Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMuszka15 wrote:Megi,ja to bym dziecia do nas do lozka przygarnela chetnie ale sie nie zmiesci,dlatego takie dostawiane wlasnie,ja zamierzam sie wysypiac maksymalnie wiec musi byc pod reka...dylematy dylematy,cos sie wybierze...
-
nick nieaktualny
-
Miałam mieć szew zakładany, bo mój gin stwierdził, że szyjka się zaczęła skracać. Ale w szpitalu po badaniu i USG stwierdzili, że jest wszystko ok, poobserwowali trochę (bo mnie brzuch 2 dni pobolewał) i dziś wypuścili.
Dziękuję Dziewczynki za życzenia
Ps. Zaraz mojego zmolestuję, żeby mi zdjęcie zrobił i wrzucęMuszka15 lubi tę wiadomość
-
Pikcia wszystkiego najlepszego
Rosa, u mnie kalkulator wyliczył dziewczynkę, zobaczymy, wszystkie wróżby, chiński kalendarz, przeczucia na to wskazują
Dziewczynki, już się kiedyś tutaj chwaliłam, ale zrobię to jeszcze raz...
Takie cudo mamy na pierwsze pół roku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfcd4e9a17ae.jpgbulkaasia, megi78, Marciiik, AniaKami, lipa lubią tę wiadomość
-
1kaktus wrote:A ze ja ovu mialam pod koniec msc to do zaplodnienia doszlo albo pod koniec jednego msc albo na poczatku drugiego wiec jak pod koniec to chlopiec a jak a poczatku to dziewczynka
takze dalej mam 50/50
Zaplodnienie to dzien ovu. Tak sie jakos liczy. Zaplodnienie to jak plemnik sie daje do srodka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 20:56
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Doszlo do zaplodnienia a nie zagniezdzenia.
Zaplodnienie to dzien ovu. Tak sie jakos liczy. Zaplodnienie to jak plemnik sie daje do srodka.
Hahaha to mi padlo na mozgbo chyba 5 dni to by niedal rady dzialac
To wg tego chlopak, przeczucia moje chlopak, M niema przeczuc, wg chinskiego kalendarza dziewczynka moze 24.01 sie dowiemrosax3 lubi tę wiadomość
-
A to obiecane zdjęcie brzuszka w prawie 15 tygodniu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aca2abcd60fa.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 21:54
Muszka15, sisi, Anga1989, Leoparde, Solane, Marciiik, DTEM lubią tę wiadomość
-
Nicka678 wrote:Rosax tak patrze i ciezko u mojego maluszka wywnioskowac
Moze Ty masz lepsze oko ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c80ea90c3cc7.jpgNicka678 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry,
Melduję, że nie śpię od 4:30 i zaliczyłam długi spacerek z psem
Teraz slabiutka kawka na rozgrzanie i dobudzenie
A i humorek 1000% lepszy niż wczoraj a to wszystko przez mała, która na wieczór zaczęła bzikowaclottinka, bulkaasia, Leoparde, megi78, sisi lubią tę wiadomość
-
Bulkaasia- jezeli już kiedyś miałaś to nie musisz się martwić, możesz uzywać płyn do płukania jamy ustnej, czosnek, maść Acyklowir (Antywir)
niebezpeczna jest opryszczka gdy występuje po raz pierwszy akurat w ciąży- wtedy skonsultuj się z lekarzem dostaniesz leki na receptę.bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Ja we wczorajszym temacie pieluchy i wyprawki
Przez przypadek mam już dużą paczkę białych papmpersów 1Kupiłam dla bratanka który urodził się w święta, ale przez choroby odwiedziliśmy go dopiero w tym tygodniu i z 1 już wyrósł, wiec zostawiłam dla córy
Większość bajerów które teraz oglądacie w necie nie będzie przydatna... w dzisiejszych czasach w dobie internetu i kurierów wszytsko można kupić w swoim czasie jak juz będzie potrzebne tj. jak będziecie z dzieckiem w domu. Teraz wystarczy tylko poczytać, wybrać, ale proponuje nie kupować wszystkiego hurtem.9 Oczywiście ciuszki , pieluszki itd na start trzeba mieć, ale nie ma co przesadzać z iloscią.
Ja akurat mam wszytsko po synku i sporo ciuszków po bratanicy. Wiec w kwietniu będzie wielkie pranie i prasowanie
Nie róbcie zapasów pieluch bo zostaniecie z nimi
ZBIERAJCIE KASĘ DO SKARBONKI!Bo to napewno się przyda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 08:34