Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania25 wrote:Sisi, Lottinka ja raptem kilka dni do przodu,więc w prakyce może wyjść i tak, że urodzicie szybciej, a ja będę w tyle
Dziś wieczorem do dentysty. Oj będzie borowanko Dopóki o tym sobie nie przypomniałam, ten poniedziałek nawet taki przystępny się wydawałMania25 lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
kruszynka5 wrote:Dziewczyny a może podpowiecie jakieś fajne i szybkie dania na przyjęcie?
kruszynka5 lubi tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:Witam sie i ja
Nie wiem czy to sprawa pogody ale taka śpiąca jestem strasznie.
Za 2 tyg maja być wyniki moich dzieci (nifty),ehhh..
Jutro o 10:30 mam usg, którego się bardzo boję. Nie chcę iść ale muszę Dziś pewnie nie będę mogła zasnąć
Trzymamy kciuki WSZYSTKIE ! Będzie dobrze, uwierz :***bulkaasia lubi tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Muszka15 wrote:Hejka i Wam..
Kaktus,my tez z tymi imionami cudujemy ale dla dziewczynki...corka probuje nam wybic Rite z glowy bo podobno w Harrym Potterze jest jakas niewdzieczna postac o tym imieniu...no wszystkim ciezko dogodzic....maz jakies fajne podobno imie uslyszal w radio ale zapomnial jakie a moze byloby wyjsciem z sytuacji
Muszka Twoja Córcia ma racje Rita Skeeter (ja z tych fanów Harrego, a zawsze się zarzekałam, że nieprzeczytam bo wszyscy to czytają i tak kiedyś dostałam książkę w papierowej okładce i jak zaczęłam wieczorem to skończyłam rano )
No ale możesz jeszcze z Córką negocjowaćlipa lubi tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:Witam sie i ja
Nie wiem czy to sprawa pogody ale taka śpiąca jestem strasznie.
Za 2 tyg maja być wyniki moich dzieci (nifty),ehhh..
Jutro o 10:30 mam usg, którego się bardzo boję. Nie chcę iść ale muszę Dziś pewnie nie będę mogła zasnąć
Bulkaasia myślami i serduszkiem będę z Tobą!!!bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Mania25 wrote:Kaktus bardzo ładne imię My chcieliśmy Michała bardzo długo (jak na te 4 skończone miesiace ciąży ), ale w końcu będzie prawdopodobnie Hubert Jerzy
EDIT No no dziewczynki doganiają chłopców
Nasz będzie Michał Piotr no ciekawe kogo będzie więcej -
nick nieaktualnyMuszka wyniki w czwartek lub piątek najwcześniej. Mam dzwonić juz w czwartek, raz mi się śnilo ze wyniki dramat i wtedy sobie myślę, że to dobry sen, bo sny zawsze odwrotnie się spełniają, ale jak dzisiaj śniło mi się ze wyniki super to tak zaczęłam schizowac ze szok.
Bulkasia trzymam kciuki i za usg i nifty. Musi być dobrzebulkaasia lubi tę wiadomość
-
bulkaasia - kciuki zaciśnięte, pazury wbijają się w skórę jest dobrze, schładzaj tego Piccolo, czy co Wy tam w London pijecie bezalko....
rosax3 - zamieściłam filmik na fb specjalnie dla Ciebie (bo od niemieckiego uzytkownika), zauroczył mniebulkaasia lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
megi78 wrote:Muszka wyniki w czwartek lub piątek najwcześniej. Mam dzwonić juz w czwartek, raz mi się śnilo ze wyniki dramat i wtedy sobie myślę, że to dobry sen, bo sny zawsze odwrotnie się spełniają, ale jak dzisiaj śniło mi się ze wyniki super to tak zaczęłam schizowac ze szok.
Bulkasia trzymam kciuki i za usg i nifty. Musi być dobrze
Megi spokojnie sny przedstawiaja bardzo czesto to o czym bardzo myslimy. A Twoje mysli pewnie kraza wokol tych badan. Bedzie wszystko dobrze zobaczysz!!! &&& zacisniete juz teraz!!!megi78 lubi tę wiadomość
-
Bulkaasia - ja też kciuki zaciskam.. Bądź dzielna!!
Megi - Ty też - za Was trzymam kciuki do piątku..
Pozostałym dziewczynom, które jutro mają wizyty oczywiście też samych dobrych wiadomości!!
A ja idę w czwartek na pierwsze zajęcia z aqua aerobiku.. ciekawa jestem jak to będzie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 20:13
megi78, bulkaasia, mamakejti lubią tę wiadomość
krolikan