Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kamika23 wrote:Malinka jak test pozytywny to gratuluje Mi nie wyszły identycznie mocne kreski więc nie pomogę Jak masz mozliwość to idz na betę, ona rozwieje wątpliwości
Hej Zoja Nie martw się Widziałaś na USG już bijące serduszko ?
Dziękuję Dziewczyny za miłe słowa!
Kamilko widziałam serduszko ale dosłownie sekundę. Lekarz powiedział, że wszystko ok ma 1cm i tyle. Karty nie założył ale dał skierowanie na badania i kazał już termin na prenatalne sobie zapisać. Mam przyjść za 3 tygodnie.
Moje dziwne obawy i lęki wynikają już z jednej straty dokładnie rok temu.
Teraz już rozumiem dlaczego bycie w ciąży to bycie przy nadziei.
Bloody powodzenia!
18.11.2015 Aniołek - W -
asiczka11 wrote:Bloodymary, ja tez właśnie siedzę i czekam na wizytę jest półtora godziny opóźnienia i zaraz zemdleje z głodu . . .
Haha pani ginekolog przyjmuje od 11 a jeszcze sie w pracy nie pojawila a ja siedze tu juz godzine. Tez juz nie wiem czy muli mnie przez dzidzie czy przez to, ze jeszcze nic nie jadlam ale stawiam na to drugie do kibelka poszlam i sluz jakis taki podbarwiony na zolto wiec juz mnie stresik chwycil czemu taki kolor...
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
BloodMary wrote:Haha pani ginekolog przyjmuje od 11 a jeszcze sie w pracy nie pojawila a ja siedze tu juz godzine. Tez juz nie wiem czy muli mnie przez dzidzie czy przez to, ze jeszcze nic nie jadlam ale stawiam na to drugie do kibelka poszlam i sluz jakis taki podbarwiony na zolto wiec juz mnie stresik chwycil czemu taki kolor...
18.11.2015 Aniołek - W -
Czesc dziewczyny. Chcialam sie przywitac. Mialam byc mama listopadowa '16, kwietniowa '17, mam nadzieje ze zostane lipcowka. Wczoraj test z blada kreska. Po poronieniu w. Sierpniu zrobilam sobie przerwe a tu taka niespodzianka. Troche sie boje ze za szybko ale jestem dobrej mysli. Termin to ok 27 lipca
Marciiik lubi tę wiadomość
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
anulka witaj- czemu za szybko? Ja poroniłam 19 lipca w -12tc, po łyżeczkowaniu gin mówiła, że od razu możey się starać. jeden cykl nie wyszło i 10.10 mieliśmy IUI i jest!!!
Jezu mamuśki jak Wy dużo piszecie, kilka godzin i tyle stron do czytania?1?! ale oczywiście to suuuuper....
Za wszystkie dziewczyny u lekarza trzymam kciuki i dajcie znać co i jak?
Rosax- wszystko jest ok, czekaj cierpliwie do 17!!!
Może już któraś serduszko słyszała? bo ja tylko pulsującą kropkę, kolejne usg w poniedziałek 21.11 już się doczekać nie mogę
-
Bedzie na pewno!!
Asiczka za Ciebie tez kciuki zacisniete!!!
Ja mam nadzieje ze beta dzis bedzie ponad 700 bo tyljo taki przyrost jest w normie 114 %
Kurcze zlecialo do 14 a teraz sie juz dluuuzy... Leze z synkiem w lozku ogladamy bajki iiii mysle mysle mysle...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Anga1989 wrote:Nic a nic... A zreszta niech sobie gdybaja. Ja teraz musze zadbac o malenstwo i siebie. L4 juz mam, do 22.11 czyli do wizyty u gin. Luteine tez juz mam bo dala mi recepte.
Tylko przez te nerwy kilka razy w brzuchu mnie zaklulo tak mocniej i teraz zaczynam sie martwić
Wlasnie ! Niech gadaj, a ty dbaj o siebie I bobaska :** nie bylo problemu z l4?
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
No to i ja witam sie z wami oficjalnie, wprawdzie termin mam na 30 czerwca ale blizej mi fo was i podczytuje was od samego poczatku.
Mam na imie Ania, dolnoslaskie okolice wroclawia. W grudniu 2015 poronilam w 8 tc, ciaza obumarla. Dokladnie 13 tygodni temu 15.08.2016 na swiat przyszedl moj synek w 25tc, niestety z powodu skrajnego wczesniactwa zmarl na drugi dzien.
Teraz jestem znow w ciazy, udalo sie w pierwszym cyklu bez staran i paranoji. Maz sie mega cieszy, ja jeszcze nie potrafie, czuje mega strach i ta bezsilnosc ze cofnelismy sie do poczatku o rowne 30 tygodni co do dnia.
Bylam dzisiaj u lekarza, widzialam szkaraba z bijacym serduszkiem, wszystko jest ok, przyrosty bety tez byly w normie. Jestem teraz na etapie poszukiwania jakiegos lekarza ktory poprowadzi mi ta ciaze do szczesliwego zakonczenia w terminie.
Szczęśliwa Mamusia, Zoja lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
problemu nie było z L4 - z tym, że liczyłam że da mi zwykłe L4 a ona mi dała typowo na ciążę więc musiałam już w pracy powiedzieć... trudno
A z tą betą jestem w szoku. Liczyłam na 300 a tu przeszło 700! w środę zrobię ale tylko dla potwierdzenia dla gin
no i będę czekać na moją wtorkową wizytę u gin... jeszcze tydzień czasu
-
Anga1989 wrote:a według kalkulatora BBF wychodzi,że:
"HCG podwaja się co 1 dzień 4 godziny (28 godzin)
Średni dwudniowy przyrost to 222 mlU/ml (221,7%) NORMA"
Chyba mogę odetchnąć z ulgą
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
No i jest kropek ginekolog powiedziala, ze wszystko dobrze, widac ladny pecherzyk. Wielkosc oszacowala na 5 tygodni i 6 dni wiec machnelam sie o dzien nastepna wizyta na poczatku grudnia
cookiemonster, basienka13.07.:), asiczka11, Ciacho lubią tę wiadomość
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Anga1989 wrote:problemu nie było z L4 - z tym, że liczyłam że da mi zwykłe L4 a ona mi dała typowo na ciążę więc musiałam już w pracy powiedzieć... trudno
A z tą betą jestem w szoku. Liczyłam na 300 a tu przeszło 700! w środę zrobię ale tylko dla potwierdzenia dla gin
no i będę czekać na moją wtorkową wizytę u gin... jeszcze tydzień czasu
Super, cieszę się , że taka beta ładna u Ciebie ) !!! :*Nicka678 lubi tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie