Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Imienia nie ma a wozek juz jest wybrany
no moze prawie haha. Jak ostatnio dodawalam wozek byl rozowy w leopqrda a dzis znalazlam cuuudowny taki sam ale kolor piekny. Ale nadal mam dylemat.. Syn ogladal ze mna i mowi ze ten rozowy bo tamten dla chlopca
i go nie moge przegadac ze dla dziewczynki tez
haha
Wszystkie 3 kolory wrzucilam do koszykaale ten uniwersalny jest chyba najlepszy albo ten bez leoparda rozowy wszystkie sa 3in 1 bo cena 2in 1 to roznica 50 euro..
a fotelik sie moze przydac.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4318e582ab5c.jpg
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ciekawe jak u mnie na fotkach sie to przedstawia
Ewela,oj to wspolcauje tego slabszego dnia,moze akurat kawka postawi Cie na nogi...ja mam chec na kawe z takiej lokalnej kawiarni i jutro chyba sie wybiore z kolezanka na pyszna bezkofeinowa bo mi zaraz cisnienie skacze wiec wiadomo,ale taka bedzie duuuuuza kremowa latte mmmm...juz od weekendu za mna lazi ale nikt nie chcial ze mna isc ...
Testuje thermomixowa chalke dzisiaj- nie za bardzo lubie pichcic,gotuje bo musze ale chyba widac ze dobrze sie czuje skoro wymyslam pierdolychyba ze ta nuda domowa mnie dobija i to efekt...
-
Jest miejsce na opis rodziców, zdjecia, gdzie sie poznali, w brzuszku mamy - kiedy poczulas pierwsze ruchy, co wtedy czulas itp. Dzien narodzin, co sie wtedy dzialo, miejsce na imiona, pierwsze sni na oddziale, spis rodziny, bliskich, jakie byly pierwsze dni w domu, kto urzadzal pokoj i inne plus duzo miejsca na zdjecia
-
Muszka15 wrote:Rosax,mi ten bezowy najbardziej sie widzi,wyglada na drogi i porzadny w tym kolorku
taki ze tak to ujme bardziej ekskluzywny
kolory innw
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Muszka ja miałam emergency cc.
U mnie też było podejrzenie ułożenia posladkowego i przed scanem mówili że można obracać itp ale ja od razu zaznaczyłam że absolutnie! Nie było problemu. Potem się okazało że jest ok i pozycja dobra.
Dziś naprawdę czułam się mega zaopiekowana
Rosa z tą teoria też na dwa razykoleżance mamaginekolog powiedziała po zdjęciu usg że na 75-80% dziewczynką a okazał się chłopiec
Ja poczekam na usg w Pl bo tu nie mówią tak wcześniea mąż zapytał dziś
Fajny ten wozeczek RosaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 16:59
-
Muszka w tych paczkach jest kupa ulotek i zniżek przede wszystkim
Ale był też ręcznik z kapturem, pieluchy (super bo były osobno pakowane i przydały mi się na wyjścia), chusteczki, smoczek, nawet tabletki do zmywarki haha
Było dużo próbek m.in. Johnson baby. Kremy dla mamy itpMuszka15 lubi tę wiadomość
-
Paula,dzieks
Cokie,ja mialam problem,bo mi pokazywalo ale bum bum nie bylo slychac tylko tetno na wyswietlaczu...moj dziec jest glownie siedzacy nad gumka od majtek,nosze dosc niskie wiec jakby nad blizna z cc i na srodku samym...czasem umyka na boki ale raczej blisko srodka ,bardzo nisko nad linia wloskow -
nick nieaktualny
-
Muszka15 wrote:Paula,dzieks
Cokie,ja mialam problem,bo mi pokazywalo ale bum bum nie bylo slychac tylko tetno na wyswietlaczu...moj dziec jest glownie siedzacy nad gumka od majtek,nosze dosc niskie wiec jakby nad blizna z cc i na srodku samym...czasem umyka na boki ale raczej blisko srodka ,bardzo nisko nad linia wloskow -
No i poszalalam. Kupilam zestaw ubranek (jakies 100 sztuk) bo dziewczyna wystawila za 1zl za sztuke i nie moglam odpuscic
Troche dostalam zjebke od narzeczonego, ze sie tak pospieszylam ale jak uslyszal cene to stwierdzil, ze mam zielone swiatlo
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Paula55 wrote:Muszka ja miałam emergency cc.
U mnie też było podejrzenie ułożenia posladkowego i przed scanem mówili że można obracać itp ale ja od razu zaznaczyłam że absolutnie! Nie było problemu. Potem się okazało że jest ok i pozycja dobra.
Dziś naprawdę czułam się mega zaopiekowana
Rosa z tą teoria też na dwa razykoleżance mamaginekolog powiedziała po zdjęciu usg że na 75-80% dziewczynką a okazał się chłopiec
Ja poczekam na usg w Pl bo tu nie mówią tak wcześniea mąż zapytał dziś
Fajny ten wozeczek Rosamoja mala nawet nie ma ulozenia by jakos porownac
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp