Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaguś_7810 wrote:Musimy, tylko boje sie o dziecko
( tak bardzo ... Dzisiaj lezalam na lozku I oczywiscie lezka za lezka I w pewnym momencie poczulam w dolnej czesci brzucha pekajace jakby babelki czy nie wiem jak to nazwac. Myslicie, ze to synek daje znac o sobie ?? Zaczelam do niego mowic, glaskac I ucichlo
wierze, ze to on dal mi znak, zebym sie podniosla <przytul>
oczywiście, że to synek! przeczytaj opis pod Twoim suwaczkiem Jaguś....."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:oczywiście, że to synek! przeczytaj opis pod Twoim suwaczkiem Jaguś.....
Widzisz, nawet z tego wszystkiego nie czytam co mam pod opisem. Koniec z placzem, musze byc dla niego silnaKocham go nad zycie
dziekuje Ci "mamakejti" .
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
A to ja i moje +7 kg !!!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5e945fbcbbe.jpgMarciiik, Leoparde, Jaguś_7810, Pikcia, Zoja, mamakejti, Anga1989, Mania25, Muszka15, Nicka678, Paula55, sisi, Kattty, gabi544, DTEM, bulkaasia, Maria91 lubią tę wiadomość
-
Lottinka jesteś wspaniała, dziękuję. Jestem na L4 w ubiegłą sobotę byłam u Gina i powiedział żeby dalej brać leki i nie dźwigac. Staram się wychodzic codziennie i robić jakieś małe zakupy. W domu też jak mam lepszy dzień to wszystko ogarnę. Jutro umówiłam się z koleżanką co ma detektor podjedzie do mnie i sprawdzimy tętno Małej.
Panna Natalia 3mam kciuki za prenatalne! Czy Twoje będą pierwsze?
Solane wyglądacie przeuroczo!
Dziewczynki świetny pomysł z fotka polmerkowa!
Co do Mojego Męża. . Nie wiem co się z nim stało. Nie wyszlam za idiotę tylko normalnego faceta. Wstyd mi za niego i myślę że jak Teście się dowiedza co on czyni to szybko się opamięta. Ale to będzie długa historia. Rok staraliśmy się o dziecko i to on nalegał. Żyje dniem dzisiejszym i jutrzejszym, z każdym będzie lepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 21:17
18.11.2015 Aniołek - W -
Zoja, wstyd mu będzie spojrzeć w oczy dziecka, jak ono kiedyś dowie się jak tatuś wspierał Mamę.
Ja nawet nie potrafię wyobrazić sobie jak ja bym zareagowała, w pierwszym odruchu pogoniłabym w cholerę, ale potem refleksja - przecież to tata mojego dziecka...cholera jasna ciężka sytuacja, naprawdę trzymam kciuki za Twoją roztropność, przemyślane decyzje i spokój ducha mimo wszystko!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
18+3
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31e3ea66b942.jpg
Nadrabiam Was co dziem wieczorem lub co drugi i w zasadzie nie mogę odnieść się do żadnego tematu bo mam wrażenie ze to juz nieaktualne co chciała bym napisać
A ciekawych tematów tu mnoooogomamakejti, Mania25, Leoparde, Muszka15, Anga1989, Paula55, sisi, gabi544, Marciiik, DTEM, Solane, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, zachęcona przez Was
od kilku dni bawię się na różne sposoby z mężem, dzisiaj już tak normalnie, dośrodkowo
i kurcze...przez te dni skupiałam się na jego przyjemności, dzisiaj popłynęłam już sama i po orgaźmie macica jak kamień
teraz leżę już z pół godziny ale nadal mam wrażenie że brzuch jest wrażliwy na dotyk (ale już miękki). To normalne?Everything you need will come to you at the perfect time
-
lottinka wrote:dziewczyny, zachęcona przez Was
od kilku dni bawię się na różne sposoby z mężem, dzisiaj już tak normalnie, dośrodkowo
i kurcze...przez te dni skupiałam się na jego przyjemności, dzisiaj popłynęłam już sama i po orgaźmie macica jak kamień
teraz leżę już z pół godziny ale nadal mam wrażenie że brzuch jest wrażliwy na dotyk (ale już miękki). To normalne?
ja lottinka nie wiem, czy to normalne, bo jak już pisałam, świadomie zrezygnowaliśmy z M z akcji dośrodkowania i gola;) za duży stres, ryzyko jak dla nas
poleż jeszcze, weź magnez albo nospę"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti, właśnie, gwoli ścisłości, jak już tak się tu uzewnętrzniam, to gola w bramkę nie było tylko wykop w trybuny hahahah
a mój gol był później, robótka ręczna. Więc w sumie pytanie stricte - czy orgazm u was też powoduje takie stwardnienie na jakiś czas
Everything you need will come to you at the perfect time
-
O rany Laski ale rzucacie pomysłami
Ja jestem za. Tylko pewnie swoją 100-dmiowke przegapie
Ostatnio mamaginekolog pisała że orgazm jest przyjemny nie tylko dla mamy ale i dzidziusia bo te skurcze macicy go "bujaja" i Maluch odbiera to jako mile doświadczenie. Poza tym pamiętajmy że na tym etapie mogą też zacząć się skurcze bhjeśli nic nie boli, nie są to ewidentne skurcze to myślę że nie ma się czym martwić
PannaNatalia o rany Startujemy z polowkowymi
Laski przez was zamówiłam pierwszy raz coś z wishlight boxa
Ciekawe co i czy przyjdzie
jak będę zadowolona to przepadlam tam na zakupach haha
lottinka lubi tę wiadomość
-
dzięki!
wprawdzie nie byłam tym faktem przestraszona, raczej zdziwiona, ale jak nie jestem sama to jestem już zupełnie spokojna.
Kurcze powiem wam że życie z orgazmami jest dużo fajniejsze hahahah
Paula, daj linka do light boxa! Ja też chcę, ja też!Everything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualny
-
Dziewczęta, zerknęłam sobie w kalkulator na BBF i od dziś mam 150 dni do porodu;)
;)
a moja studniówka wypada na 28 marca;) poszukam kreacji i czarnych brokatowych szpilek, które wepchnęłam na dno szafy....
Anga1989, Nicka678 lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Anga1989 wrote:A mi na 21 kwiecień
nie wiem co ubiore bo pewnie mnie do tego czasu tak wywali, że będę się toczyć zamiast chodzic hehe ale cosik wymyślę
Będziesz Anga Rolling Stone;) w sumie pasujesz do piosenki Angie;) także obowiązkowo ten utwór na zapoczęcie baletów studniówkowych u Ciebie;)
ja to musze odnaleźć ścieżkę dźwiękową do Pyzy na polskich dróżkach - jesli pamiętacie tę bajkęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 07:13
Anga1989, ajami19 lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."