergii, kolek, będzie ładnie jadło i spało w nocy w dodatku starszy braciszek zakocha się od pierwszego wejrzenia w rodzeństwie i nie będzie w nim krzty zazdrościtak to widzę
AniaKami, lottinka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny no pogda nie sprzyja poniedzialkowi u nas leje jak sobie pomysle,ze mam jechac bajkiem w taka pogode brrr.
Muszka ja dostalam od poloznej
musisz sciagnac Bounty Pregnancy app i tam sie zarejestrowac i jest za darmo Mum to be Pack
Parenting club z bootsa tez cos oferuje jeszcze tego nie zrobilam wiec nie wiem co tam jest dokladnie.
Pa milego i glowa do gory nasze maluchy nie chca smutnych mam:))) -
mamakejti wrote:a ja Laski popłynęłam na fali pampersowej, jak zobaczyłam genialne moje ulubione chusteczki Huggies Pure w promocyjnej cenie 3,49 pln za paczkę to kupiłam 20;)
w razie w zużyjemy tak czy inaczej
straszliwie żałuję, że nie mogę nigdzie dostać pieluszek Huggies Newborn,były wprost genialne, dla nas lepsze od Pampers ale od ponad roku ich nie moge namierzyć, bo chciałam bratankowi nabyć.....
a Wy jakieś doświadczenia pieluszkowe macie, coś absolutnie odradzacie?
mój bratanek jedzie od poczatku właśnie na Dada Premium i bratowa jest zachwycona, a u nas sie nie sprawdziły...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
krolikan wrote:No to teraz wyjaśnijcie m.in. mi - bo ja w pierwszej ciąży i nie mam pojęcia o większości ważnych rzeczy - dlaczego już tyle miesięcy wcześniej zaczynacie akcję pampers i o co dokładnie w tym chodzi?
Zwykłe zrobienie zapasów w promocyjnych cenach? Ile tego trzeba kupić, żeby "spać spokojnie"?dlatego wole zaczac juz teraz. Jedynek kupie 2 paczki dwojek jakos z 20 paczek i na start powinno starczec. Z jedynek szybko pewbie wyrosniemy a dwojki bede dokupowac. Chyba ze z 40 kupie dwojek od razu. W trojki pozno weszlismy a nie wiem jak teraz z mala bedziemy wchodzic wiec nie chce za duzo szalec z dwojkami i nie robic zapasow na trojki.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Evcik,dzieki Ci wielkie,sciagnelam te app,fajne to nawet,ciekawe czy moj wiejski boots bedzie wspolpracowal
Ja narazie mam w planie odkladanie kaski na te wszystkie wieksze zakupy i kosztowne sprawy po porodzie,nie chce sie zastawic z kazdej strony sprzetami,odloze kaske to i bez problemu kupie ile czego bedzie trzeba blizej porodu czy po porodzie,zawsze w jakims sklepie jest promocja czy to namkosmetuki czy pieluchy,z tym nie widze problemu..ja zreszta chce miec po porodzie powod domwyjscia z domu,maly spacer do aptekiczy do sklepu,w koncu nie zamkne sie w bunkrze na pierwszy rok...czlowiek az ma chec gdzies wyjsc,miec powod zeby sie ubrac,ogarnac i poczesac,...fakt ze z corka po cc dopiero na 9 dzien dalam rade isc na spacer bo jednak troszke mnie ciagnelo,ale teraz mam blisko na wiejski rynek wiec bedzie dobrze,lato pogoda...widze to jakos kolorowo!
I tez jak leoparde mam wizje ze bedzie tak gladko i slodko,ze sie wyspie w nocy bo co to sa 3 -4 karmienia jak i teraz na siku tylke wstaje czasami,no i kolek nie bedzie,i bede zadowolona i usmiechnieta witala gosci w letniej sukieneczce...wizualizuje sie jak leze na patio( pod tym zadaszeniem ktore maz mi zbuduje ) w kolo spiewaja ptaszki,ja sie bujam ,dziec spi smacznie...corka sama do szkoly chodzi i wraca...obiad sam sie robioo albo bedzie grill haha
Leoparde, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! W porównaniu do Was, to ja w ogóle słabo przygotowana jestem. O pampersach nawet nie myślę, nie wiem, gdzie będę chciała rodzić i jeszcze absolutnie nic dla dziecka nie kupiłam! Może po połówkowych się za to wezmę.
Miłego dnia!
-
Co do zakupów, to obieram generalnie system Muszki15, ale kurka jak widzę teraz wyprzedaże, promocje..to jakoś sercu żal nie kupić
nie powinnam włazić do internetowych sklepów, bo zaraz coś wypatruję, co jest tańsze o połowę i płynę....szacuję rozmiar i tyle z moich założeń
najwyżej będę miała fajne prezenty dla znajomych;)
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Junioer wrote:Dzień dobry! W porównaniu do Was, to ja w ogóle słabo przygotowana jestem. O pampersach nawet nie myślę, nie wiem, gdzie będę chciała rodzić i jeszcze absolutnie nic dla dziecka nie kupiłam! Może po połówkowych się za to wezmę.
Miłego dnia!
To masz tak jak ja,tylko ja kupilam detektor i fotel haha...ale nie mam zamiaru tak wczesnie kupowac rzeczy dla dziecka,beda staly okurzone przez pol roku a to nie dla mnie...gdzies w maju zabiore sie za kupowanie,teraz powoli ogladam na necie,ale bardzo powoli zeby wiedziec ile kasy trzeba bedzie lrzeznaczyc...ciuszki jak juz pisalam kulie w rozmiarze newbron tylko neutralne na pierwsze 2 tyg a reszte dokupie na lipcowej wylrzedazy juz pod plec dobrane i wtedy poszaleje...
Z corka tez sporo pozniej zaczelismy kupowac,i bylo ok..w dzien wyjscia ze szlitala maz skoczyl po wanienke np bo nie lubie jak mi leza takie graty bez sensu...