WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Pikcia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja, Jaguś, trzymajcie się kochane. Wiem, co teraz przeżywacie. Mój pierwszy związek też się rozpadł, facet okazał się kompletnym dupkiem. Nie zwariowałam ani nie poddałam się, bo miałam córeczkę. Dla niej i dzięki niej udało mi się przetrwać. Wierzę, że przezwyciężycie ten trudny czas i będziecie silne dla Waszych Maluszków.

Muszka, śliczne ubranka :) Ja jeszcze nic a nic nie kupiłam, chociaż oglądam różne ciuszki na Allegro.

Zoja lubi tę wiadomość

km5scwa1iu8rlkuf.png

F. <3 III.2019
    M. <3 VII.2017
    K. <3 IV.2006

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja szok.dla mnie to niepojęte jak można być takim zerem by z własnej woli oddać cud jakim jest rodzina. Jak bardzo trzeba być bez uczyć, zimnym człowiekiem..
    Strasznie mi przykro bo ciąża to powinien być najpiękniejszy czas a tu masz :( jesteś silna i dasz radę a ten człowiek do końca życia będzie żałował!

Jagus za Was trzymam kciuki.... Walczcie! :*

Muszka super zakupy!:)

Laseczki brzuszki piękne. Wogole wy takie slicznotki :)

Ja nic dla dzidzia w końcu Nie kupiłam. Stwierdziłam że nic na siłę. Może w Pl po poznaniu płci mnie najdzie na zakupy :P

Odebrałam tylko jedna paczkę z Bounty pack bo drugiej nie mieli.

Zjedliśmy pizze i teraz odpoczywam.

Któraś z was pisała że nie czuje ruchów jakiś czas... Ja bym pojechała sprawdzić.

Ja maluszka czuje delikatnie i sporadycznie jeszcze dlatego detektor jest zbawieniem! Dziś był już tak wysoko że szok. Ale pikawa wali jak dzwon :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5360741339e.jpg

Anga1989, mamakejti, Leoparde, Marciiik, bulkaasia, 1kaktus, Zoja, Muszka15, sisi, Kattty, Ewela35, DTEM, Maria91 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2017, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja, co to ruchów to spokojnie.. ja też parę dni temu cały dzień czułam małego, a od paru dni cisza.. nic.. mam detektor i siedzi, serduszko bije, więc jest okej.
    Co do męża to bardzo Ci współczuje. Nie wiem jak Cię pocieszyć, mam nadzieję, że jednak wszystko się ułoży na plus dla Was. Moja mama niestety została ze mną sama, było ciężko ale dopiero teraz widzę jak olbrzymią motywacją jest dla matki dziecko. Szczerze.. aż mnie to przeraża, że można kogoś tak pokochać.
    Dbaj o siebie i malutką :) córka to prawdziwy skarb, do męża może dotrze jak wielki ciężar będzie nosił na barkach i pokornie się ogarnie.

Jaguś, Tobie też życzę zgody. Przerażają mnie informacje o braku jakiegokolwiek poczucia odpowiedzialności.. Myślę, że olej do głowy będzie wlewał mu się proporcjonalnie do wzrostu Twojego brzuszka :)

A ja sie pochwale jaką jestem świnką. Zjadłam dwudaniowy obiad, dowaliłam pizzą i zagryzłam brownie, a co mi tam :)

Odliczam czas do jutrzejszych połówkowych. Ktoś musi zacząć, a więc oficjalnie otwieram kolejny etap naszego brzuszkowania :D PÓŁMETEK DEAR LADIES!

bulkaasia, Leoparde, mamakejti, Marciiik, Luz Maria, Muszka15, sisi, DTEM lubią tę wiadomość

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa już połówkowe :D

Ja to cały miesiąc czekania mam na nie ale niecierpliwie oczekuję wiadomości od Was ;)

l22nhdgen92nqanl.png
  • mamakejti Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannoNatalio, już jutro masz połówkowe??? Matko jak to szybko zleciało....

Ja w perspektywie szaleństw kulinarnych nie lepsza jestem: śledź w sosie musztardowym z pieczywem owsianym, zagryziony gruszką i gorzką czekoladą;) acha plus kawa z mlekiem;) to chyba mój pierwszy taki miks ciążowy....

a w ogóle to możecie być ze mnie dumne, bo od połowy dnia dzielnie pracuję;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 19:03

kruszynka5 lubi tę wiadomość

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, wydaje się wcześnie, ale generalnie jestem tydzień do przodu, ale suwaczka nie zmieniam :D

• Leoparde Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa juz połówkowe.... :-D
    Oj jak ten czas leci :-D
    Od jutra nasze zacne grono będzie miało już z górki ;-)
    Trzymam kciuki <3 :-*

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, ja tak a propos półmetka, może na studniówkę każda się wylaszczy (tzn. bardziej niż zwykle), przyodzieje suknię i zdjęcia z brzuszkami będą takie bardziej galowe?

Leoparde, PannaNatalia, Anga1989, Mania25, gabi544 lubią tę wiadomość

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamakejti bardzo fajny pomysł :-D jestem za! Założę nawet szpilki ;-)

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde wrote:
    Mamakejti bardzo fajny pomysł :-D jestem za! Założę nawet szpilki ;-)

A ja się może do tego czasu nauczę w końcu zdjęcia wstawiać, już znalazłam kabelek do IPhona, netu w nim świadomie nie mam, bo cały czas i tak pracuje przy laptopie, matko muszę dogonić cywilizację;)

f2w3skjotzzbwk43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2017, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahaha, mamakejti :D mój małż się zachodzi, ale mówi, że dobry pomysł i chętnie strzeli mi półmetkową fote w kiecce :D zawsze urozmaicenie od "uroczystych, codziennych dresów" :D

Leoparde lubi tę wiadomość

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaNatalia wrote:
    Hahahahaha, mamakejti :D mój małż się zachodzi, ale mówi, że dobry pomysł i chętnie strzeli mi półmetkową fote w kiecce :D zawsze urozmaicenie od "uroczystych, codziennych dresów" :D

hahahaha, ja mam za to piżamy nocne i wersje dzienne;) love it, jak i tak siedzę w domu...ale paznokcie zrobione, żeby nie było....;)

numer byłby niezły, gdybyś w kiecce półmetkowej do lekarza wkroczyła;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 19:21

Leoparde lubi tę wiadomość

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też od razu pobiegłam powiedzieć o tym mężowi :-D śmieje się ale mówi czemu nie ;-) w kiecke wskoczyć włos nastroszyć i pozować ;-)

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde wrote:
    Ja też od razu pobiegłam powiedzieć o tym mężowi :-D śmieje się ale mówi czemu nie ;-) w kiecke wskoczyć włos nastroszyć i pozować ;-)

tylko pamiętaj Leoparde, pod kiecę body z ostatniej strony gazetki L;)

PannaNatalia lubi tę wiadomość

f2w3skjotzzbwk43.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko ja tej sukience będe wyglądac jak Rosita w czarnym kostiumie z finału, jak któraś Sing widziała, jak nie, to googlajcie;)
    https://www.youtube.com/watch?v=83LNPwzX2rM

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    tylko pamiętaj Leoparde, pod kiecę body z ostatniej strony gazetki L;)
    Hahaha ;-) wczoraj oglądałam bielizne na lupoline i może zamiast lego lidla to tam złożę zamówienie ;-) pewnie jakościowo będzie lepsza ;-)

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hah dobry pomysł :P
    Ja sobie wskocze w moja sukienke z mojej (!) 18tki :P

Leoparde, Muszka15 lubią tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeju zoja co za dupek !!!
    Dacie sobie rade masz w brzuszku sile Ty i jagus <3
    Smutne to :(

Zoja lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Jaguś_7810 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Jeeju zoja co za dupek !!!
    Dacie sobie rade masz w brzuszku sile Ty i jagus <3
    Smutne to :(

Musimy, tylko boje sie o dziecko :(( tak bardzo ... Dzisiaj lezalam na lozku I oczywiscie lezka za lezka I w pewnym momencie poczulam w dolnej czesci brzucha pekajace jakby babelki czy nie wiem jak to nazwac. Myslicie, ze to synek daje znac o sobie ?? Zaczelam do niego mowic, glaskac I ucichlo :( wierze, ze to on dal mi znak, zebym sie podniosla <przytul>

PannaNatalia lubi tę wiadomość

hchyyx8d1rhjy3jw.png

13 c.s. szczęśliwy <3 !!
    Synuś czekamy na Ciebie :)
‹‹ 565 566 567 568 569 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ