Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A wlasnie ciekawe od jakiej ilosci bhcg jest taka grubasna cienie to nawet przy 500 sa.. Nie wiesz ile dzis mozesz miec?
Tez bym nasikala sobie. Hmm chyba jutro po ginu sobie sikne i nie wiem na ktora mam jechac.. Mam jechac z rana ale nie wiem czy wyniki beda miec z piatku... Nie wiem o ktorej laboratorium im wysyla. Mam nadzieje ze bylo tam z 300 chociaz. Bo mialam 71 a drugi robilam po 72 godziny..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
cookiemonster wrote:Ok, jeżeli wszystkie znajome (mamakejti, jagna,kamika) z ovu ujawniają się tutaj, to i ja dołączę oficjalnie i mam nadzieję, że aż do lipca 2017.
Mam na imię Monika, mam 31 lat, to jest 24cykl, 3 ciąże biochemiczne, masa leków przy tej ciąży, która jest moim rekordem. Robiłam 5 bet, ostatnia z czwartku czyli 21dpo=1175, niestety progesteron spada mimo suplementacji. W środę mam pierwszą wizytę.cookiemonster lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
cookiemonster wrote:Ok, jeżeli wszystkie znajome (mamakejti, jagna,kamika) z ovu ujawniają się tutaj, to i ja dołączę oficjalnie i mam nadzieję, że aż do lipca 2017.
Mam na imię Monika, mam 31 lat, to jest 24cykl, 3 ciąże biochemiczne, masa leków przy tej ciąży, która jest moim rekordem. Robiłam 5 bet, ostatnia z czwartku czyli 21dpo=1175, niestety progesteron spada mimo suplementacji. W środę mam pierwszą wizytę.
Cookie!!!!! Juhu! Wlazłam tu dzisiaj i postanowiłam się ujawnić! Jak dobrze, że jesteś Ja równolegle jestem na CLO;)cookiemonster, ojejku lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Anga1989 wrote:A to Ty to juz masz druga kreche taka gruba ja to jeszcze takiej dzisiaj nie wysikalam
Wczoraj wieczorem przed spaniem sikłam sobie,bo do mnie to jeszcze nie dociera, że jestem w ciąży:oo
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
hej Cookie ;* wreszcie dołączyłaś
Fatim czyli przyrost w normie ?
ej nie kuście tymi testami, bo polecę do apteki
zbieram się z mężem do kina. wrzucę na ruszt popcorn bo od poniedziałku jem tak zdrowo, że aż za zdrowo ;OOOcookiemonster lubi tę wiadomość
-
Witaj z nami cookiemonster
Ja po odstawieniu piguł, bez clo - 45-50 dni prawdopodobnie bezowulacyjne cykle. Przy clo - eleganckie 30 dni
Jeju dziewczyny jakie mam zachcianki, byłam ponad miesiąc na diecie niskowęglowodanowej i teraz ciągle za mną chodzą wszystkie te rzeczy których nie jadłam. Ale efekt tej diety to zgubienie 4 kg więc muszę nadrobić mam apetyt na słone i kwaśne, a po kawie mam zgagę a tak lubiłam kawę.
Staram się nie schizować do jutrzejszego usg...cookiemonster lubi tę wiadomość
Oleczka ur. 10.06.2017
-
Fatim wrote:Moja dzisiejsza beta 511,3 tak więc zwolniła, ale nadal rośnie Paula ja mam potworny apetyt, z córką tak nie było :
O
Ja przy synu też tak nie miałam bo bardzo szybko zaczęly się mdłości a potem wymioty
Pamiętam że przed ponad 4 mies ciąży w pracy byłam stanie jeść TYLKO bułkę z parówka i musztarda haha