Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania śliczny wózeczek Dark Princess gratulacje Synka )))
DarkPrincess lubi tę wiadomość
-
mamakejti wrote:DTEM wrote:
zachęcam do zdjęcia bez;) ale pas do pończoch musi być! i podwiązka, czerwona!
Oczywiście, biorę taką opcję pod uwagę, a każda fota po mojej ma być w podobnej scenerii
DarkPrincess gratki powtórne
Bułkaasia- milutkiej spokojnej niedzieli i Wam również
Ja się dalej zachwycam nową furą Ignasia i zaraz dokańczam ciasto:)
Mania wózek gucio:)bulkaasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny W końcu i u mnie udało się dowiedzieć kto tam w środku siedzi;) i potwierdziły się przewidywania z 13 tygodnia, czyli CHŁOPIEC ma 22 tygodnie 4 dni i waży pół kilograma wg połówkowego usg wszystko w normie jednak sprzęt jak sam lekarz zaznaczył nie jest super dokładny, więc dał pomysł żeby wybrać się na usg 3d gdzieś prywatnie ( chodzę teraz państowo). (ostatecznie połówkowe miałam dopiero w piątek, a nie koniec lutego jak wcześniej pisałam)
Co myślicie o sprawdzeniu na usg 3d? podobno można robić połówkowe do 26 tygodnia.
i mam pytanie czy można dołączyć do Was jeszcze na facebooku? nie ukrywam że dodajecie często otuchy
pozdrawiamDarkPrincess, sisi lubią tę wiadomość
-
E.mila wyslij do Anga zaproszenie a pozniej w wiadomosci prywatnej namiary na siebie na fb i ona doda Cie do grupy;)
E.mila lubi tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Witam Was z pięknego, ZIMOWEGO, białego podkarpacia
Jestem wypoczęta, mała dała pospać mamusi. Teraz kawka, ogarnąć dom i mam zamiar dziś posegregować ciuszki dla małej, które dostałam, porozkładać do szafek, żeby chociaż trochę mniej było do roboty na tej ostatniej prostej
Jutro krzywa cukrowa, nie mogę się doczekać (żeby mieć to za sobą) chociaż trochę się boję, że wyjdą jakieś kwiatki ale nie będę się zamartwiać na zapas.
Miłego, lekkiego poniedziałku dziewczyny
-
onaa123 wrote:Dziewczyny, kupujecie od razu jakiś komplet ciepły do wózka na jesienne już dni? jak tak to jakie? bo ja się zastanawiam, czy kupować teraz?
DZień dobry, jeśli chodzi o kombinezonik jesionno-zimowy to tak ja będę mieć, jeśli chodzi o specjalny śpiworek do wózka to chyba zamówię na jesień
powodzenia na krzywych ja będę mieć początkiem kwietnia miłego dnia dziewuszkionaa123 lubi tę wiadomość
-
E.mila gratuluje zdrowego synusia. Ja umówiłam się w Polsce na dokładne usg 3/4d i to będzie 25+4. Niby po połówkowych wszystko w jak najlepszym porządku ale nie ufam do końca lekarzom/studentom w UK.
E.mila lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
No na pięknej Warmii z rana była śnieżyca, ale śladu już po niej nie ma. Dziś wyskoczyłam z pracy obejrzeć w naszych hurtowniach łóżeczka i nawet zamówiłam , bo nie mieli na stanie.
Powodzenia jutro na krzywych.
mój cukier powrócił do normy po tym przeziębieniu ufff, chociaż nie było chyba i tak źle bo naczczo max miałam 92, a godzinę po posiłku 121. No ale teraz znowu naczczo dzisiaj zobaczyłam 78 i stwierdziłam, że wracamy .
Miłego dnia dziewczyny
PS. Strasznie długo muszę czekać do kolejnej wizyty, czy wy też tak macie? Ostatnią miałam 03.02 a kolejną 06.04 . No przecież to uschnąć można
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymegi78 wrote:Cześć dziewczyny
No na pięknej Warmii z rana była śnieżyca, ale śladu już po niej nie ma. Dziś wyskoczyłam z pracy obejrzeć w naszych hurtowniach łóżeczka i nawet zamówiłam , bo nie mieli na stanie.
Powodzenia jutro na krzywych.
mój cukier powrócił do normy po tym przeziębieniu ufff, chociaż nie było chyba i tak źle bo naczczo max miałam 92, a godzinę po posiłku 121. No ale teraz znowu naczczo dzisiaj zobaczyłam 78 i stwierdziłam, że wracamy .
Miłego dnia dziewczyny
PS. Strasznie długo muszę czekać do kolejnej wizyty, czy wy też tak macie? Ostatnią miałam 03.02 a kolejną 06.04 . No przecież to uschnąć można
Ja mam identycznie miałam wizytę 2 marca i teraz dopiero 6 kwietnia. 5 tygodni ale odkąd czuję ruchy to szybciej mi leci -
Alimak- wózeczek kupiony, zdecydowaliśmy się na mutsy igo. /takie oto cudo:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4f7a88b4a50.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/471107b44bb4.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/149896f459e0.jpg
gabi544, DarkPrincess, onaa123, Solane, EwusiaCh, Kalia lubią tę wiadomość
-
Wrzucalam na fb, za radą wrzucam i tu:
Czysto (prawie) teoretycznie - czy któraś chciałaby wózek roan bass soft kolor ocean/cognac 3w1 za cenę, za jaką kupiłam w promocji - 1700zł. Folia przeciwdeszczowa, moskitiera, torba i kocyk w kolorze wózka w zestawie. Wysyłkę koszt obadam bo żona kuzyna ma sklep internetowy = umowe z kurierem i może wyjść to taniej. Badam grunt