Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Megi,a te normy sie zmieniaja tylko dla ciezarnych czy ogolnie,moze cos dr wspominala? U corki wlasnie z pol roku temu zaostrzyli i ciezko sie wstrzelic w przedzial
Anga,kolekcja rosnie,widze ze tetra rzadzi ja mam narazie 3 sztuki wiec daleka droga jeszcze..Anga1989 lubi tę wiadomość
-
DTEM ale mnie nastraszyłaś! Czytam że robisz bezy na jutrzejsze Walentynki...i w głowie panika, co? to już jutro? a ja mam ostatni wkład w maszynce do golenia i to na wykończeniu!
dopiero jak doczytałam że to szkolne odetchnęłam z ulgąDTEM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamakejti wrote:Megi78 - czy amnio była dzisiaj, bo ja tracę poczucie czasu przez drzemki....
Co do amnio jutro jest muszę w ta super pogodę śmigać 250 km w jedną stronę. Naszczescie mąż będzie prowadził. Wyjeżdżam o 3 w nocy może przed 8.00 się stawie tak jak kazali. -
Leoparde wrote:DTEM ale mnie nastraszyłaś! Czytam że robisz bezy na jutrzejsze Walentynki...i w głowie panika, co? to już jutro? a ja mam ostatni wkład w maszynce do golenia i to na wykończeniu!
dopiero jak doczytałam że to szkolne odetchnęłam z ulgą
Oj kobietko, spokojnie, zdążę Ci nawet Pocztą Polską jeszcze maszynkę wysłaćLeoparde, PannaNatalia lubią tę wiadomość
-
megi78 wrote:No ozdrowien będzie co niemiara.
Co do amnio jutro jest muszę w ta super pogodę śmigać 250 km w jedną stronę. Naszczescie mąż będzie prowadził. Wyjeżdżam o 3 w nocy może przed 8.00 się stawie tak jak kazali.
No to megi będę trzymać kciuki za WAS jak tylko oczy otworzę -
megi, kciuki zaciśnięte!!!!!
achhhh laski patrzcie co dorwałam za półdarmo opłaca się buszować po olx. przyzwyczaiłam się do cen używanych od 150-350 PLN a tu...70!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a5e590a8d7e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 18:40
Anga1989, Mania25, DTEM, megi78, Muszka15, Leoparde, Amore, mamakejti, Ewela35, kruszynka5, rosax3, Solane, Paula55, She86, Marciiik, Kattty, bulkaasia lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
dziękuję! Jaram się jak świeczka wprawdzie finalnie wyszło mi 90 ale i tak...no zakochana jestem. polowałam na kosz na sztywnych nogach, bo bujany mam hamak i wozek w razie potrzeby.
Nicka, mam takie same bóle, tylko u mnie niżej, ale też promieniuje na całą nogę w dół, pulsująco. Jak się poruszam/przestanę ruszać/zmienię pozycję to przechodzi. A za jakiś czas powtórkaEverything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualnyMuszka15 wrote:Megi,a te normy sie zmieniaja tylko dla ciezarnych czy ogolnie,moze cos dr wspominala? U corki wlasnie z pol roku temu zaostrzyli i ciezko sie wstrzelic w przedzial
Anga,kolekcja rosnie,widze ze tetra rzadzi ja mam narazie 3 sztuki wiec daleka droga jeszcze.. -
nick nieaktualnylottinka wrote:dziękuję! Jaram się jak świeczka wprawdzie finalnie wyszło mi 90 ale i tak...no zakochana jestem. polowałam na kosz na sztywnych nogach, bo bujany mam hamak i wozek w razie potrzeby.
Nicka, mam takie same bóle, tylko u mnie niżej, ale też promieniuje na całą nogę w dół, pulsująco. Jak się poruszam/przestanę ruszać/zmienię pozycję to przechodzi. A za jakiś czas powtórka
Ja caly dzień leze prawie wiec martwie sie juz tym na ip moga mnie zostawic a ja nie chce -
nick nieaktualny
-
Witam Was moje Drogie, ale produkujecie mamy praktycznie 600 stron, może wskocze na 600
ja po dzisiejszym bardzo nędznym dniu w pracy podjęłam decyzję, że idę na chorobowe po wtorkowej wizycie. Bo będzie tylko gorzej, nic lepiej, dzisiaj tak kość ogonowa dała mi popalić że szok, a brzuch też mam twardy. porażka jakaś. wieczorem wracam i padam plackiem, na żaden spacer ani nic niema szans po prostu. Zastępcę szkolę, w razie w będę pod telefonem i tyle.
Jaguś co u Ciebie?
Megi trzymam kciuki i szerokiej drogi wcześniej życzę!!!
A co do Mężów to ja też mam szczęście, b dużo przeszliśmy żeby zajść w ciążę, potem straciliśmy Dziecko, pomimo wiadomo lepszych i gorszych chwil naprawdę mogę na niego liczyć!!! Gdybym się tak strasznie nie bała to bym mu odpowiednio podziękowała za to, że jest wieczorem!!! Czasem jego troska aż mnie denerwuje ale jest strasznie kochany i wiem, że to tylko dla Naszego dobra. Uwielbiam go za to i wiem, że będzie fantastycznym Tatusiem przez duże Tlottinka, DTEM, Leoparde lubią tę wiadomość
-
lottinka -kosz piękny! mam prawie taki sam, tekstylia w delikatną kratkę kremowo-brązową
DTEM - lody będą nie tylko wybaczone, ale nawet , hmmmmmmm pożądane;)
Megi - mocno trzymam kciuki za Was, za spokojny sen dzisiaj, za podróż jutro i za przebieg zabiegu! Bo wynik jest dobry!!!!!!!!!!!!
kaktus1 - no i w końcu odpoczniesz!
Jaguś - weź coś napisz......"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualny
-
A ja sie inspiruję.....bo DTEM tak kusi tymi wypiekami...a tu zaraz tłusty czwartek....
http://www.mojewypieki.com/przepis/makaroniki-cookie-monster
pozdrowienia dla naszej wątkowej cookiemonster!DTEM, asiczka11, Leoparde lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
lottinka- super zakup:)
Moja mama mi taką wyrwała od swojej pracodawczyni:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70ec88056c17.jpgmamakejti, rosax3, Anga1989, asiczka11, lottinka, kruszynka5, Paula55, Mania25, Leoparde, Marciiik, Kattty, bulkaasia lubią tę wiadomość