Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
rosax3 wrote:No ja tez do wieczora czekam. O 17 zadzwonie ale sie mega denerwuje juz... ;/
rosax3 na spokojnie. Wszystko jest dobrze! Przyrasta i to jest najważniejsze. Każdy organizm jest inny i nie u każdej będzie identycznie.
To Ty chyba pierwsza na forum mnie uspokoiłaś gdy na teście zobaczyłam jaśniutka i cienką kreskę i miałaś rację z dnia na dzień jest wyraźniejsza.
Więc na spokojnie!
P.S mamy różnicę tylko 3 dni w ciąży!rosax3 lubi tę wiadomość
Aniołek 7t3d (*) -
Ja to ogólnie jestem wariatka, bo w pamiętniku wrzucilam zdjecia wszystkich testów które zrobiłam z opisem dni cyklu włącznie haha
ah dobra dziewczyny tyle tego dobrego. Kończę pić rumianek i biorę się na naukę
Jedno pytanie mam, bo się zastanawiam i czytam w necie: Czy odstawiacie jakiś z kosmetyków stosowanych do tej pory ze względu na jego skład / jakiś składnik szkodzący ciężarnym ? Próbuję się zapoznać z tematem składów itd. i najlepiej to by było wywalić chyba wszystko co nie naturalne, ale to już przesada chyba ;P -
Juz luzuje posladki
Bedzie co ma byc a ma byc dobrze. Czekam do 17 i do piatku.
Ja nic z kosmetykow nigfy nie wyrzucalam bedac w ciazyAguuuś, Paula55, Ciacho lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Powiem Wam, że naprawdę macie tempo pisania Wczoraj Was nadrabiałam i dziś ;p
Nie miałam kiedy pisać bo z moim 15miesięcznym brzdącem to ciężko śledzić regularnie forum :)Tym bardziej, że idzie mu ząbek już 12ty i dość ciężko go przechodzi. Ja ogólnie to mam takie mdłości, że najchętniej bym nic nie jadła. Wczoraj mąż ugotował rosół który okazał się zbawienny dla mnie Ale poza nim to najchetniej bym nic nie jadła....Ciągle mi niedobrze.
Ja wizytę mam w środę i chyba do tego czasu jajo zniose....
W temacie ślubów - ślub z powodu ciąży - dla mnie bez sensu, jedyny argument za to taki , że potem w szpitalu ojcu nie udzielą informacji.
Marzenia się spełniają
-
Powiem Wam, że naprawdę macie tempo pisania Wczoraj Was nadrabiałam i dziś ;p
Nie miałam kiedy pisać bo z moim 15miesięcznym brzdącem to ciężko śledzić regularnie forum :)Tym bardziej, że idzie mu ząbek już 12ty i dość ciężko go przechodzi. Ja ogólnie to mam takie mdłości, że najchętniej bym nic nie jadła. Wczoraj mąż ugotował rosół który okazał się zbawienny dla mnie Ale poza nim to najchetniej bym nic nie jadła....Ciągle mi niedobrze.
Ja wizytę mam w środę i chyba do tego czasu jajo zniose....
W temacie ślubów - ślub z powodu ciąży - dla mnie bez sensu, jedyny argument za to taki , że potem w szpitalu ojcu nie udzielą informacji.
Marzenia się spełniają
-
Argument o nieudzieleniu informacji to bzdura, wystarczy podczas przyjęcia napisać oświadczenie, komu ma być informacja udzielana. Też jestem przeciwna ślubom "bo ciąża" - mam taki przypadek w rodzinie i zdecydowanie jest to jedna wielka pomyłka, na której najbardziej cierpią dzieci. Oczywiście co innego, jeśli ktoś i tak ślub planuje i chce go np. przesunąć - ale też nie widzę niczego złego, jeśli panna młoda chce sie bawić na swoim weselu, a nie tylko na siebie uważać.
Marciiik lubi tę wiadomość
-
Czesc.Jestem Paulina mam 23 lata. Mam corke 17mies. Robilam test dwa dni po dniu spodziewanej @ i kreski wyszly ciemniejsze niz z pierwsza corka w 10 tygodniu.zreszta ciemniejsze juz nie moga byc. Testy byl czulosci 25. Tez tak ktoras miala.To normalne?wtedy kreska ciemniala z kazdym dniem teraz taka sama caly czas. Wedlug ovu termina mam na 21.07. A wizyte dopiero 06.12.
kamika23, She86, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
Drogie Lipcówki, nieśmiało i pomalutku chciałabym się z Wami przywitać. Jestem w 7tc potwierdzonej w czwartek 10/11 na USG. Bardzo się o nią boję i jestem pełna obaw dlatego pojawiam się dopiero dziś. Stwierdziłam jednak, że chcę być z Wami na dobre i na złe Jeszcze nie znam dokładnej daty ale będzie to pewnie początek Lipca. Zresztą tu mi się podoba , gdyż podczytuję Was od jakiegoś czasu :-*
kamika23, She86, Leoparde, bulkaasia, basienka13.07.:), Marciiik lubią tę wiadomość
18.11.2015 Aniołek - W -
Malinka jak test pozytywny to gratuluje Mi nie wyszły identycznie mocne kreski więc nie pomogę Jak masz mozliwość to idz na betę, ona rozwieje wątpliwości
Hej Zoja Nie martw się Widziałaś na USG już bijące serduszko ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 12:43
Zoja lubi tę wiadomość
-
Malinka jak dwie ciemne to znaczy ze hcg wysoko jest i kreska bardziej nie sciemnieje. Nic tylko sie cieszyc!
Zoja witaj i nic sie nie martw! Ciaza potwierdzona to najwazniwjsze. teraz bedzie juz tLko dobrze!!Zoja lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp