Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w 16 tygodniu!!! Mi w takim razie studniówka wypadnie na majówkę, rany będę wtedy kulką!!!
ale odpicuje się, a jak
Powodzenia PannaNatalia! Dawaj znać poAnga1989, DTEM lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualnyMogłam się spodziewać
już raz pisałam, że zawsze na wizyty mam śnieżyce i zawieje, najgorsze warunki jakie mogą być, a do gina mam 30 km
Wyjeżdżamy po 14 więc jeszcze spokój, ale od wczoraj wybija mi znów ciśnienie chyba z nerwów. Lekarz też jest ciekaw jak tam wszystko wygląda, bo na samym początku miałam spadek bety, a on jest raczej sceptykiem, więc nie powie, że to błąd laboratoriumw każdym razie synio zrobił kuku i machał na monitorze jak matka czekała na wyrok
I dzień dobrylottinka, ja już wszystko w internetach o tych orgazmach wyczytałam i same bzdury piszą
bardzo często mam sny z finiszem no i z mężem też nie próżnuje
skurczów jako tako nie odczuwam po wszystkim, ale mam twardą macice przez ok godzine, może ciut dłużej ale schodzi
Też się sugerowałam wpisem mamyginekolog, że wydzielajaca się oksytocyna działa dobrze na malucha i tego się trzymajmy
Idę do teściówki, posłucham jak to dłuuuugo spałamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 08:20
lottinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZoja, tylko tym detektorem to trochę poszukajcie i się nie zrażaj jak nie znajdziecie od razu
mojego złapie czasem na 2 sekundy, a potem gdzieś zmyka w głąb i w ogóle nie mogę go już złapać. Nad linią majtek chyba najczęściej można ich namierzyć
Dzięki za kciuki, jestem wzruszona -
No to ja już po pobraniu krwi, usg tarczycy i odebraniu wyników pappy (zrobili mi błąd w dniu urodzenia i drugim członie nazwiska...). A teraz mąż mnie więzienie 100 km do domu zeby potem ponownie tu przyjechać do pracy bo" nie będę jechała pociągiem bo się poslizgne itd".. raz się przewrocilam i teraz mnie nie odstępuje o krok.
No i mam pytanie w suwaczkach macie datę wg USG genetycznego czy miesiączki?? Do ktorej się przywiazujecie daty? Ja miałam regularne cykle i się zastanawiam.
No to ryzyka trisomii:
21. 1:19058
18. 1:16152
13. <1:20000
A ryzyko porodu przed 34. tygodniem 1:127. Jakie macie wyliczone ryzyka?
Trzymam kciuki za wizyty!
świetny pomysł z sukniami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 09:50
-
ojojo- dotarłam do końca:)
Trochę wyszczerzyłam paszczu na Wasze piękne brzuszki i cudne zakupy!!!
Ale poryczałam się również- Zoja kochana, chciałabym być gdzieś niedaleko i móc Cię wesprzeć- kawkę Ci zrobić i popłakać z Tobą- mam nadzieję, że nie wszystko stracone a rozum do głowy wróci ze zdwojoną siłą!!!!
Jaguś- z facetem jak z dzieckiem, nawet jak on nie chce gadać to Ty do niego gadaj i tłumacz, wyjaśniaj aż zrozumie.
Megi- wspieram Cię kochana- czekanie jest najgorsze ale wierzę że wszystko będzie ok po badaniach!!!
PannaNatalia- sytuacja w chacie, jak najbardziej wstrząsająco- wkurwiająca!!!! WspółczujęCzekam kochana na focie z połówki
Moniqe- jak tam? Zostawili w szpitalu? Mam nadzieję, że bakterie same się warunków naszej służby zdrowia wystraszyły!!!
Jaguś_7810 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny trochę się porobiło u mnie w rodzinie
Babcia się zatruła starymi ziemniakami.. brała leki bez recepty chodziliśmy do niej żeby pomóc.. i wkoncu trafiła do szpitala z sepsą i porażeniem jelit. Rokowania bardzo złe. 87 lat. Była pełna energii. Na 5p po schodach latała:( W między czasie ojciec grypę złapał i tak latam od szpitala po zakupy i zupki dla ojca.
I jeszcze wszędzie muszę uważać żeby się nie zbliżyć żeby nie zarazić. Stresu miałam jak babcia sepse dostała ale nie chcieli dać mi antybiotyku profilaktycznie.
Trzymajcie się dziewczyny bardzo
-
Witajcię z zimnej Polski,ale tu się dzieje,dziew czyny,życzę żeby się wszystko poukladalo i powodzenia na wizytach.
Ja też idę dziś podglądać Ktosia może się dowiem,kto tam siedzi.co polski to polski lekarz.
Milego
Nicka678, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny