Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa hahaha jestę debilę!!! Moja kalafiorowatosc pobiła wszystkich
Kupiłam x tego linku SAME LITERY do light boxa hahaha.
Nie wiem jak ja czytałam ta aukcjeTak sir napalilam że jak zobaczyłam cenę £5 to musiałam kupić.... No masakra!!!
mamakejti, Marciiik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Aaa hahaha jestę debilę!!! Moja kalafiorowatosc pobiła wszystkich
Kupiłam x tego linku SAME LITERY do light boxa hahaha.
Nie wiem jak ja czytałam ta aukcjeTak sir napalilam że jak zobaczyłam cenę £5 to musiałam kupić.... No masakra!!!
Paula, to teraz MUSISZ kupić light boxa;)Paula55 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Hejka,powodzenia dla wizytujacych...u mnie om i usg to jedna i ta sama data....a suwaczek mam zle ustawiony,spoznia sie o jeden dzien
Ja przy orgazmie mialam brzuch twardy ale bardzo bolesny,gdzies te bole ze srodka wychodzily a nie z samego twardnienia brzucha...dlatego odpuszczam bo nic przyjemnego
Noc paskudna,od wieczora mialam twardnienia brzuchalka,nawet magnez na noc lyknelam ale w nocy te twardnienia mnie budzily,plus sikanie i plus ruszanie sie dzidziolka...ogolnie pobudek sto tysiecy....potem przyszla corka ze spac nie moze juz godzine wiec ja przygarnelam do nas jakos...i tak dogorywalysmy...na koniec jeszcze sen mialam ze dziec tak sie ruszal ze mu lrawie stopa wyszla przez brzuch! A ja w tym snie szybko tel i zdjecie robie a na fotce cale dziecko,twarz taka mala i wogole tylko po zdjeciach jakby go zamurowalo i zostal taki nieruchomy przycisniety do skory brzucha...to bylo dziwne....brrr
-
Paula, no właśnie miałam Ci pisać...
mamakejti ma rację, nie masz wyjścia, klikaj dalej...
Powiem wam że po wczorajszej twardej macicy marzę dziś o detektorze...głupia baba.
Mój cudowny małżonek powiedział z diabelskim uśmiechem 'ale boli Cię po orgazmie, nie po seksie, to osobiście nie mam nic przeciwko żebyś przez następnych kilka miesięcy częstego seksu nie miała orgazmu...'
Następny seks po następnoczwartkowej wizycie najwcześniej!!! Do tej pory postaram się nie zwariować...PannaNatalia lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Dzień dobry
PannaNatalia, powodzenia na wizycieNo i czekamy na foteczki
evcik, kciuki za wizytę &&&. No i życzę, żebyś się dowiedziała, kto tam w brzuszku Twoim mieszka
Amore, dużo zdrowia dla Twoich bliskich. Trzymaj się kochana.
A ja wczoraj z mężem sobie leżałam i oglądaliśmy film wieczorkiem i poczułam takie delikatne "puk, puk" w brzuchu. Szybko położyłam męża rękę i on też to poczuł! Tak więc nasze Maleństwo też już daje o sobie znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 09:46
DTEM, sisi lubią tę wiadomość
-
Jeszcze pytanie odnośnie ryzyka porodu przedwczesnego: orientujecie się, jak to lekarz wylicza i na jakiej podstawie? Ja nie miałam obliczonego i tak się teraz zastanawiam co i jak. I czy to na połówkowym też można to obliczyć, czy tylko na USG 11-14 tygodnia?
-
Haha no musze kupić
jak powiem o tym mężowi to umrze chyba że śmiechu haha.
Ja jeszcze nawet wyników z pappa nie mamani z tego testu potrojnego. Matko jak oni tu lajtowo do wszystkiego podchodzą
Dobrze ze w Pl idę prywatnie na usg.
Lottinka twój mąż też Dowcipnis haha.
lottinka lubi tę wiadomość
-
Mania u mnie jest napisane tak:
- ryzyko porodu przed 34 tygodniem 1:480
- ryzyko porodu przed 37 tygodniem 1:120
- zahamowanie wzrastania plodu przed 37 tyg 1:258
Dalej w opisie jest wyjasnione, ze jest niskie ryzyko przedwczesnego porodu i zahamowania wzrastania plodu.Mania25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas na pappa nie ma tego ryzyka przedwczesnego porodu obliczonego,ale
Paula na wyniki testu potrojnego chyba dluzej sie czeka niz pappy,chyba do 2 tygodni wtedy czekalam bo teraz bylam w szku ze pappa listem przyszla po 3 dniach...
Amore,zapomnialam napisac ze przykro mi slyszec o Twojej babci,takie numery po ziemniakach,szok...
Tak mi sie niesamowicie chce spac a musze zrobi spacer do banku...buuu -
Witajcie kochane.
Ja mam date wedlug om . Czyli na 19.07
Bo wedlug usg to bym skakala w kolko . Ostatnia wedlug usg to 15.07
Amore zdrowka dla babci i taty
Zoja mam nadzieje ze twoj maz ma chwilowe chormony. I wroci madrzejszy:)Mania25 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nicka,ale to nadal sa statystyki,czyli ze ilus tam kobietomw tym samym wieku z takimi samymi parametrami urodzilo sie przed terminem,tak naprawde to niczego nie zmieni bo co za roznica czy bedziesz miala ryzyko jak 1-130 czy 1-100? I tak sie lepiej nie przygotujesz ,chodzisz do lekarza,jestes pod kontrola..moze u tych kobiet wystapil jakis traumatyczny stres,albo nie wiem,szyjka sie skrocila dziwnym trafem bez zapowiedzi...albo cos tam jeszcze i te przypadki nie maja tak naprawde z toba nic wspolnego....ja bym to traktowala bardziej jako ciekawostke chyba ...i zupelnie nic mi nie robi ze nie mam podanej takiej statystyki ...serio
AniaKami lubi tę wiadomość
-
Ja mam ryzyko przedwczesnego porodu 1:68. Pytałam o to lekarza i na obliczenia składa się m.in wartość białka pappa ale chyba nie tylko. Nie pamiętam już dokładnie, bo to trudne medyczne pojęcia. Chodzi o to, że lożysko może stać się niewydolne za wcześnie przez co dziecko nie będzie odpowiednio odżywiane i zahamuje się jego wzrost. Może też skracać się szyjka. Lekarz mnie uspokoił, że bedzie mnie obserwował dokładnie, ale dodał że zwiększone ryzyko jest od 1:50.
Mania25 lubi tę wiadomość