Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Pewnie ze można latać
Ja z synkiem w brzuchu latalam sporo
Po 30-ktoryms tyg trzeba tylko zaświadczenie
Laski mnie też tylko brzuch pobolewa. No i spać się chce. Uwierzcie że trzeba się cieszyć bo jak zaczną się nie daj Bóg wymioty to dopiero będzie masakra...
Znam z autopsji
Właśnie, już się boję tych wymiotów
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Anga1989 wrote:A Ty sie nie przejmuj, ze nie masz objawow bo znam osoby ktore dosc dlugo ich nie mialy
Bedzie dobrze :*
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyJa też czekam do wtorkowej wizyty, chyba zwariuje. Od tygodnia non stop mnie mdli, wymiotuje, nie jem praktycznie nic oprócz rosołu i pustej kromki chleba. Nastawiłam się tak strasznie pozytywnie, mimo tej spadającej bety. Ale kurcze.. nawet sam lekarz mówił, że jak doszłoby do poronienia, to albo bym plamiła, albo beta spadłaby przez pół, a nie z 2626 do 2318 i to raczej błąd laboratorium patrząc na usg. A ja patrze na tą karteczke ze zdjęciem. Wszyscy są tak pozytywnie nastawieni, że już sama zaczynam wierzyć w ten błąd. Boże, jak ja się boje, że się nie uda
-
Rosax, przy pierwszym dziecku beta 8200 byl pecherzyk z zarodkiem i cialkiem zoltym ale serduszka nie bylo jeszcze slychac. Przy drugim poszlam dopiero w 9 tc a w trzeciej ciazy przy becie 3600 nie bylo nic, nawet pecherzyka. Dopiero po 3 dniach pojawil sie malenki, 6 mm pecherzyk. Mialam ogromne przyrosty hcg, w dniu spodziewanej miec bylo 128, 2 dni pozniej ponad 900, a po kolejnych 2 dniach 3600. Dr uznal ze z takimi przyrostami to zasniad jest. No i tak to wlasnie moj zasniad spi sobie teraz
-
PannaNatalia ja słyszałam że jak ciąża się nie rozwija to nie ma tak silnych objawów. Więc u ciebie są naprawdę super rokowania
Jeszcze troszkę i odetchniesz :*
Ja naprawdę zaczynam doceniać braku prywatnej służby zdrowia w uk bo nie stresuje się błędami w wynikach...
Choć nie ukrywam, w moim przypadku badanie tsh jest konieczne jak najszybciej a tu dupa
-
ja też czekam na wtorek - na umówione USG. To będzie 6t2d, więc mam nadzieję, że już coś będzie widać. Poza tym jutro lecę na betę zobaczyć ile jest, bo jestem z tych co się mega martwią zwłaszcza póki objawów prawie nie ma, a i ciąża "wymęczona"..Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
monkle wrote:ja też czekam na wtorek - na umówione USG. To będzie 6t2d, więc mam nadzieję, że już coś będzie widać. Poza tym jutro lecę na betę zobaczyć ile jest, bo jestem z tych co się mega martwią zwłaszcza póki objawów prawie nie ma, a i ciąża "wymęczona"..
Trzymam kciuki za wizyte rowniez :* ja we wtorek bede miala 6tyd +3 :)I tez mam nadzieje, ze juz cos zobaczee :* daj znac jak po wizycie I o jutrzejszej becie :**
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
hej Wam kurcze ale dużo napisałyscie ;P nie nadrobie już teraz, bo spać się chce. Faktycznie my tutaj jakieś takie mało objawowe póki co no nie ? Mnie kłuje brzuch co jakiś czas, czuje że tam coś sie dzieje, ale poza tym to jakaś cisza z objawami. Tylko ta senność, problem ze spaniem w nocy i częste korzystanie z WC.
Witam nowe "ciężarówki", gratuluje pozytywnych testów i bet
O apropo słowa ciężarówka - Słyszałam o fajnym poradniku "Ciężarówką przez 9 miesięcy". Czy któraś z Was czytała w swoich wcześniejszych ciążach ? Ja jestem w swojej pierwszej a widziałam jakąs recenzję tej książki w necie i się zastanawiam czy po USG z serduszkiem jej sobie nie kupic -
nick nieaktualnyJaguś_7810 wrote:Zadnycg objawow??;O
I uspokajam, ja nadal nie mam objawów, poza wymienionymi przez Rosax - cycki i brzuch A tak czekałam na te wymioty, ciągnięcia, a tu nic. No więc spokojnie, nie każda ma te słynne mdłości. Ja będę miała syna, Rosax też ma chłopca - więc moze płeć dziecka ma tu trochę znaczenie, chociaż i to się nie sprawdza zawsze
Powodzenia, abyście w lipcu w komplecie jedna po drugiej witały swoje brzdącekamika23, rosax3, She86 lubią tę wiadomość