WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaguś_7810 wrote:
    Musimy, tylko boje sie o dziecko :(( tak bardzo ... Dzisiaj lezalam na lozku I oczywiscie lezka za lezka I w pewnym momencie poczulam w dolnej czesci brzucha pekajace jakby babelki czy nie wiem jak to nazwac. Myslicie, ze to synek daje znac o sobie ?? Zaczelam do niego mowic, glaskac I ucichlo :( wierze, ze to on dal mi znak, zebym sie podniosla <przytul>

oczywiście, że to synek! przeczytaj opis pod Twoim suwaczkiem Jaguś.....

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Jaguś_7810 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    oczywiście, że to synek! przeczytaj opis pod Twoim suwaczkiem Jaguś.....

Widzisz, nawet z tego wszystkiego nie czytam co mam pod opisem. Koniec z placzem, musze byc dla niego silna <3 Kocham go nad zycie :) dziekuje Ci "mamakejti" .

hchyyx8d1rhjy3jw.png

13 c.s. szczęśliwy <3 !!
    Synuś czekamy na Ciebie :)
  • Solane Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2017, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja, Jaguś, tule Was mocno i wierze, że wszystko ułoży się tak, że będziecie szczęśliwe.

Jaguś_7810, Zoja lubią tę wiadomość

w57v9n73n742fstj.png
  • Solane Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja i moje +7 kg !!!!!

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5e945fbcbbe.jpg

Marciiik, Leoparde, Jaguś_7810, Pikcia, Zoja, mamakejti, Anga1989, Mania25, Muszka15, Nicka678, Paula55, sisi, Kattty, gabi544, DTEM, bulkaasia, Maria91 lubią tę wiadomość

w57v9n73n742fstj.png
  • Zoja Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2017, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lottinka jesteś wspaniała, dziękuję. Jestem na L4 w ubiegłą sobotę byłam u Gina i powiedział żeby dalej brać leki i nie dźwigac. Staram się wychodzic codziennie i robić jakieś małe zakupy. W domu też jak mam lepszy dzień to wszystko ogarnę. Jutro umówiłam się z koleżanką co ma detektor podjedzie do mnie i sprawdzimy tętno Małej.
    Panna Natalia 3mam kciuki za prenatalne! Czy Twoje będą pierwsze?
    Solane wyglądacie przeuroczo!
    Dziewczynki świetny pomysł z fotka polmerkowa!
    Co do Mojego Męża. . Nie wiem co się z nim stało. Nie wyszlam za idiotę tylko normalnego faceta. Wstyd mi za niego i myślę że jak Teście się dowiedza co on czyni to szybko się opamięta. Ale to będzie długa historia. Rok staraliśmy się o dziecko i to on nalegał. Żyje dniem dzisiejszym i jutrzejszym, z każdym będzie lepiej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 21:17

gannskjo7b9tly2x.png

18.11.2015 Aniołek - W
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja, wstyd mu będzie spojrzeć w oczy dziecka, jak ono kiedyś dowie się jak tatuś wspierał Mamę.
    Ja nawet nie potrafię wyobrazić sobie jak ja bym zareagowała, w pierwszym odruchu pogoniłabym w cholerę, ale potem refleksja - przecież to tata mojego dziecka...cholera jasna ciężka sytuacja, naprawdę trzymam kciuki za Twoją roztropność, przemyślane decyzje i spokój ducha mimo wszystko!

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Luz Maria Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2017, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    18+3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31e3ea66b942.jpg

Nadrabiam Was co dziem wieczorem lub co drugi i w zasadzie nie mogę odnieść się do żadnego tematu bo mam wrażenie ze to juz nieaktualne co chciała bym napisać :-)

A ciekawych tematów tu mnoooogo :-)

mamakejti, Mania25, Leoparde, Muszka15, Anga1989, Paula55, sisi, gabi544, Marciiik, DTEM, Solane, bulkaasia lubią tę wiadomość

• lottinka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, zachęcona przez Was ;) od kilku dni bawię się na różne sposoby z mężem, dzisiaj już tak normalnie, dośrodkowo ;) i kurcze...przez te dni skupiałam się na jego przyjemności, dzisiaj popłynęłam już sama i po orgaźmie macica jak kamień :O
    teraz leżę już z pół godziny ale nadal mam wrażenie że brzuch jest wrażliwy na dotyk (ale już miękki). To normalne?

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lottinka wrote:
    dziewczyny, zachęcona przez Was ;) od kilku dni bawię się na różne sposoby z mężem, dzisiaj już tak normalnie, dośrodkowo ;) i kurcze...przez te dni skupiałam się na jego przyjemności, dzisiaj popłynęłam już sama i po orgaźmie macica jak kamień :O
    teraz leżę już z pół godziny ale nadal mam wrażenie że brzuch jest wrażliwy na dotyk (ale już miękki). To normalne?

ja lottinka nie wiem, czy to normalne, bo jak już pisałam, świadomie zrezygnowaliśmy z M z akcji dośrodkowania i gola;) za duży stres, ryzyko jak dla nas
    poleż jeszcze, weź magnez albo nospę

f2w3skjotzzbwk43.png
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti, właśnie, gwoli ścisłości, jak już tak się tu uzewnętrzniam, to gola w bramkę nie było tylko wykop w trybuny hahahah :D a mój gol był później, robótka ręczna. Więc w sumie pytanie stricte - czy orgazm u was też powoduje takie stwardnienie na jakiś czas :)

ckai3e3kbl63wt3b.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lottinka, ja też tak mam po orgaźmie. Twardnieje macica, cały brzuch prawie. Nie powiem Ci jak długo się to utrzymuje, bo ja to zaraz zasypiam w ramionach M ;-)

lottinka lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany Laski ale rzucacie pomysłami ;)
    Ja jestem za. Tylko pewnie swoją 100-dmiowke przegapie :P

Ostatnio mamaginekolog pisała że orgazm jest przyjemny nie tylko dla mamy ale i dzidziusia bo te skurcze macicy go "bujaja" i Maluch odbiera to jako mile doświadczenie. Poza tym pamiętajmy że na tym etapie mogą też zacząć się skurcze bh ;) jeśli nic nie boli, nie są to ewidentne skurcze to myślę że nie ma się czym martwić ;)

PannaNatalia o rany Startujemy z polowkowymi <3

Laski przez was zamówiłam pierwszy raz coś z wish :) light boxa :) Ciekawe co i czy przyjdzie :P jak będę zadowolona to przepadlam tam na zakupach haha ;)

lottinka lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• lottinka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki! :) wprawdzie nie byłam tym faktem przestraszona, raczej zdziwiona, ale jak nie jestem sama to jestem już zupełnie spokojna.

Kurcze powiem wam że życie z orgazmami jest dużo fajniejsze hahahah :D

Paula, daj linka do light boxa! Ja też chcę, ja też!

ckai3e3kbl63wt3b.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry, ja wczoraj odpadłam;)
    lottinka - wykop w trybuny - boskie!

PannoNatalio! Powodzenia na połówkowych i melduj po! Kto jeszcze dzisiaj?
    Kciuki zaciśnięte!

Dobrego dnia!

f2w3skjotzzbwk43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2017, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Kciuki za wizyty :)

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ;)

Kciuki za dzisiejsze wizyty! :) <3

l22nhdgen92nqanl.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, zerknęłam sobie w kalkulator na BBF i od dziś mam 150 dni do porodu;)<3;)
    a moja studniówka wypada na 28 marca;) poszukam kreacji i czarnych brokatowych szpilek, które wepchnęłam na dno szafy....

Anga1989, Nicka678 lubią tę wiadomość

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi na 21 kwiecień ;) nie wiem co ubiore bo pewnie mnie do tego czasu tak wywali, że będę się toczyć zamiast chodzic hehe ale cosik wymyślę ;)

Nicka678, mamakejti lubią tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    A mi na 21 kwiecień ;) nie wiem co ubiore bo pewnie mnie do tego czasu tak wywali, że będę się toczyć zamiast chodzic hehe ale cosik wymyślę ;)

Będziesz Anga Rolling Stone;) w sumie pasujesz do piosenki Angie;) także obowiązkowo ten utwór na zapoczęcie baletów studniówkowych u Ciebie;)

ja to musze odnaleźć ścieżkę dźwiękową do Pyzy na polskich dróżkach - jesli pamiętacie tę bajkę;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 07:13

Anga1989, ajami19 lubią tę wiadomość

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hah jakbym wiedziała jak wrzucać wideo na forum to specjalnie bym nagrała krótki filmik ze studniówki z tą nutą w tle :D

Ale co Wam powiem to Wam powiem. Nie ma nic przyjemniejszego jak kawa i forum z rana ;) hehe

l22nhdgen92nqanl.png
‹‹ 566 567 568 569 570 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ