Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaaa zapomialam laski napisac!!!
WCZORAJ PO 22 JAK MIERZYLAM TETNO TO GDY ODLOZYLAM DETEKTOR POCZULAM TAKI SILNY UCISK JAKBY KTOS OD SRODKA MNIE WYPYCHAL W MIEJSCU GDZIE BYLO TETNO!! I NAGLE TAKIE MUSNIECIE! DZIS CZUJE TO CO CHWILE TAKIE WYPYCHANIE I MUSKANIE!!!! To moja druga ciaza a ja swiruje haha jelita czy malutka?!?! Czuc to jednoczesnie od srodka i na przylozonej rece! Moj maz tez czulz synem czulam w 15 tyg nie pamietam czy bylo to 14+ czy 15+ bo wtedy liczylam normalnie tyg czyli 15+2 to byl 15 tydzien a teraz 13+5 to 14 tydz. Moja malutka chyba zaczyna szalec wyraznie *_*
Zoja lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
bulkaasia wrote:Co do pieluch to u nas tylko pampersy, reszta uczulała niestety. Najgorsze były te z Lidla. Zapasy to tak dopiero koniec kwietnia początek maja będę robić. Zresztą jak wszystko.
Chociaż teraz w Aldim będą kosze Mojżesza i korci mnie by kupić, ale boję się zapeszyc...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Wyszlam na ten deszcze sie przejsc troche bo od tego nicnierobienia na tym wolnym az sie kisze...przeszlam wszystkie lumpy w okolicy ale nic nie upolowalam fajnego za to na takie urodzone malenstwa cuda takie maja po funciaku,z metkami niektore jeszcze..
Za to zakupilam sobie jagody i wlasnie konsumuje z jogurtem greckim,mmmmm to sie nazywa poczuc lato...od razu lepsiejszy ten poniedzialek
Bulkaasia,po ile te kosze maja byc wiesz moze?bulkaasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Aaaaaa zapomialam laski napisac!!!
WCZORAJ PO 22 JAK MIERZYLAM TETNO TO GDY ODLOZYLAM DETEKTOR POCZULAM TAKI SILNY UCISK JAKBY KTOS OD SRODKA MNIE WYPYCHAL W MIEJSCU GDZIE BYLO TETNO!! I NAGLE TAKIE MUSNIECIE! DZIS CZUJE TO CO CHWILE TAKIE WYPYCHANIE I MUSKANIE!!!! To moja druga ciaza a ja swiruje haha jelita czy malutka?!?! Czuc to jednoczesnie od srodka i na przylozonej rece! Moj maz tez czulz synem czulam w 15 tyg nie pamietam czy bylo to 14+ czy 15+ bo wtedy liczylam normalnie tyg czyli 15+2 to byl 15 tydzien a teraz 13+5 to 14 tydz. Moja malutka chyba zaczyna szalec wyraznie *_*
A lozysko jak masz ulozone? -
Nicka678 wrote:A lozysko jak masz ulozone?
nigdy o to nie pytalam i lekarz sam tez nie mowil
mowil tyljo ze wszystko wyglada bardzo dobrze i jest na swoim miejscu i pozamykana kazda dziurka
07.11.2012 Julian
Jakas kobietka chce oddac lozeczko stelaz baldachim i ochraniacz za 4 paczki mleka po 3,99 e. Czemu dopiero tak wczesny tydz?! Bralabym od razu
a tak to okazja przeminie
07.11.2012 Julian
Orbitka wrote:Hej man pytanie a czy wy zabezpieczacie prezerwatywa ??+I co wasi lekarze na to ?+
07.11.2012 Julian
2 tyg i 3 dni do wizyty
oszaleje przez ten czas! Bardziej to nie moge sie doczekac by lekarz circie potwierdzil
a to inny lekarz wiec mam nadzieje ze nic sie nie zmieni bo ja juz mam taki pink w oczkach ze uhuhu!
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Wiesz ze nie wiem
nigdy o to nie pytalam i lekarz sam tez nie mowil
mowil tyljo ze wszystko wyglada bardzo dobrze i jest na swoim miejscu i pozamykana kazda dziurka
Jesli juz coś czujesz to pewno na tylnej ściance albo przez to ze to 2 ciaza
Dużo z Was juz ma jakies smyrania a ja nic nadal ;( -
I mam
piękna pamiątka dla mojego maleństwa
w sobote jak byliśmy na zakupach to od razu mi się ten album spodobal
Po przegladnieciu moge juz nie ktore rzeczy wpisac i wsadzic miedzy innymi USG
Byłam tez w sklepie dzieciecym ale innym niz myslalam bo tamten zlikwidowali i powiem Wam widzialam tyle fajnych ciuszkow, ze jakbym miala pieniądze przygotowane na nie to bym wyszla z kilkoma siatkami
Jedynie to wozki mieli dosc drogie i takie ktore mi sie za nic w swiecie nie podobaly.Muszka15, megi78, Zoja, Paula55 lubią tę wiadomość
-
A ja wczoraj niedalam rady ale dzisiaj nadrabiam i w sumie chyba ktos zaczyna rosnac
tak mi sie wydaje
Waga w dol a ja cos z przodu wystaje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e852894384d3.jpg
A Dziewczyny a ja mam inne pytanie bo moje piersi sroja w miejscu caly czas dzisiaj to wogole mam wrazenie ze sie zmnoejszyly
Ale w sumie z tego co wiem to piersi chudna pierwsze a mi dalej waga spada mimo ze regularnie jem i to wszystko poza slodyczami bo od nich mnie bardzo odrzucilo.Muszka15, Anga1989, bulkaasia, sisi, Leoparde lubią tę wiadomość
-
Nadrabiajac widze ze temat pampersow na tapecie ja mam zamiar odkladac kase a potem pokupowac czytalam opinie i chyba zdecyduje sie na dada premium ale co bedzie zobaczymy. Ja niemam zadnego doswiadczenia przy Noworodkach poza tuleniem i usypianiem wiec bede sie wszystkiego uczyla od poczatku.
A jeszcze zaczybam miec pewna teorie i jesten ciekawa czy mi sie potwierdzi jaois czas temu pisalam ze mecza mbie co jakis czas takie wyrzuty zoltego sluzu i teraz zmienilam plyn do higieny intymnej na inny i jak narazie jest spokoj, za jakis czas wroce na chwile do tamtego i zobacze co vedzie. Ale jak narazie od 3 dni mam spokoj. -
Kaktus,no poewnie juz juz wystaje!
Ja mysle ze cos z tymi slodyczami jest na rzeczy,ja wielka zwolenniczka slodkosci na codziena ze w ciazy mnie odrzucilo to z waga stoje w miejscu,mialam momenty ze pol kilo schudlam ale ogolnie trzymam sie mojej wagi...bszuszek powoli rosnie,nie mam tez zaparc wiec raczej nic nie magazynuje w jelitach....i tak mysle ze to samo niejedzenie slodyczy moze mamtaki wplyw?
Anga ladny ten albumik
Ogladam na neciku pieluszki takie te tetry,nie pamietam juz ile kosztowaly te 10 lat temu ale teraz to mi sie bardzo drogie wydaja,pamietam ze mi mama z pl wyslala i w sumie to mialam spory zapas chyba 25 czy cos takiego bo u nas szly jak woda,mojej sie ulewalo i ja mlekiem sikalam w kolo...no ale jak patrze w mothercare to cena za 3 sztuki to tak 10f srednio...lub wiecej jak sie chce ladne kolorki...gdzie by tu jeszcze popatrzec?
Aaa juz widze ze na ebayu mozna kupic duuuuuzo taniej uffWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 14:29
-
nick nieaktualnyAnga1989 wrote:I mam
piękna pamiątka dla mojego maleństwa
w sobote jak byliśmy na zakupach to od razu mi się ten album spodobal
Po przegladnieciu moge juz nie ktore rzeczy wpisac i wsadzic miedzy innymi USG
Byłam tez w sklepie dzieciecym ale innym niz myslalam bo tamten zlikwidowali i powiem Wam widzialam tyle fajnych ciuszkow, ze jakbym miala pieniądze przygotowane na nie to bym wyszla z kilkoma siatkami
Jedynie to wozki mieli dosc drogie i takie ktore mi sie za nic w swiecie nie podobaly.
Jest i moj album
Ja narazie powklejam zdj z USG,tylko bedzie trzeba powkladac jakies dodatkowe kartki bo braknie miejsca na zdj do rozwiązania