Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kamika23 wrote:hej Wam kurcze ale dużo napisałyscie ;P nie nadrobie już teraz, bo spać się chce. Faktycznie my tutaj jakieś takie mało objawowe póki co no nie ? Mnie kłuje brzuch co jakiś czas, czuje że tam coś sie dzieje, ale poza tym to jakaś cisza z objawami. Tylko ta senność, problem ze spaniem w nocy i częste korzystanie z WC.
Witam nowe "ciężarówki", gratuluje pozytywnych testów i bet
O apropo słowa ciężarówka - Słyszałam o fajnym poradniku "Ciężarówką przez 9 miesięcy". Czy któraś z Was czytała w swoich wcześniejszych ciążach ? Ja jestem w swojej pierwszej a widziałam jakąs recenzję tej książki w necie i się zastanawiam czy po USG z serduszkiem jej sobie nie kupic
Też mam w sumie problemy ze spaniem w nocy... budzę się i sny mam ciążowe
Wiesz co... osobiście nie słyszałam nic o takim poradniku, ale chętnie bym sobie kupiła coś do poczytania też po wizycie dopiero tak dla uspokojenia psychicznego
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
ojejku wrote:podczytuję Was, ciesze się z każdej nowej lipcówki.
I uspokajam, ja nadal nie mam objawów, poza wymienionymi przez Rosax - cycki i brzuch A tak czekałam na te wymioty, ciągnięcia, a tu nic. No więc spokojnie, nie każda ma te słynne mdłości. Ja będę miała syna, Rosax też ma chłopca - więc moze płeć dziecka ma tu trochę znaczenie, chociaż i to się nie sprawdza zawsze
Powodzenia, abyście w lipcu w komplecie jedna po drugiej witały swoje brzdące
Powiem Ci, że też słyszałam o tym, że jak na chłopaka to objawów nie ma zbytnio hahaha
Dziękuje uspokoiłaś mnie
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualny
-
Jaguś jak znajdę gdzie ja to czytałam/slyszałam o tej książce to tu podlinkuje
Ojejku fajnie że do nas wpadłaś Pamiętasz jak mi radziłaś co mamy zrobić z tymi biednymi plemnikami męża ? hah takiego los nam figla spłatał ze nie zrobiliśmy nic a coś tam się udało zasiać - oby tylko tak jak trzeba
Mi już ktoś wywróżył dziewczynę na podstawie przyrostu bety. Podobno jak duży przyrost to własnie dziewczynka moze byc. Mój przyrost był o 187,7 % w 48 h.ojejku lubi tę wiadomość
-
Ja słyszałam o tej książce. Podobno fajnie wszystko opisane (etapy ciąży) w zabawny sposób. Ja chcę sobie ją kupić jak będę w Polsce
Ja z synem miałam tak silne przeczucie na płeć że usg było tylko potwierdzeniem ciekawe jak teraz będzie
Miłych i spokojnych nocek brzuchatki
-
nick nieaktualnykamika23 wrote:Jaguś jak znajdę gdzie ja to czytałam/slyszałam o tej książce to tu podlinkuje
Ojejku fajnie że do nas wpadłaś Pamiętasz jak mi radziłaś co mamy zrobić z tymi biednymi plemnikami męża ? hah takiego los nam figla spłatał ze nie zrobiliśmy nic a coś tam się udało zasiać - oby tylko tak jak trzeba
Mi już ktoś wywróżył dziewczynę na podstawie przyrostu bety. Podobno jak duży przyrost to własnie dziewczynka moze byc. Mój przyrost był o 187,7 % w 48 h.
Moje przyrosty bety były początkowo rzędu 400% a jest chłopak -
Paula55 wrote:Ja słyszałam o tej książce. Podobno fajnie wszystko opisane (etapy ciąży) w zabawny sposób. Ja chcę sobie ją kupić jak będę w Polsce
Ja z synem miałam tak silne przeczucie na płeć że usg było tylko potwierdzeniem ciekawe jak teraz będzie
Miłych i spokojnych nocek brzuchatki
Ale teraz dla mnie najwazniejsze by bylo zdrowePaula55 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
U mnie objawy tez slabe niby spac sie chce, ale ja to z tych spiochow co by pol zycia przespaly, wiec nic dziwnego, niby czasem mdli, ale ostatnio moj styl zycia nie jest najzdrowszy, wiec jak sie najem na miescie lub nie zjem nic to mdli, bo jak ma nie mdlic? Niby jakies zaparcia ale to chwilowe. Jedynie co to pol piersi i brzucha. Ja mam dosc ciezka prace ale na L4 to dopiero od stycznia moge isc wiec niech sie dzidzia ze mna laskawie obnosi
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
BloodMary wrote:U mnie objawy tez slabe niby spac sie chce, ale ja to z tych spiochow co by pol zycia przespaly, wiec nic dziwnego, niby czasem mdli, ale ostatnio moj styl zycia nie jest najzdrowszy, wiec jak sie najem na miescie lub nie zjem nic to mdli, bo jak ma nie mdlic? Niby jakies zaparcia ale to chwilowe. Jedynie co to pol piersi i brzucha. Ja mam dosc ciezka prace ale na L4 to dopiero od stycznia moge isc wiec niech sie dzidzia ze mna laskawie obnosi
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
bulkaasia wrote:A ja sobie luknełam na chiński kalkulator i pokazuje mi, że córcia będzie hahaha W dwóch poprzednich się sprawdziło
Zmykam spać ,spokojnej nocy życzę...
Mi według chińskiego też wychodzi córa właśnie z ciekawości sprawdziłam No ciekawe jak to będzie. Ja mam takie przeczucie bardziej na dziewczynkę
O to fajnie Paula kiedyś te książki były w empiku a teraz są totalnie niedostępne, także myślę że najlepiej zamówić przez neta
Idę spać, dzisiaj wyjątkowo długo wytrzymałam, bo poprzednie dni to już dawno spałam o tej porze ;P
DobranocPaula55 lubi tę wiadomość
-
Jaguś_7810 wrote:Dlaczego dopiero od stycznia ?
Bardzo zawila sytuacja. Pracuje w tym miejscu przeszlo rok ale 2 miesiace temu przejela nas inna firma i dostalam umowe na 3 miesiace na probe. Ta umowa konczy sie w 2 polowie grudnia i wtedy dostane umowe na stale. Boje sie isc wczesniej na L4 bo nie wiem czy nie bedzie potem jakis jazd z macierzynskim ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 23:24
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
BloodMary wrote:Bardzo zawila sytuacja. Pracuje w tym miejscu przeszlo rok ale 2 miesiace temu przejela nas inna firma i dostalam umowe na 3 miesiace na probe. Ta umowa konczy sie w 2 polowie grudnia i wtedy dostane umowe na stale. Boje sie isc wczesniej na L4 bo nie wiem czy nie bedzie potem jakis jazd z macierzynskim ;/
Rozumiem :*
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualnyCiezarowka przez 9 miesięcy czytałam i mi się średnio podobała. Najlepiej by wypożyczyć, może jest w waszej bibliotece? Mnie troszkę za nudzą a pod koniec to już czytałam tylko wybiórczo. Chyba za ktoś lubi czytać pamiętniki. Wtedy może być fajna dla kogoś.