Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny piękne macie brzuszki!
Ostatnio mało się udzielam bo mam małe załamanie i nie chce wprowadzać złej energii...
Kochane doświadczone Mamy doradźcie proszę jak to jest z tymi ruchami. . Powoli zaczęłam czuć dość intensywne a od 3 dnia cisza.. Miałam ostatnio dużo stresu i nie wiem czy swoim płaczem nie zaszkodziłam DzieckuaSzukam inf na temat regularności ruchów i raczej wszędzie piszą , że w 20tc powinny być juz codziennie.. wizytę mam dopiero w czwartek i nie wiem czy lecieć go Gina wcześniej. Podzielcie się prosze swoją wiedzą i doświadczeniem.
18.11.2015 Aniołek - W -
Zoja, co się dzieje?
mam nadzieję że przejściowe kłopoty i się ułoży :*
Nie pomogę w sprawie ruchów, ale tak sobie myślę, że wcześniejsza wizyta niczego nie zmieni, oprócz tego że Cię uspokoi - może więc wartoKażdy dzień spokoju jest ważny
Everything you need will come to you at the perfect time
-
jej, wiecie co, lubię sobie wejść w wątki dziewczyn które się właśnie rozpakowują i taka mnie naszła refleksja że jak dowiedziałam się o ciąży to wpadałam czasem zobaczyć jak rozpakowują się listopadówki a teraz już lutówki lecą...dziewczyny jeszcze tylko 4 miesiące (pewnie niecałe, bo już w czerwcu część z nas będzie rodzić) i będę się tu codziennie wzruszać!!! Niesamowite jak czas leci
nie mogę się doczekać tych miesięcy, a z zdrugiej strony chcę się cieszyć każdą chwilą ciąży, rosnącym brzuszkiem, kompletowaniem wyprawki. Wszystko to takie przyjemne i tak szybko mija!
Anga1989, gabi544 lubią tę wiadomość
-
Lottinka ja sobie wlasnie dzis uswuadomilam ze przed nami zostala polowa ta ktora tak szybko leci. Raz dwa i bedziemy wstawiac zdjecia z pierwszego spacerku a dopiero co wstawialysmy pierwsze siaknce !!
U mnie zostalo 23 tyg. A jesli nie uda mi sie sn rodzic to 21 tyg. Przeciez to juz tak malutko!!!gabi544, lottinka lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
No właśnie dziewczynki. Czas leci nie ubłagalnie. Połowa za Nami, teraz już z górki. Jak sobie o tym pomyśle to aż mi się łzy cisną do oczu. Nie które z Nas starały się długo o to szczęście (a może i wszystkie) i jeszcze chwilka została do przywitania naszych maluszków.
lottinka lubi tę wiadomość
-
Jezu...Zoja aż mnie zmroziło
jesteśmy z tych samych okolic zdaje się - jakbyś czegokolwiek potrzebowała, dawaj proszę znać! Tulę Cię mocno :*
Edit, kurde wiem że w życiu różnie bywa...ale nie mogę sobie wyobrazić że facet odchodzi od kobiety w czasie ciąży, no po prostu nie mieści mi się to w głowieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 13:11
Zoja lubi tę wiadomość
-
Zoja aż zamarlam ... W takiej sytuacji zostawia MAZ??? Bardzo mi przykro ze tak nieodpowiedzialnie się zachował! Mam nadzieję że to chwilowe problemy i się opamieta... A masz kogoś do pomocy nad Mamą? Przecież nie wolno Ci podnosić nikogo
Zoja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lottinka wrote:Jezu...Zoja aż mnie zmroziło
jesteśmy z tych samych okolic zdaje się - jakbyś czegokolwiek potrzebowała, dawaj proszę znać! Tulę Cię mocno :*
Edit, kurde wiem że w życiu różnie bywa...ale nie mogę sobie wyobrazić że facet odchodzi od kobiety w czasie ciąży, no po prostu nie mieści mi się to w głowie
Bo okazuje się, ze to nie jest facet, tylko kawał dupka!
Zoja, postaraj się nie stresować, wiem, że to trudne, ale dla Twojego dziecka to ważne.
Jak się jeszcze-mąż nie opamieta (lub jak mu nie wybaczysz), tu puścimy go w skarpetkach, służę radą, jestem prawnikiem, pisz na priva w razie potrzeby. Co za gówniarz!
a co do ruchów, jak Cię coś niepoki, to jedź na IP, niech posłuchają detektorem, będziesz spokojniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 13:36
Zoja lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualny
-
Zoja wrote:Lottinka i Mania dziekuje za dobre słowo. Postaram się o wcześniejszą wizytę. Co się dzieje ? Mąż mnie zostawił ( w zagrozonej ciazy i niepelnosprawna Mama) plus śmierć bliskiej osoby.
Zoja tak mi przykro( moge sie domyslac, co czujesz
tez mam kryzys w malzendtwie
nie wiem co z tego bedzie.. placze nocami, wiem, ze dzidzia tez to czuje
(( ;(
Trzymaj sie kochana ... tulę...Zoja lubi tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Zoja tule Cie mocno!!! Tymbardziej pisz jak masz takie problemy zawsze bedzie Ci z Nami razniej!!!
Jak masz watpliwosci to jedz na ip od tego sam tam lekarze sprawdza a Ty chociaz o Maluszka bedziesz spokojniejsza i spokojnie poczekasz na normalna wizyte.Zoja lubi tę wiadomość
-
Mania25 wrote:Zoja ja bym próbowała pójść na wcześniejszą wizytę a jeśli się nie uda to trudno. Jak miałam upadek na śniegu też próbowałam dostać się wcześniej ale nie było terminow.
Mania po upadku na sniegu niemusisz czekac na wizyte jedziesz na ip. Upadek to jedno z wskazan w ciazy zeby sprawdzic czy jest wszystko ok. Niewiem czy chodzisz prywatnie czy na NFZ ale moj gin powiedzial ze jak jest w przychodni to mam poprostu przyjsc bo jestem w ciazy nikt mnie z kwitkiem nieodesle jak cos sie dzieje. Nawet w takiej liscie wskazan do natychmiastowej wizyty w przychodni jest ze mam sie zglosic jak czuje ze cos jest nie tak. -
Rosa to ja tak czekalam jak Wy pokazywalyscie brzuszki a moj stal w miejscu
ja moj wrzuce wieczorem dzisiaj. Ale normalnie niemoge sie nim nacieszyc
Az mi dzisian lzy polevialy rok temu wg lekarzy niemielismy zadnych szans na Dziecko a dzisiaj leze z rekami na powiekszajacym sie brzuszku!!!Anga1989, bulkaasia lubią tę wiadomość