Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mamakejti wrote:No właśnie DTEM jutro zrobię chyba jakąś próbę generalną, racuchy drożdżowe albo minipączki z serkiem homo...
faworki to wyższa szkoła jazdy dla mnie - ale jak nie trzeba tłuc ciasta (jak w tym przepisie) to może się odważę......
a żeby dostać torbę jak rosax3 to chyba trzeba w D zamieszkać prawda? chociaż w sumie Szczecin (dobrze kojarzę?) niedaleko;)
a na południu Niemiec prawie nie ma rossmanna...tylko muller i dm
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Paula55 wrote:DTEM szalona przecież ja dowcipkuje z tym "niezauwazeniem"
Haha ja tych pizzy Noe jadłam sama (niestety ) musiałam się dzielić. Ale tak po 3 kawały wciagalam. Co z tego jak potem zapierdziel taki ze pot po dupie leciał
A kołyska cudna!!! Ehh gdybym miała dom z gumy
Anga ty hardkor jesteś!! 3 żeby??! Ja po jednej osemce byłam trup 2 dni
Rosa to jakiś wypas z tą torba!! Pokaż co w środku??Paula55 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
kruszynka5 wrote:Rosax3 w jaki sposób taką torbę z próbami można otrzymac? Trzeba gdzieś się zarejestrowac, cos wypelnic? Tez mieszkam w De
kruszynka5 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Kopia was czasem maluchy tak w dol ze az w pipusi boli ? Moja jakby tam stawala i sie napierala.. az boli czasem... jakby szyjke mi wypychala no nie wiem jak to opisac..
Aaa i czasem mam w jednym miejscu tak naciagnieta i twarde taka kulka nie duza bardziej mala i nie na calosci ale twarda. To dziecie czy macica ?
07.11.2012 Julian
DTEM wrote:Pewnie, że nie są- jak to sąsiad, raz lepiej raz gorzej he he he ale u mnie język to bariera...
Jestem z okolic Szczecina, chyba że znasz te tereny? To Goleniów jest mym powiatem
Kruszynka5 -
megi78 wrote:Dziewczyny które mają cukrzyce mam newsa. Normy znowu się zmieniają i coś mi się wydaje ze wracamy do norm z przed 10 lat . Bylam dzisiaj u diabetolog i pani powiedziała ze jak cukier będę miała tak do 130 po 1h od posiłku czasami to nic nie będzie robiła bo normy się zmieniają chyba tylko nie wiem czy dobrze zrozumiałam do 140 hehehe. Ot nasza służba chyba jednak nfz za dużo kasy płaciła na nas więc postanowili zmienic normy
Zapewne masz rację, ja miałam cukrzycę w poprzedniej ciąży wiec teraz na "dzień dobry" dostałam skierowanie i co usłyszałam, że wdlug nowych norm nie mam jeszcze cukrzycy ciążowej wiec pasków do glukometru ze zniżka mi nie może przepisać, ale według starych norm to już mam i dla bezpieczeństwa przepisze mi paski na 100% płatne bo powinnam kontrolować cukier. Ot taka dobra zmiana -
nick nieaktualny
-
AniaKami wrote:We wtorek do szpitala na szew, aaaaaaaa w koncu mam super wyniki, bakterie e coli wyleczone.
Strasznie sie ciesze ale ze strachu sikam po gaciach i czuje jak maluch w brzuchu szaleje. Ale musi byc cholera dobrze!!!
Jagus przytulam mocno!!!:*
Hej Ania jak tam? Szew założony? Kiedy wychodzisz do domku?Natalia 27.03.2016
-
Nicka678 wrote:Juz nie wiem co robic Takie napieranie, jakby skurcze kolo pepka i promieniuje teraz do nogi
Ja dziś wizytuje o 16.30, mam nadzieję że szew dobrze trzyma i w końcu poznam ostatecznie płećMarciiik, AniaKami lubią tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
Dzien dobry,
Megi - kciuki!
Wszystkie wizytujace - kciuki!
Noc przespana od dechy do dechy, znieczulenie zeszlo dopiero o 20 i powiem Wam, że potem praktycznie nic nie bolało
Dzisiaj mam dzien dla siebie żadna siła nie wyciągnie mnie dzisiaj z domu (pomijając psa )
Miłego dnia dla reszty
-
megi78 wrote:No ozdrowien będzie co niemiara.
Co do amnio jutro jest muszę w ta super pogodę śmigać 250 km w jedną stronę. Naszczescie mąż będzie prowadził. Wyjeżdżam o 3 w nocy może przed 8.00 się stawie tak jak kazali.Natalia 27.03.2016
-
nick nieaktualnyShe86 wrote:Nicka co u Ciebie? Przeszły Ci te bóle?
Ja dziś wizytuje o 16.30, mam nadzieję że szew dobrze trzyma i w końcu poznam ostatecznie płeć
Dziękuję ze pytasz Wczoraj dalam rade, zobaczymy jak dzisiaj. Kaszel męczy i tam wtedy też mnie boli, myślałam ze juz przechodzi ten kaszel a tu znowu cos lekarz mowi,ze to nie infekcja choc nie za bardzo sie przejal tym kaszlem. Teraz na wizycie w srode bede go molestowac aby cos temu doradzil bo meczyc sie z kaszlem tyle miesięcy to absurdWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 08:01
PannaNatalia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Megi - trzymam kciuki mocno. Powodzenia.
Jaguś - mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko dobrze.
Nicka -Nie wiem jaki rodzaj kaszlu Cię męczy, ale ja jakieś 3 lata temu też męczyłam się z uporczywym kaszlem. Był to suchy kaszel. Lekarze mówili, że osłuchowo jest czysto a ja powoli zaczynałam się czuć jak hipochondryczka jakaś wymyślająca nieistniejące choroby. Chyba 2 miesiące chodziłam do lekarzy z tym kaszlem. W końcu jedna lekarka zdiagnozowała u mnie zapalenie tchawicy. Przepisała jakieś antybiotyk i po kilku dniach po kaszlu nie było ani śladu.
-
Cześć kobietki
Megi, trzymam kciuki za dzisiejsze amnio.
DTEM, powodzenia na połówkowych Oby Boluś jednak okazał się wymarzoną córeczką
She, za Twoją wizytę również zaciskam kciuki &&&, oby szew mocno trzymał i wszystko było w porządku
Miłego dniaDTEM, She86 lubią tę wiadomość
-
Pkcia dzięki
Witam się po strasznej nocy- która pewnie staje się norma wszystkich wizytujących:(
Dziś o 18 proszę o kciuki i wsparcie- oby maleństwo było zdrowe i rozwijało się prawidłowo
Megi- może już po ??? myślałam o Was odkąd oczy wyskoczyły z orbit!!!