Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
bulkaasia wrote:A ja mam stracha, co chwilę latam do WC i sprawdzam bo brzuch boli jak na @, jajniki kłują i wylatuje biały śluz, ehhh...
Mi dziś serce staneło, po podcieram się a tam KREW !!! No ale okazało się że to przez moje pociążowe hemoroidyNatalia 27.03.2016
-
O to widze, ze nie tylko ja ciagle latam do lazienki i ogladam ja tez ostatnio stracha przezylam bo swiatlo bylo slabe a papier jakis taki czerwony ale okazalo sie, ze to jakies 'farfocle' z moich czerwonych majtek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 16:34
She86, Ciacho lubią tę wiadomość
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
co do progesteronu - od jutra podwyższam duphaston do czasu wizyty. raczej się nie przesuplementuje
my baby to jednak jesteśmy trochę głupie ja też co poczuję "mokro" to biegnę do łazienki, żeby zobaczyć czy jest OK. na razie czysto - pojawił się rozciągliwy śluz, więc chyba dobrze?
nie wytrzymałam i powiedziałam dziś o ciąży przyjaciółce - popłakała mi się a to niby ja jestem rozchwiana przez emocje!Ciacho lubi tę wiadomość
Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
Cześć Dziewczęta!
Mogę do Was dołączyć? Po wielu burzliwych zakrętach zdrowotnych (5 razy cb tylko w tym roku) okazuje się, że jestem w ciąży;) Termin mam wyznaczony na początek lipca;)
Ja też biegam co chwilę do wc i za każdy razem to stres na maxa, piersi bolące, podbrzusze bolące, w środę mam usg, na którym bardzo chcę zobaczyć serduszko;)
pozdrawiam Was serdecznie!She86, cookiemonster, Marciiik, basienka13.07.:) lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Ciacho wrote:Ja przez lutinus mam non stop mokro, bym chyba zwariowała sprawdzając non stop majtki
z innej beczki - zaraz zjem gorąca pizzę, z salami i oliwkami... już nie mogę się doczekać, ślinotoku dostałam hehh. tak mi się chciało takiego jedzenia
Smacznegoooooł
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Ja mam do wysikania jeszcze jeden test na jutro
Chce mieć z tego samego dc teraz co z synkiem, na pamiątkę
Mamakejti witamy Super ze po ciężkim czasie doczekałas się dzidzi:)
Ciacho ja wczoraj zjadłam mega kebab a dziś pizze... Szok. Od jutra dieta haha
-
Paula55 wrote:Ja mam do wysikania jeszcze jeden test na jutro
Chce mieć z tego samego dc teraz co z synkiem, na pamiątkę
Mamakejti witamy Super ze po ciężkim czasie doczekałas się dzidzi:)
Ciacho ja wczoraj zjadłam mega kebab a dziś pizze... Szok. Od jutra dieta haha
Jaka dieta, Paula! Ty już możesz wszystko, pytanie, czy chcesz?
Ja sikańcom nie wierzę, dlatego mam już zrosty na skórze od pobierania krwi;) hehehe, wolę się nie zastanawiać czy to cień cienia....
ja nie mam zachcianek ciążowych, tylko mnie od kawy odrzuciła, to był pierwszy objaw.."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Jaguś_7810 wrote:https://zapodaj.net/c419c8ab0f6a7.jpg.html a tak sobie sikłam
Dziewczyny mam prosbe!!! Czy moglybyscie zdjecia dodawac w bbcode? Jestem ciagle w tel i ciezko mi sie kopiuje linki
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Tak mi sie cos wydaje ze chyba w ciazy jestes
Dziewczyny mam prosbe!!! Czy moglybyscie zdjecia dodawac w bbcode? Jestem ciagle w tel i ciezko mi sie kopiuje linki
Hmm mówisz??;p, jutro powtórze buahaha:D
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Ja tez z tych co do wc lataja
Martwi mnie jak boli i martwi mnie jak nie boli.. - My kobiety dziwne jestesmy
Zamowilam sobie buty na plaskiej podeszwie takie traperkowate bo mam tylko obcasy a nie chce dawac niuni dodatkowych wibracji stukaniem. a no i czekam na ciepla kurtke bo z zeszlego roku to jest za ciepla jak na taka pogode jeszcze a mam tylko taka cienka.
Mdli mnie dzis cos.. Mam nadzieje ze te wariacje toaletowe ze w kolko biagam, te mdlosci, te bole, ze to wszystko warte, ze ujrze maluszka w macicy!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Jaguś_7810 wrote:Hmm mówisz??;p, jutro powtórze buahaha:D
07.11.2012 Julian
Ok, jeżeli wszystkie znajome (mamakejti, jagna,kamika) z ovu ujawniają się tutaj, to i ja dołączę oficjalnie i mam nadzieję, że aż do lipca 2017.
Mam na imię Monika, mam 31 lat, to jest 24cykl, 3 ciąże biochemiczne, masa leków przy tej ciąży, która jest moim rekordem. Robiłam 5 bet, ostatnia z czwartku czyli 21dpo=1175, niestety progesteron spada mimo suplementacji. W środę mam pierwszą wizytę.
basienka13.07.:), ojejku, kamika23, She86, bulkaasia lubią tę wiadomość