X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała chyba dzisiaj ma dobry dzień bo chyba daje o sobie znac. Takie uczucie jakby laskotanie piorkiem pod pepkiem po prawej <3

Muszka15 lubi tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co wam tu wychodzi ? haha nuda + laptop :D
    http://www.ciazowy.pl/kalkulator,plci-dziecka.html

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wyszla dziewczynka,nie pogardzilabym :)

0MPT.png
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze widziałam na żywo to pierwsze - no i niby fajne...ale ja bym nie chciała spać tak bez przewiewu :( i ochraniacze możesz zdjąć i wyprać, a tu kurz i roztocze mają raj. Dla mnie na nie przez to, a szkoda bo fajnie się buja i ma z jednej strony kółeczka, jakby chcieć przenieść sobie na dzień do innego pokoju to bardzo fajna sprawa.

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lottinka,ja na zywo nie widzialam,a myslalam ze ono sciagane do prania jest cale ,o przewiew sie nie boje bo z jednej strony bedzie cale otwarte tylko jak mowisz ze takie nie do prania hmm widzisz,co dwie glowy to nie jedna

0MPT.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Chłopiec

l22nhdgen92nqanl.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:

u mnie chłopiec;)

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi wyszla baba nawet tu :D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:

A ze ja ovu mialam pod koniec msc to do zaplodnienia doszlo albo pod koniec jednego msc albo na poczatku drugiego wiec jak pod koniec to chlopiec a jak a poczatku to dziewczynka :-P takze dalej mam 50/50 :-P

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosa mi tez chłopiec. znajdź no kalkulator na dziewczynkę ;)

Muszka, a nie wiem może i się ściąga do prania - ale wtedy to chyba nie jest suepr wygodne, takie wkładanie i ściąganie.

a jak nie wyschnie a dziecko potrzebuje drzemki? :P

ale nie wiem, może ktoś miał i się wypowie i się okaże zupełnie inaczej niż mi się wydaje :)

ckai3e3kbl63wt3b.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak,trzeba bedzie jechac gdzies to obmacac na zywo i sie doinformowac,ja mam suszarke bebnowa wiec po praniu chwilka i suche ;) ale nie nastawiam sie na to jedno konkretne,musze sie wiecej doinformowac...fajnie jakby ktoras miala doswiadczenie i sie podzielila opinia....ja np dla corki kupilam cot bed z szuflada,drewniane i duze lozeczko...niewypal,nie dosc ze w nim nie spala to zajmowalo duuuuzo miejsca,w szufladzie byl wieczny kurz jakims cudem wiec tam tylko byl skladzik nieotwartych paczek pampresow,nadalo sie w pozniejszym czasie jako kojec...niby zrobilismy z niego na sam koniec lozko normalne i w potem w nim nawet spala ale ze bylo to drewniane lozeczko i to po takich lrzejsciach wiec juz ani piekne...w sumie myslalam ze bedzie suler praktyczne,moze i bylo ale nie dla nas

0MPT.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka15 wrote:
    6d4a2762bb0522d0med.jpg
    bb50f244d92ce199med.jpg
    45e2ed25d7ea696emed.jpg
    To na chwile obecna moje trzy typy,pierwsze zgrabne i nie potrzeba ochraniaczy,drugie przerabia sie na stoliczek czy biurko a trzecie mozna obnizyc po pol roku wiec zostaje na dluzej,wszystkie trzy sa dokladane do lozka rodzicow co jest u mnie sprawa numer 1 ... to ostatnie zabierze najwiecej miejsca hmm nie wiem,mam jeszcze duuuuzo czasu na myslenie

Ja póki co zdecydowana jestem na nr 1 ;) Przekonuje mnie :D
    I da się zdjąć pokrowiec i wyprać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 20:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj to mam chyba najgorszy dzień. Wszystko boli,kluje, nowe klucia, ciagniecia. Niedobrze tez mi bylo dzisiaj, mialam problem zeby sie zdrzemnac przez to, mowie Wam masakra :( Nie wiem czy sie martwic a na dodatek ten antybiotyk nic zbytnio nie pomaga bo kaszel nadal jest :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka15 wrote:
    6d4a2762bb0522d0med.jpg
    bb50f244d92ce199med.jpg
    45e2ed25d7ea696emed.jpg
    To na chwile obecna moje trzy typy,pierwsze zgrabne i nie potrzeba ochraniaczy,drugie przerabia sie na stoliczek czy biurko a trzecie mozna obnizyc po pol roku wiec zostaje na dluzej,wszystkie trzy sa dokladane do lozka rodzicow co jest u mnie sprawa numer 1 ... to ostatnie zabierze najwiecej miejsca hmm nie wiem,mam jeszcze duuuuzo czasu na myslenie
    He to tez były moje typy ale w końcu zdecydowałam ze będzie normalne łóżeczko bo w tych do lozka jest mała powierzchnia spania i znając życie dziecię na początku będzie z nami w łóżku bo nie będę musiała jakoś się rozbudzac a jak będzie miało 5-6 m-cy wyląduje w łóżeczku. To się sprawdziło u mnie z pierwszym dzieciem

• BloodMary Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:

Mi chociaz tu wyszedl chlopak :D

16udk0s3u51hfmay.png
    36 dc bhcg : 41
    38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
    44 dc bhcg : 3330
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi,ja to bym dziecia do nas do lozka przygarnela chetnie ale sie nie zmiesci,dlatego takie dostawiane wlasnie,ja zamierzam sie wysypiac maksymalnie wiec musi byc pod reka...dylematy dylematy,cos sie wybierze...

0MPT.png
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh nie pomyślałam że też mam suszarkę bębnową :D

tu mój typ:
    http://pl.mokee.eu/lozeczko-dzieciece-kolor-bialy-573.html

ma 8 poziomow wysokości, zdejmę jedną ściankę i dopasuję wysokością do naszego łóżka :) a dodatkowo przywiążę tymi takimi plastikami co się zaciskają w jedną stronę tylko - wiecie co mam na myśli? ;)

za to jak patrzę na bujaczki i opinie - mam straszny mętlik i nie wiem NIC! a chciałabym coś na część dzienną, żeby sobie śniadanie przygotować/siku zrobić, cokolwiek ;)

ckai3e3kbl63wt3b.png
  • Pikcia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki :)
    Witam się z Wami wieczorową porą w ten (jak to mówią) najbardziej depresyjny dzień w roku ;) Ja co prawda mam powody do radości bo: są moje urodziny, wyszłam dziś ze szpitala po kilkudniowym pobycie.

Czytałam Was na bieżąco, ale z telefonu nie lubię pisać, więc tylko podczytywałam :) Cieszę się z pomyślnych wizyt i gratuluję ślicznych brzuszków :)

megi78, Jaguś_7810, sisi lubią tę wiadomość

km5scwa1iu8rlkuf.png

F. <3 III.2019
    M. <3 VII.2017
    K. <3 IV.2006

• lottinka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pikcia wszystkiego najlepszego! Skoro wyszłaś, znaczy że ze zdrówkiem ok i nic się nie dzieje mam nadzieję :) pisz więcej i brzuszek wrzucaj!

ckai3e3kbl63wt3b.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lottinka,jak na regulacje 8 poziomow to cena super tego lozeczka

Pikcia,sto lat!!! Przypomnij co Cie polozylo w szpitalu? Dobrze ze juz po ..

0MPT.png
‹‹ 451 452 453 454 455 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ