Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Mimo po kilku pobudkach w nocy to się nawet wyspałam
No ale jedna pobudka to była o równej północy bo ktoś sobie urządził sylwester i puścił fajerwerki - jakąś konkretna wyrzutnie. Wstałam, pooglądałam i poszłam dalej spać
A tak poza tym rozpoczynam dzisiaj 20tc (19+0)!Marciiik, sisi, Selja lubią tę wiadomość
-
I ja się witam niedzielnie i pełna euforii,bo moja druga połowa za chwilę wraca z drugiego końca świata z wyjazdu służbowego. Najdłuższe 8 dni w moich życiu i 8 paskudnych nocy sama w dużym domu, gdzie każdy odgłos urósł wielokrotnie podczas tego tygodnia. Jest więc nadzieja, że w końcu się wyśpię
U mnie ruchy to ciągle bulgotanie, takie pływanie i ten bok który bardziej boli/kluje to tam detektorem znajduję Młodą.
A jutro połówkowe...dobrze, że we wtorek miałam wizytę, bo już chodzilabym po suficie z nerwów;) -
Witam się i ja
Anga fajerwerki no to nieźle
Mnie znowu obudził rano telefon domowy..
Ja tak od okolo 3 dni 1-2 razy na dzień czuje kopniaczka
Cookiemonster kciuki za połówkowe && a powiedz mi we wtorek tez miałaś USG robione? Pytam tak z ciekawości bo niektórzy mówią żeby za często nie robić i wczoraj męża siostra stwierdziła,że ona miała tylko 3 na całą ciążę (w Anglii)..a ja właśnie mam mieć 9.03 połówkowe a potem u swojej gin.13.03 mam wizyte..
Miłej niedzieli
Kruszynka5 -
kruszynka5 wrote:Witam się i ja
Anga fajerwerki no to nieźle
Mnie znowu obudził rano telefon domowy..
Ja tak od okolo 3 dni 1-2 razy na dzień czuje kopniaczka
Cookiemonster kciuki za połówkowe && a powiedz mi we wtorek tez miałaś USG robione? Pytam tak z ciekawości bo niektórzy mówią żeby za często nie robić i wczoraj męża siostra stwierdziła,że ona miała tylko 3 na całą ciążę (w Anglii)..a ja właśnie mam mieć 9.03 połówkowe a potem u swojej gin.13.03 mam wizyte..
Miłej niedzieli -
Dzień dobry! mnie rano mała obudziła kopniaczkami, wcześniej to spała do 12 a teraz czuję że wstaje razem ze mną albo mnie budzi cieszę się dziewczyny ze tez już czujecie ruchy - uczucie niesamowite
Życzę Wam miłego dnia ) -
Hej no ja niby czuje,ale bardzo sporadycznie,i leciutko dlatego nie jestem pewna,ale mam troszkę sadelka to może dlatego.
A i wczoraj zaliczyłam mojego pierwszego pawika w połowie ciazy:)
Dawać brzuszki miłej niedzieli u nas wiosna idzie,aż miło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 11:04
-
Cześć dziewczyny
Ja wczoraj w nocy poczułam pierwsze prawdziwe puknięcia od środka, bardzo delikatne ale jednak. Do tej pory były tylko bulgotki i drgania
Anga mam pytanie odnośnie tego łóżeczka co zamówiłaś. To jest z tej firmy Aruś prawda? Jesteś z niego zadowolona? Przyszło całe i bez wgnieceń czy zadrapań?
Też się nad nim zastanawiam
I jeszcze ja z Helenką
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a25fb5e13bb.jpg
Miłej niedzieli!Anga1989, evcikm81, Muszka15, Leoparde, Nalunia, Jaguś_7810, Ewela35, Solane, Pikcia, bulkaasia, Marciiik lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Cześć dziewczyny! Po kłopotach w domu wyjechaliśmy zaraz na drugi dzień w Tatry. Jezu jak pięknie! Spalismy po schroniskach Piękna pogoda nam się trafiła super powietrze! No i od Walentynek czuje ruchy dziecka! Brzuszek mega urósł! Odstresowaliśmy się dotleniliśmy! Jestem już z Wami z powrotem.
Mam nadzieję że u Was przez ten czas same miłe przygody i już coraz więcej czuje ruchy dzieckaasiczka11, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Sisi- tak to łóżeczko z firmy "Aruś". Nie ma żadnych uszczerbków ani śladów użytkowania. Widać, że jest nowiutenkie. Dziewczyny z innej grupy też je miały i sobie chwala ja też jestem zadowolona. Fakt nie składałam go jeszcze bo ono i tak bedzie transportowane do mojego ale oglądałam je jak tylko przyszlo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 11:40
sisi lubi tę wiadomość
-
Anga1989 wrote:Sisi- tak to łóżeczko z firmy "Aruś". Nie ma żadnych uszczerbków ani śladów użytkowania. Widać, że jest nowiutenkie. Dziewczyny z innej grupy też je miały i sobie chwala ja też jestem zadowolona. Fakt nie składałam go jeszcze bo ono i tak bedzie transportowane do mojego ale oglądałam je jak tylko przyszlo
Anga1989 lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
U mnie prawie codziennie jest tłusty czwartek...
napiszę Wam, że moja Mama przebiła mnie z zakupami, kupiła Ignacemu uwaga, dwa kombinezony zimowe (przecież na wyprzedaży to grosze kosztowało...) na rozmiar 80 i 86....to nic, ze Młody wtedy będzie miał rok i to będzie koło lipca......Mania25, cookiemonster, Madlene.:), Ewela35, sisi lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Mamakejti,a wiesz ze ja tez dostalam dla corki(od tesciowej) kombinezon zimowy w podobnych rozmiarach a byla dzieckiem majowym...faktem bylo ze kombinezon zupelnie nie w moim guscie wiec jedynie co to szkoda kaski a ja uratowana bo nie musialam go zakladac gorzej jak cos fajnego a rozmiarek nietrafiony
Ja moze jestem dziwna ale lubie sama kompletowac ubranka dla mojego dziecka,ciezko trafic w moj gust a ja potem czuje sie winna ze nie zakladam
Sisi,ladny zgrabny masz brzusio
Ja jestem ciazsza o kolejne 0,5 kg wiec juz 1,5 na plusieMania25, sisi lubią tę wiadomość
-
ja chcę robić na tłusty czwartek pączki z różą z kwestii smaku nigdy nie przepadałam za pączkami a teraz w ciąży mi bardzo smakują
Sisi przepiękny brzusio !!!
Mamakejti hahaha niezle zakupy Twoja mama zrobiła liczą się chęci !sisi lubi tę wiadomość
-
Muszka15 wrote:Mamakejti,a wiesz ze ja tez dostalam dla corki(od tesciowej) kombinezon zimowy w podobnych rozmiarach a byla dzieckiem majowym...faktem bylo ze kombinezon zupelnie nie w moim guscie wiec jedynie co to szkoda kaski a ja uratowana bo nie musialam go zakladac gorzej jak cos fajnego a rozmiarek nietrafiony
Ja moze jestem dziwna ale lubie sama kompletowac ubranka dla mojego dziecka,ciezko trafic w moj gust a ja potem czuje sie winna ze nie zakladam
Sisi,ladny zgrabny masz brzusio
Ja jestem ciazsza o kolejne 0,5 kg wiec juz 1,5 na plusie
O, z ubraniami mam to samo - powiedziałam już, że akceptuję głównie ubranka i rzeczy w odcieniach bieli, szarości, błękitów, mięty. Nic absolutnie różowego czy w innym, dziwacznym dla mnie kolorze. A jak coś takiego kupią, to mają (moja mama i teściowa) zostawić u siebie, na wypadek, gdyby np. dziecko podczas wizyty u nich trzeba było przebrać. Z tego powodu wszyscy słusznie stwierdzili, że będą nam dawać kasę na wszystko, a nie kupować -
Leoparde wrote:Dzień dobry brzuchatki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f14d06e3152a.jpg
Leoparde, pamiętam o Twoim kocim materacu, ja szukam nowego do kosza mojżesza dla synka i wpadłam na takie cudo
http://www.pinkorblue.pl/zoellner-materac-do-wozka-dr-luebbe-air-plus-70-x-41-cm-a039346.html?a=b&rc=SALE25771&rp=85.50&c=aw&rapts=1487487000&rapte=1487659800&adword=Google/PLA_BabyRoom&RefID=SEM_PL0000_PLA&gclid=CjwKEAiAoaXFBRCNhautiPvnqzoSJABzHd6hd8OsSwjSb7styt196JzlzVi5zeUkyPtxEl0e_j9B3BoCCR3w_wcB
a Ty masz może już jakiś wypatrzony?Jaguś_7810, Selja lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Leoparde, pamiętam o Twoim kocim materacu, ja szukam nowego do kosza mojżesza dla synka i wpadłam na takie cudo
http://www.pinkorblue.pl/zoellner-materac-do-wozka-dr-luebbe-air-plus-70-x-41-cm-a039346.html?a=b&rc=SALE25771&rp=85.50&c=aw&rapts=1487487000&rapte=1487659800&adword=Google/PLA_BabyRoom&RefID=SEM_PL0000_PLA&gclid=CjwKEAiAoaXFBRCNhautiPvnqzoSJABzHd6hd8OsSwjSb7styt196JzlzVi5zeUkyPtxEl0e_j9B3BoCCR3w_wcB
a Ty masz może już jakiś wypatrzony?
Nie mam jeszcze kochana. Ten co Ty znalazłaś jest fajny, ale do naszego kosza za mały, my potrzebujemy o wymiarach 80/45.