Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie biore progesteronu i nic nie wiem . Bylam wczoraj u gina przez opryszczke na ustach i ten test ale nie robil mi usg tylko badania krwi i za tydz w piatek termin ale nie mam juz nadzieji na ciaze. Cycki juz lekko bola i trmpka skacze ehhh jeden dzien pociechy mialam a dzis zimny kubel. No nic moze sie nie rozkreci wle cos czuje ze takAniołeczek [*] 29.06.2016
-
Bulkasia noc minela nawet nawet..
Pomijajac ze budzilam sie milion razy.
Czekam z niecierpliwoscia na twoja bete!
Mayes moze wykonaj jeszcze jeden test lub idz na bete?
Zameczy mnie katar z rana... Caly nos zapchny...
Kamika moja tez jest gdzies wygieta ze jej znalesc nie moge
A na zgage to mleko albo imbir imbir istatnio mi urattowal zycie!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mayes wrote:Nie biore progesteronu i nic nie wiem . Bylam wczoraj u gina przez opryszczke na ustach i ten test ale nie robil mi usg tylko badania krwi i za tydz w piatek termin ale nie mam juz nadzieji na ciaze. Cycki juz lekko bola i trmpka skacze ehhh jeden dzien pociechy mialam a dzis zimny kubel. No nic moze sie nie rozkreci wle cos czuje ze tak
A ty postaraj sie polezec odpoczac i mysl pozytywnie!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
kamika23 wrote:Rosax a imbir w jakiej postaci ? Bo herbata z imbirem mi nie pomogła. Mleko srednio bo po nim spedzam pol dnia na WC
07.11.2012 Julian
hej dziewczyny
ja na mdłości żułam gumę orbit miętową - mi pomagała, na zgagę można migdały i rennie
Mayes trzymam kciuki by się jednak nie rozkręciło, wiele dziewczyn ma plamienia w okolicy okresu, może u ciebie to właśnie to
Mi też nie podeszła książka "ciężarówką przez 9 miesięcy", zdecydowanie w tej ciąży kupie sobie "w oczekiwaniu na dziecko"
dziewczyny jeśli macie umowę na czas określony, pracodawca ma obowiązek przedłużyć wam umowę do dnia porodu (na L4 możecie iść bez obaw), a po porodzie macierzyński płaci ZUS, tylko później raczej nowej pracy szukać będziecie musiały
pogodnej soboty życzę -
ŚwinkaMinka wrote:hej dziewczyny
ja na mdłości żułam gumę orbit miętową - mi pomagała, na zgagę można migdały i rennie
Mayes trzymam kciuki by się jednak nie rozkręciło, wiele dziewczyn ma plamienia w okolicy okresu, może u ciebie to właśnie to
Mi też nie podeszła książka "ciężarówką przez 9 miesięcy", zdecydowanie w tej ciąży kupie sobie "w oczekiwaniu na dziecko"
dziewczyny jeśli macie umowę na czas określony, pracodawca ma obowiązek przedłużyć wam umowę do dnia porodu (na L4 możecie iść bez obaw), a po porodzie macierzyński płaci ZUS, tylko później raczej nowej pracy szukać będziecie musiały
pogodnej soboty życzę
Dziekuje ale mam taki uczucie jakna okres. Jeszcze raz obejrzalam test z wcziraj i jest kreseczka leciutka ale jest . Moze to ciaza biochemiczna nie mam pojeciaAniołeczek [*] 29.06.2016