WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja,Zoja..przykro mi strasznie,moze sie jeszcze ulozy,pytanie czy warto skoro w takiej sytuacji ostro nawalil,jednak ciezko zaufac...ciaza,porod ,polog to czesto dla malzenstw,par ogolnie ciezkie momenty...jednych to scala a drugich dzieli...przytulam mocno &&&

Piekne brzuszki macie i na moje oko wszystkie rosna tylko niektore wolniej lub zmieniaja ksztalt...mi tez sie wygaje ze moj stanal ale to nie prawda bo np kiedys byl widoczny tylko wieczorem( wiec napelnione jelita wypychalo) a teraz juz od rana tak samo go widac wiec to nie jelita juz a macica,rosnie rosnie...

Bylismy na sklepach,wozka naszego na stanie nie bylo,wogole malenki ten mothercare i smyths tez kilka sztuk tylko...za tydzien moze do Bristolu skoczymy bo tam tez mothercare....za to odebralam szmatki na malycha z nexta i jak sie ogarne to sie pochwale,bodziaki na dlugi rekaw juz mam na ponad miesiac wiec ich juz wiecej kupowac nie moge ;) ...aa i kupilam muslinowe bambusowe 3 wielkie pieluchy 120x120 cm...na cos sie przydadza nie?

0MPT.png
  • Pikcia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A oto i mój brzuszek w 17w5d
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/905cb90c9517.jpg

Anga1989, mamakejti, Muszka15, Leoparde, Marciiik, bulkaasia, Zoja, sisi, Kattty, DTEM lubią tę wiadomość

km5scwa1iu8rlkuf.png

F. <3 III.2019
    M. <3 VII.2017
    K. <3 IV.2006

• Ewela35 Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja przykro mi bardzo, trudno sobie wyobrazić przez co teraz musisz przechodzić. Dla mnie ten miesiąc to jeden wielki koszmar, ale musimy być silne dla naszych maluszków. Ja jeszcze nie czuję dzidzi i też zaczynam się martwić a wizyta dopiero 16. 02

w4sqyx8d5t3hk7tg.png
  • Zoja Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestescie wspaniałe dziękuję za wsparcie. Ja jestem generalnie twarda i sobie poradzę. Mąż widocznie nie dorósł do roli Ojca i Meza tak bywa z jego powodu płakać nie będę. Opieke dla Mamy zorganizuje i będzie dobrze. Najważniejsza jest dla mnie moja Córka. Zawsze byłam niezależna od nikogo a teraz kiedy ciaża położyła mnie do łóżka zaczęły sie problemy. Ciesze sie ze są na świecie jeszcze takie życzliwe osoby jak Wy :-*

Jaguś_7810, Marciiik, sisi, DTEM lubią tę wiadomość

gannskjo7b9tly2x.png

18.11.2015 Aniołek - W
  • Zoja Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaguś_7810 wrote:
    Zoja tak mi przykro :(( moge sie domyslac, co czujesz :( tez mam kryzys w malzendtwie :( nie wiem co z tego bedzie.. placze nocami, wiem, ze dzidzia tez to czuje :((( ;(

Trzymaj sie kochana ... tulę...
    Jagus polubiłam ale za wsparcie. . Przykro mi ze macie problemy. Mam jednak nadzieję że to chwilowy kryzys i wkrótce się rozwiąże i nigdy nie powtórzy. 3mam za Was kciuki

gannskjo7b9tly2x.png

18.11.2015 Aniołek - W
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e09a02444b26a40dmed.jpg
    Tutaj bez wiekszych zmian,waga nadal pokazuje +0,5 kg
    A tu Was zasypie moimi nieutralnymi ciuszkami,w sumie jedne bodziaki w jakies wrozki sie stafily przez przypadek ale trudno ;)
    1f65ebdbb7753a57med.jpg
    6cb3d9d71db75bcfmed.jpg

Anga1989, mamakejti, Pikcia, Leoparde, bulkaasia, Zoja, sisi, Kattty, DTEM lubią tę wiadomość

0MPT.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja wrote:
    Dziewczyny jestescie wspaniałe dziękuję za wsparcie. Ja jestem generalnie twarda i sobie poradzę. Mąż widocznie nie dorósł do roli Ojca i Meza tak bywa z jego powodu płakać nie będę. Opieke dla Mamy zorganizuje i będzie dobrze. Najważniejsza jest dla mnie moja Córka. Zawsze byłam niezależna od nikogo a teraz kiedy ciaża położyła mnie do łóżka zaczęły sie problemy. Ciesze sie ze są na świecie jeszcze takie życzliwe osoby jak Wy :-*

Zoja, ja też generalnie jestem twarda, ale wiem, że nie ma nic bezkosztowo, a chodzi o to, żeby ceny za Twój stres nie zapłaciła Twoja Córka. Zobaczysz jakim ona będzie wsparciem dla Ciebie;) wystarczy, ze będzie.
    Ale naprawdę nie zawahaj się napisać, jak byś potrzebowała przegadać sprawy wystawienia rachunku temu osobnikowi.
    Trzymaj się mocno!

Jaguś_7810, Zoja lubią tę wiadomość

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lejdis, ja co prawda z opóźnionym zapłonem, ale podsyłam Wam coś co dopiero znalazłam;)

https://biedronka.okazjum.pl/gazetka/gazetka-promocyjna-biedronka-26-01-2017,24972/4/https://biedronka.okazjum.pl/gazetka/gazetka-promocyjna-biedronka-26-01-2017,24972/4/

do 8 lutego jest ta oferta

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Jaguś_7810 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja wrote:
    Jagus polubiłam ale za wsparcie. . Przykro mi ze macie problemy. Mam jednak nadzieję że to chwilowy kryzys i wkrótce się rozwiąże i nigdy nie powtórzy. 3mam za Was kciuki

Ja mam nadzieje, ze maz tez twoj przemysli wszystko i jednak wroci.:(

hchyyx8d1rhjy3jw.png

13 c.s. szczęśliwy <3 !!
    Synuś czekamy na Ciebie :)
  • cookiemonster Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja wrote:
    Zoja, brak mi słów... trzymaj się ciepło, aż trudno uwierzyć, że takie typy chodzą po świecie;/
    powiedziałabym, że świnia, ale nie chcę obrażać tych zwierząt. Pamiętaj, ze karma is a bitch, więc wcześniej czy później to do niego wróci.
    Jaguś, trzymam kciuki, żebyście to jakoś przepracowali. Może warto jakąś terapię małżeńską wdrożyć?

Zoja, Kattty lubią tę wiadomość

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • Jaguś_7810 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookiemonster wrote:
    Zoja, brak mi słów... trzymaj się ciepło, aż trudno uwierzyć, że takie typy chodzą po świecie;/
    powiedziałabym, że świnia, ale nie chcę obrażać tych zwierząt. Pamiętaj, ze karma is a bitch, więc wcześniej czy później to do niego wróci.
    Jaguś, trzymam kciuki, żebyście to jakoś przepracowali. Może warto jakąś terapię małżeńską wdrożyć?

Wiesz co moj maz ma taki trudny charakter... nawet nie proboje ze mna porozmawiac, unika mnie jak tylko sie da. Wczoraj nawet poszedl spac obok do pokoju ... :( to dziecko trzyma mnie na duchu i dla niego musze byc silna. To jedno wiem :(

hchyyx8d1rhjy3jw.png

13 c.s. szczęśliwy <3 !!
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi kiedyś mama powiedziała, że żaden facet nie jest wart ani jednej łzy. Wiadomo, życie pisze różne scenariusze i wiem, że nie wiadomo jak byłoby źle to mamy dla kogo żyć. Nosimy pod sercem nasze skarby.
    Sama nie wiem co bedzie z moim do lipca (na razie jest spokój) ale wiem, że ktoś bardziej potrzebuje mojej miłości ;)
    Ot takie może głupie wnioski

Jaguś_7810 lubi tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • Jaguś_7810 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    Mi kiedyś mama powiedziała, że żaden facet nie jest wart ani jednej łzy. Wiadomo, życie pisze różne scenariusze i wiem, że nie wiadomo jak byłoby źle to mamy dla kogo żyć. Nosimy pod sercem nasze skarby.
    Sama nie wiem co bedzie z moim do lipca (na razie jest spokój) ale wiem, że ktoś bardziej potrzebuje mojej miłości ;)
    Ot takie może głupie wnioski

Tak ! Zgadzam sie, mamy dla kogo zyc :-)

Anga1989 lubi tę wiadomość

hchyyx8d1rhjy3jw.png

13 c.s. szczęśliwy <3 !!
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaguś_7810 wrote:
    Tak ! Zgadzam sie, mamy dla kogo zyc :-)

a nawet cieszyć się życiem! tak mocno trzymam za Was kciuki, pamiętajcie, same już nigdy nie będziecie;)

Anga1989, Jaguś_7810, Kattty lubią tę wiadomość

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę dziewczyny bardzo Wam współczuję tych przeżyć i to właśnie w takim czasie, ale tak jak już wcześniej jest napisane, dzieciaczki tylko dodadzą Wam sił!

Jaguś_7810 lubi tę wiadomość

• lottinka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę sobie że to totalnie porąbane że 4 miesiące temu ludzie starali się zajść w ciążę, a po 4 miesiącach następuje taki kryzys że królewicz zawija żagle. Mam nadzieję że po drodze nadzieje się na giga patelnie i p*lnie mocno w łeb.

Z ciężkich chwil da się wyjść silniejszym - trzymam kciuki żeby razem - jeśli warto. Jeśli nie ma dla kogo, mamy tu też w wątku przykłady happy endów po rozstaniach. Trzymam kciuki dziewczyny :)

Zoja, skoro leżysz, masz pomoc w codziennych sprawach? Zakupy, obiad? Daj znać, ja jestem na l4, wprawdzie w tym tygodniu w innym miejscu ale od następnego nie mam problemu z tym żeby Ci pomóc w czysto codziennych czynnościach. Dbaj o was :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 17:11

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja, Jaguś co za faceci z tych waszych mężów, ehhh szkoda słów :( Nie rozumiem jak można kobietę w ciąży pozostawić samej sobie...gówniarze!!! Nakopać do dupy to za mało!!!

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • Nalunia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny współczuje Wam bardzo.. nie wyobrażam sobie co musicie przechodzić :( jedno jest pewnie: Ci faceci nie są w ogóle warci zostać ojcami... jeśli takie coś teraz odstawiają to co będzie po porodzie?! MAcie dla kogo żyć dziewczynki !!! dla waszych cudownych pociech!! trzymam kciuki żeby jak najszybciej zmądrzeli..

Jaguś_7810, Zoja lubią tę wiadomość

[img][/img]
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my sprzer chwili :-)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/112ac719d861.jpg

Anga1989, mamakejti, lottinka, Leoparde, Muszka15, Paula55, Marciiik, Zoja, sisi, Kattty, DTEM, bulkaasia lubią tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaktus, pięknie :)

Muszka, w tym smutnym związkowo-rozpadowym wątku umknęły mi Twoje zakupy. Śliczne!!! Trudno się powstrzymać przed zamawianiem więcej i więcej :)

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
‹‹ 564 565 566 567 568 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ