Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak masz sonoline b co ja to ci powiem ze on czasem tak ma hihi mi tez pokazuje 130 ponad a nie slychac . Musi byc slychac szukaj pod pepkiem na dole. I przesuwaj prawo lewo
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
BloodMary wrote:No i poszalalam. Kupilam zestaw ubranek (jakies 100 sztuk) bo dziewczyna wystawila za 1zl za sztuke i nie moglam odpuscic
Troche dostalam zjebke od narzeczonego, ze sie tak pospieszylam ale jak uslyszal cene to stwierdzil, ze mam zielone swiatlo
babka ma w srode przyjechac jak nie wezmie to ja biore. Aaa i do tego mowi ze ma podgrzewacz do butelek za mleko i ciuchow rozowych mnustwo.. Wszystko za mleko.. I teraz nie wiem. Brac czy czekac. Ale raczej z ciuchami poczekam.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Jak masz sonoline b co ja to ci powiem ze on czasem tak ma hihi mi tez pokazuje 130 ponad a nie slychac . Musi byc slychac szukaj pod pepkiem na dole. I przesuwaj prawo lewo
kamika23, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnga1989 wrote:A właśnie mam pytanie odnośnie łóżeczka, pościeli i innych dodatkow do niego.
Waszym zdaniem co sie bardziej opłaca: kupować wszystko osobno czy np cały zestaw 35 elementowy z łóżeczkiem? -
rosax3 wrote:To ja dzis jednak naisalam o te lozeczko bo mowue do meza ze babka wystawila i ze za mleko odda to on pisz od razu. Odbierze ktos inny i nam przechowa. Ale niestety zarezerwowane juz
babka ma w srode przyjechac jak nie wezmie to ja biore. Aaa i do tego mowi ze ma podgrzewacz do butelek za mleko i ciuchow rozowych mnustwo.. Wszystko za mleko.. I teraz nie wiem. Brac czy czekac. Ale raczej z ciuchami poczekam.
Jak ja widze jakies okazje to az mnie skrecadlatego staram sie nic nie ogladac zeby mi potem szkoda nie bylo... no ale dzis z nudow se ogladalam i pach
ubranka typowo chlopiece, jak sie zmieni na dziewczynke to sie wtedy bede zastanawiac ale stowka to nie majatek
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
cookiemonster wrote:Udało nam się wyłapać tętno, ale Młoda tak ucieka, że szok...adhd. Ledwo usłyszeliśmy szybkie bicie serducha i zmieniło się na ok 140 to siup, już Młodej nie ma...
07.11.2012 Julian
No bo właśnie tak patrze i sa fajne komplety no ale wiadomo cena tez jest ladna. I tak wlasnie myślę czy by taniej nie bylo ale czy uda mi sie dobrac kolorystyke odpowiednio?
Nie ukrywam, że juz caly komplet bym chciała ale wiadomo jak jest. Bede musiala chyba usiąść przed kompem i porównać ceny jak to wychodzi.
-
BloodMary wrote:Jak ja widze jakies okazje to az mnie skreca
dlatego staram sie nic nie ogladac zeby mi potem szkoda nie bylo... no ale dzis z nudow se ogladalam i pach
ubranka typowo chlopiece, jak sie zmieni na dziewczynke to sie wtedy bede zastanawiac ale stowka to nie majatek
na pewno ktos sie skusi
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Megi u nas już Nie zrobią usg by z badać przeziernosc
niby te testy dodatkowe z krwi mają dać taka sama skuteczność jak usg...
Powiem Wam że ta głowica od dopplera trzeba mocno dociskac. Mi na usg tak cisnela że o mało zyga nie puscilam -
Anga1989 wrote:A właśnie mam pytanie odnośnie łóżeczka, pościeli i innych dodatkow do niego.
Waszym zdaniem co sie bardziej opłaca: kupować wszystko osobno czy np cały zestaw 35 elementowy z łóżeczkiem?
Ja znalazlam taka stronke gdzie poza takimi gotowymi zestawami mozna sobie skompletowac samemu, mam wrazenie, ze cena nie jest wcale niska przy takim wybieraniu ale jakbym miala kazda sztuke osobno kupowac i wszystko mialoby byc takie samo kolorystycznie (dla mnie to wazne) to bym do glowy dostala
Anga1989 lubi tę wiadomość
BloodMary wrote:Ja znalazlam taka stronke gdzie poza takimi gotowymi zestawami mozna sobie skompletowac samemu, mam wrazenie, ze cena nie jest wcale niska przy takim wybieraniu ale jakbym miala kazda sztuke osobno kupowac i wszystko mialoby byc takie samo kolorystycznie (dla mnie to wazne
) to bym do glowy dostala
-
https://baby-stars.pl/pl/p/Komplet-wlasny-na-zamowienie/961
Noo wychodzi dosc drogo, mam wrazenie, ze na allegro wychodzi podobna cena za wieksza ilosc elementow... ale jakos tak mi sie spodobaly te poscieleWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 18:36
BloodMary wrote:https://baby-stars.pl/pl/p/Komplet-wlasny-na-zamowienie/961
Noo wychodzi dosc drogo, mam wrazenie, ze na allegro wychodzi podobna cena za wieksza ilosc elementow... ale jakos tak mi sie spodobaly te posciele
No właśnie na allegro tez sa fajne kolorystyki + lozeczka drewniane i 850-950 trzeba wydac za np 35 elementow
-
Dla mnie tez zdecydowanie przeladowane sa te zestawy,np rozek w lipcu? Po co i na co to komu,chyba tylko zeby sie dziecko potowek dorobilo..baldachimy nie moj gust,ochraniacze sie zgodze jak dziecko juz zacznie przemieszczanie i walenie glowa w szczebelki...poduszka,kolderka niepotrzebne przez dobrych pare miesiecy....na dobra sprawe przescieradlo ,a nawet wiecej niz jedno bo to roznie bywa wiec ze 2 przescieradelka.....ale na dobra sprawe jak ktos chce poprostu sobie udekorowac i nadmiar mu nie przeszkadza to czemu nie
ja no kosz taki na pranie kupie dodatkowy maly bo lubilam dzieciece wrzucac do osobnego i wstawialam jedna pralke z calym tym malenkim majdanem
-
To na chwile obecna moje trzy typy,pierwsze zgrabne i nie potrzeba ochraniaczy,drugie przerabia sie na stoliczek czy biurko a trzecie mozna obnizyc po pol roku wiec zostaje na dluzej,wszystkie trzy sa dokladane do lozka rodzicow co jest u mnie sprawa numer 1 ... to ostatnie zabierze najwiecej miejsca hmm nie wiem,mam jeszcze duuuuzo czasu na myslenie -
o, bardzo dobry pomysł z tym koszem!
Ja mam wprawdzie dwa koło pralki, ale mąż zawsze wrzuca do byle którego i w każdym jest mix. Jakbym miała jeszcze z tego dziecięce wybierać to szłoby się wściec. Kupię coś na pewnoa może wstawię w pokoju obok przewijaka np coś ładnego. W TKMaxx są takie ładne kosze na bielizne. Dzięki Muszka za inspirację
Muszka15, Paula55 lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time