X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Nalunia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania śliczny wózeczek :) Dark Princess gratulacje Synka :))))

DarkPrincess lubi tę wiadomość

[img][/img]
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Miłej niedzieli :D
    picgifs-good-morning-211314.gif

EwusiaCh, sisi lubią tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    DTEM wrote:

zachęcam do zdjęcia bez;) ale pas do pończoch musi być! i podwiązka, czerwona! ;)

Oczywiście, biorę taką opcję pod uwagę, a każda fota po mojej ma być w podobnej scenerii :)

DarkPrincess gratki powtórne :)

Bułkaasia- milutkiej spokojnej niedzieli i Wam również :)

Ja się dalej zachwycam nową furą Ignasia i zaraz dokańczam ciasto:)

Mania wózek gucio:)

bulkaasia lubi tę wiadomość

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Graruluje udanych wizyt. Darkprincess - super, kolejny chłopczyk :)
    Milego popoludnia :)

DarkPrincess lubi tę wiadomość

• E.mila Znajoma

Wysłany: 19 marca 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) W końcu i u mnie udało się dowiedzieć kto tam w środku siedzi;) i potwierdziły się przewidywania z 13 tygodnia, czyli CHŁOPIEC :) ma 22 tygodnie 4 dni i waży pół kilograma :) wg połówkowego usg wszystko w normie jednak sprzęt jak sam lekarz zaznaczył nie jest super dokładny, więc dał pomysł żeby wybrać się na usg 3d gdzieś prywatnie ( chodzę teraz państowo). (ostatecznie połówkowe miałam dopiero w piątek, a nie koniec lutego jak wcześniej pisałam)

Co myślicie o sprawdzeniu na usg 3d? podobno można robić połówkowe do 26 tygodnia.

i mam pytanie czy można dołączyć do Was jeszcze na facebooku? nie ukrywam że dodajecie często otuchy :)

pozdrawiam

DarkPrincess, sisi lubią tę wiadomość

cbda62d2e6963d096b9eac3064a62b53.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • AniaKami Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E.mila wyslij do Anga zaproszenie a pozniej w wiadomosci prywatnej namiary na siebie na fb i ona doda Cie do grupy;)

E.mila lubi tę wiadomość

16ud3e3kui6kcuib.png
    Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
    Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2017, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, kupujecie od razu jakiś komplet ciepły do wózka na jesienne już dni? jak tak to jakie? bo ja się zastanawiam, czy kupować teraz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2017, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)
    Witam Was z pięknego, ZIMOWEGO, białego podkarpacia ;)
    Jestem wypoczęta, mała dała pospać mamusi. Teraz kawka, ogarnąć dom i mam zamiar dziś posegregować ciuszki dla małej, które dostałam, porozkładać do szafek, żeby chociaż trochę mniej było do roboty na tej ostatniej prostej ;)

Jutro krzywa cukrowa, nie mogę się doczekać (żeby mieć to za sobą) :D chociaż trochę się boję, że wyjdą jakieś kwiatki :/ ale nie będę się zamartwiać na zapas.

Miłego, lekkiego poniedziałku dziewczyny :)
    animaatjes-nice-day-888356.jpg

• DTEM Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi- ja też jutro na krzywą i mam nadzieję, że wyjdzie pięknie :) Dziś zero grzeszków i delikatna kolacyjka :)

Pozdrawiam Was ciplutko :)

E.mila- zapraszamy na fb tam to się dzieje :)

E.mila lubi tę wiadomość

9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • Nalunia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onaa123 wrote:
    Dziewczyny, kupujecie od razu jakiś komplet ciepły do wózka na jesienne już dni? jak tak to jakie? bo ja się zastanawiam, czy kupować teraz?

DZień dobry, jeśli chodzi o kombinezonik jesionno-zimowy to tak ja będę mieć, jeśli chodzi o specjalny śpiworek do wózka to chyba zamówię na jesień :)
    powodzenia na krzywych ja będę mieć początkiem kwietnia :) miłego dnia dziewuszki :)

onaa123 lubi tę wiadomość

[img][/img]
  • sisi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E.mila gratuluje zdrowego synusia. Ja umówiłam się w Polsce na dokładne usg 3/4d i to będzie 25+4. Niby po połówkowych wszystko w jak najlepszym porządku ale nie ufam do końca lekarzom/studentom w UK.

E.mila lubi tę wiadomość

20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
    19/02/2021 Anielka 2860
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2017, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    No na pięknej Warmii z rana była śnieżyca, ale śladu już po niej nie ma. Dziś wyskoczyłam z pracy obejrzeć w naszych hurtowniach łóżeczka i nawet zamówiłam :), bo nie mieli na stanie.
    Powodzenia jutro na krzywych.
    mój cukier powrócił do normy po tym przeziębieniu ufff, chociaż nie było chyba i tak źle bo naczczo max miałam 92, a godzinę po posiłku 121. No ale teraz znowu naczczo dzisiaj zobaczyłam 78 i stwierdziłam, że wracamy ;).
    Miłego dnia dziewczyny :)
    PS. Strasznie długo muszę czekać do kolejnej wizyty, czy wy też tak macie? Ostatnią miałam 03.02 a kolejną 06.04 :(. No przecież to uschnąć można :(

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wizyty mam co 4 tygodnie. Akurat w tym miesiącu wypadna mi 2 wizyty z czego sie ciesze :) grunt ze mała daje czesciej znac o sobie i jakos szybciej mi czas leci

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj pomyliłam się miał być 02.03 :D
    Dopiero jak przeczytałam u Alimek 2 miesiące to dostałam wytrzeszczu oczu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co nie zmienia faktu że ponad 4 tyg to baaaardzo długo

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizyty co 3 tyg. A i tak mi sie dluzy.

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megi78 wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    No na pięknej Warmii z rana była śnieżyca, ale śladu już po niej nie ma. Dziś wyskoczyłam z pracy obejrzeć w naszych hurtowniach łóżeczka i nawet zamówiłam :), bo nie mieli na stanie.
    Powodzenia jutro na krzywych.
    mój cukier powrócił do normy po tym przeziębieniu ufff, chociaż nie było chyba i tak źle bo naczczo max miałam 92, a godzinę po posiłku 121. No ale teraz znowu naczczo dzisiaj zobaczyłam 78 i stwierdziłam, że wracamy ;).
    Miłego dnia dziewczyny :)
    PS. Strasznie długo muszę czekać do kolejnej wizyty, czy wy też tak macie? Ostatnią miałam 03.02 a kolejną 06.04 :(. No przecież to uschnąć można :(

Ja mam identycznie :D miałam wizytę 2 marca i teraz dopiero 6 kwietnia. 5 tygodni :/ ale odkąd czuję ruchy to szybciej mi leci :)

• DTEM Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alimak- wózeczek kupiony, zdecydowaliśmy się na mutsy igo. /takie oto cudo:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4f7a88b4a50.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/471107b44bb4.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/149896f459e0.jpg

gabi544, DarkPrincess, onaa123, Solane, EwusiaCh, Kalia lubią tę wiadomość

9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh kobitki,dlugo to musze czekac ja i inne uk' owianki...usg bylo w 19+4 a kolejne bedzie w 35 tygodniu...pomiedzy tym 2 wizyty u poloznej na sluchanie dopplerem i pomiar macicy miarka cm...cwicza nasza cierpliwosc ;) ....

sisi lubi tę wiadomość

0MPT.png
  • ejkej Koleżanka

Wysłany: 20 marca 2017, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzucalam na fb, za radą wrzucam i tu:

Czysto (prawie) teoretycznie - czy któraś chciałaby wózek roan bass soft kolor ocean/cognac 3w1 za cenę, za jaką kupiłam w promocji - 1700zł. Folia przeciwdeszczowa, moskitiera, torba i kocyk w kolorze wózka w zestawie. Wysyłkę koszt obadam bo żona kuzyna ma sklep internetowy = umowe z kurierem i może wyjść to taniej. Badam grunt

6c2vjy5.png
‹‹ 694 695 696 697 698 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ