Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kruszynka ja mam wyciskarke z lidla oprocz tego uzywam blendera bo robie soki owocowo warzywne i kazdy smoothie maker niewytrzymywal ze wzgledu na slaba moc. Uzywam rowniez twardych warzyw. Takze do samych cytrusow polecam lidlowska wyciskarke.
-
Dziewczyny a ja mam inne pytaniem kilka razy ( niepowtarzalo sie) poczulam w dolnej czesci brzucha kilka cm pod pepkiem takie dziwne pojedyncze puk. A dzisiaj rano bylo nawet 2-3razy puk ale nic wiecej zadnego bulgotania przelewania laskotania tylko tk puk i nic wiecej. Czy to moze byc Maly?
Amore lubi tę wiadomość
-
kruszynka5 wrote:hej a może któraś korzysta z jakiejs godnej polecenia wyciskarki soków albo coś w tym rodzaju? marzą mi się własne soki na świeżo do picia..juz się naczytałam tyle ze sama nie wiem co kupić
http://sklep.puregreen.pl/wyciskarka-soku-sana-omega-707.html?gclid=CIrEnMWontICFbgK0wod0icDgg
i bardzo polecam, łatwo się czyści, a to ważne:) -
nick nieaktualnycześć dziewczyny!!!
Ja od dzisiaj w pracy od razu lepiej , przynajmniej nie myślę tyle o tym cholernym wyniku. Wczoraj po kościele pojechaliśmy od razu do galerii, obkupiłam mojego syna w kurtkę softshell wiosenno- jesienno i nowe buty sportowe do szkoły. Ja nie wiem co on z nimi tam robi że co 3 m-ce odpada mu podeszwa. Co do rozstępów ja po pierwszej ciąży nic ufff. Niby po porodzie przy nawale mleka na piersiach zaczęły się robić, ale na szczęście wszystko jakoś się cofnęło i śladu nie ma.
Lottinka witam w 5 m-cu
Jaguś dobrze, że u ciebie troszkę lepiej.
Miłego dnia dziewczynylottinka lubi tę wiadomość
-
Witam się po nieprzespanej nocy.
Od wczorajszego wieczoru miałam wrażenie jakby mój brzuch poddał się grawitacji, takie uczucie ciągnięcia w dół. W dodatku strasznie mnie wybrzuszylo i czułam się jakbym w kółku ratunkowym chodziła, o problemach przy zmianie pozycji nie wspomnę. Do spania miałam do wyboru tylko lewy lub prawy bok, o położeniu się choć na chwilę na plecach mogłam zapomnieć. I dziś w nocy po raz pierwszy wstawalam siku, wcześniej bez problemu wytrzymywalam cała noc.
Co do rozstępów jeszcze ich nie zauważyłam, ale zapobiegawczo się smaruje, zobaczymy czy to coś da
A z tych lepszych wiadomości wczoraj zaczęłam 5 miesiąc, także lottinka razem z Tobą obstawiam tyły hihiMania25, megi78, lottinka lubią tę wiadomość
-
Kruszynka my mamy wyciskarke Hurom Robi soki przecierowe i soki klasyczne. Wyciska soki z miękkich i twardych owoców i warzyw. Również z traw, natki pietruszki itd. Części metalowe (ale są rózne modele i mozna brac opcje z czesciami plastikowymi). Łatwo się ja myje.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/23e1a484d7c5.jpg
Miałam ją na oku ponad 2 lata, od tworzenia listy prezentów na ślub i w końcu jak zaszlamnw ciąże to szybko ja kupiliśmy dzis po raz pierwszy od pierwszych ciazowych mdłości będę robić sok mieliśmy w weekend ale nie wyszło
mam zamiar zrobić taki mus jak podają w Grycanie - brzoskwinie, kiwi, sok pomarańczowyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 10:49
kruszynka5 lubi tę wiadomość
-
1kaktus wrote:Dziewczyny a ja mam inne pytaniem kilka razy ( niepowtarzalo sie) poczulam w dolnej czesci brzucha kilka cm pod pepkiem takie dziwne pojedyncze puk. A dzisiaj rano bylo nawet 2-3razy puk ale nic wiecej zadnego bulgotania przelewania laskotania tylko tk puk i nic wiecej. Czy to moze byc Maly?
Wydaje mi się ze to na 100% Maleństwo ja od kilku dni reż czyje takie puk ale znacznie wyżej i przeważnie raz góra 2 razy na dzień i myślę że to Maleństwo1kaktus lubi tę wiadomość
Kruszynka5 -
cookiemonster wrote:My mama taką półprofesjonalną:
http://sklep.puregreen.pl/wyciskarka-soku-sana-omega-707.html?gclid=CIrEnMWontICFbgK0wod0icDgg
i bardzo polecam, łatwo się czyści, a to ważne:)
Kruszynka5 -
lottinka wrote:Mamokejti, będę w tym tygodniu zamawiać szybkowar, czytam sobie opinie i mam pytanie zasadnicze - jak okreslilabys poziom jego glosnosci?
Jak juz kupie to bede Cie męczyć jak ten rosol i inne w nim przyrządzić!
lottinko, jak tworzy się podciśnienie to każdy szybkowar (chyba) syczy po prostu, ja widziałam już kilka szybkowarów w akcji i każdy syczał więc to jest ta głośność, z ktora trzeba się przez parę minut "pomęczyć" mnie to nie przeszkadza, że syczy.....
lottinka lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
lottinka wrote:Mamakejti, prosimy tu potem o piękną relację z usg
Witam się w 5 miesiącu...nareszcie!!!))
Chyba DTEM ostatnio pisala ze jest juz w 6, pomyślałam sobie ze jestem tyyyyle lat za murzynami
Edit. W 3 razem z DarkPrincessWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 11:35
lottinka, DarkPrincess lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Sisi, Lottinka ja raptem kilka dni do przodu,więc w prakyce może wyjść i tak, że urodzicie szybciej, a ja będę w tyle
Dziś wieczorem do dentysty. Oj będzie borowanko Dopóki o tym sobie nie przypomniałam, ten poniedziałek nawet taki przystępny się wydawałlottinka, sisi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mamy już 1 chłopaka więcej na liście, a najlepiej chciałam wrzucić formułę, ale myślę sobie nie będę w pliku Angi mieszać i liczę chłopaków a tam na dole się zlicza ciekawe na jakim stanie skończymy
A nie pisałam Wam jeszcze bo w końcu się dogadaliśmy co do imienia i będzie Michał, Ignacego mój M odrzucił, ja chciałam Antoni, M chciał Mikołaja a, że ja nie chciałam Mikołaj a M nie chciał Antoni to znaleźliśmy inne imię. Jako, że mojemu M podobało się bardzo Michał, a co ciekawe ja też miałam być Michał to został Michał. Będzie miał potężnego patronaMarciiik lubi tę wiadomość
-
Kaktus bardzo ładne imię My chcieliśmy Michała bardzo długo (jak na te 4 skończone miesiace ciąży ), ale w końcu będzie prawdopodobnie Hubert Jerzy
EDIT No no dziewczynki doganiają chłopcówWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 13:33
1kaktus lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Ja już po połówkowym, wszystko prawidłowo w tym echo serca, waga 258g, dzieć wariował jak szalony, że nie szło mu zrobić porządnej 'foty' z usg. Od 3D nas doktor odwiódł, mówi, że teraz to głównie skóra i kości, jak będziemy w 31tc i się ułoży dobrze to powiedział, że sam nas będzie namawiać, ale dziś bez sensu
Dziewczę pozostaje dziewczęciem, jak doktor powiedział 'kutasika tam nie widzi' i do męża, że lepiej żeby to była dziewczynka, bo chłopiec by miał baaaardzo małego' - czyli dziewczynka! Powiedział, że u chłopca by było coś widać, a w 20tc u dziewczynki pokazują nam jakąś kropkę i mówią, że to... Następnym razem końcówkę można podejrzeć w całej okazałości Także powróciłam szczęśliwa i wyposażona w nowy biustonosz będący w stanie udźwignąć mój biust, 75G Następna - ostatnia - wizyta tam - 8 maja
A u mojego gin w mieście kontrol + pewnie dalsze L4 3 marca
Na fb najsensowniejsze foto dnia dzisiejszegoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 14:53
DarkPrincess, Muszka15, Pikcia, Anga1989, asiczka11, Mania25, Solane, mamakejti, Leoparde, bulkaasia, sisi, Jaguś_7810, Marciiik, 1kaktus, Selja, gabi544, megi78, Maria91 lubią tę wiadomość
-
Hejka i Wam..
Ejkej,supcio ze usg takie udane
Kaktus,my tez z tymi imionami cudujemy ale dla dziewczynki...corka probuje nam wybic Rite z glowy bo podobno w Harrym Potterze jest jakas niewdzieczna postac o tym imieniu...no wszystkim ciezko dogodzic....maz jakies fajne podobno imie uslyszal w radio ale zapomnial jakie a moze byloby wyjsciem z sytuacji
Tym sposobem chlopaka mamy ustawionego ale dziewcze oewnie urodzi sie bezimienne
Megi,kiedy te wyniki maja byc?
Ja dzisiaj tez bylam w pracy ale w grafiku teraz 4 dni wolnego wiec poleniuchuje nieco....
Wyciskarki Wam nie doradze,jak w pierwsza ciaze zaszlam to byl plan ze bede pilamsoczki naturalne i kupilismy jakas maszynke,mialo to tez koktaile robic chyba...w kazdym badz razie jak tam zwracalam ze na sok nawet patrzec nie dalo rady i tak nam stal ten sprzet az w koncu go oddalismy na lumpy....teraz maz jakis czas temu w thermomixie mi zrobil mus owocowy imfajnie mimwchodzilo wiec pozostane przy tym...a na pyszne soczki owocowe bede chodzic do Waga Mamaejkej lubi tę wiadomość
-
ejkej wrote:Hej dziewczyny! Ja już po połówkowym, wszystko prawidłowo w tym echo serca, waga 258g, dzieć wariował jak szalony, że nie szło mu zrobić porządnej 'foty' z usg. Od 3D nas doktor odwiódł, mówi, że teraz to głównie skóra i kości, jak będziemy w 31tc i się ułoży dobrze to powiedział, że sam nas będzie namawiać, ale dziś bez sensu
Dziewczę pozostaje dziewczęciem, jak doktor powiedział 'kutasika tam nie widzi' i do męża, że lepiej żeby to była dziewczynka, bo chłopiec by miał baaaardzo małego' - czyli dziewczynka! Powiedział, że u chłopca by było coś widać, a w 20tc u dziewczynki pokazują nam jakąś kropkę i mówią, że to... Następnym razem końcówkę można podejrzeć w całej okazałości Także powróciłam szczęśliwa i wyposażona w nowy biustonosz będący w stanie udźwignąć mój biust, 75G Następna - ostatnia - wizyta tam - 8 maja
Na fb najsensowniejsze foto dnia dzisiejszego
Gratulacjeejkej lubi tę wiadomość
Kruszynka5 -
ejkej wrote:Hej dziewczyny! Ja już po połówkowym, wszystko prawidłowo w tym echo serca, waga 258g, dzieć wariował jak szalony, że nie szło mu zrobić porządnej 'foty' z usg. Od 3D nas doktor odwiódł, mówi, że teraz to głównie skóra i kości, jak będziemy w 31tc i się ułoży dobrze to powiedział, że sam nas będzie namawiać, ale dziś bez sensu
Na fb najsensowniejsze foto dnia dzisiejszego
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Laseczki,
właśnie w ramach detoksu mózgu (bo usiłuję pracować...), znalazłam taką oto stronę
https://www.minkyitkaninki.pl/pl/c/Tkaniny-Bambusowe/68
czy któraś z Was może tam kupowała coś? kusza mnie właśnie te bambusy i minky..."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."