X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Nalunia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania śliczny wózeczek :) Dark Princess gratulacje Synka :))))

DarkPrincess lubi tę wiadomość

[img][/img]
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Miłej niedzieli :D
    picgifs-good-morning-211314.gif

EwusiaCh, sisi lubią tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    DTEM wrote:

zachęcam do zdjęcia bez;) ale pas do pończoch musi być! i podwiązka, czerwona! ;)

Oczywiście, biorę taką opcję pod uwagę, a każda fota po mojej ma być w podobnej scenerii :)

DarkPrincess gratki powtórne :)

Bułkaasia- milutkiej spokojnej niedzieli i Wam również :)

Ja się dalej zachwycam nową furą Ignasia i zaraz dokańczam ciasto:)

Mania wózek gucio:)

bulkaasia lubi tę wiadomość

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Graruluje udanych wizyt. Darkprincess - super, kolejny chłopczyk :)
    Milego popoludnia :)

DarkPrincess lubi tę wiadomość

• E.mila Znajoma

Wysłany: 19 marca 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) W końcu i u mnie udało się dowiedzieć kto tam w środku siedzi;) i potwierdziły się przewidywania z 13 tygodnia, czyli CHŁOPIEC :) ma 22 tygodnie 4 dni i waży pół kilograma :) wg połówkowego usg wszystko w normie jednak sprzęt jak sam lekarz zaznaczył nie jest super dokładny, więc dał pomysł żeby wybrać się na usg 3d gdzieś prywatnie ( chodzę teraz państowo). (ostatecznie połówkowe miałam dopiero w piątek, a nie koniec lutego jak wcześniej pisałam)

Co myślicie o sprawdzeniu na usg 3d? podobno można robić połówkowe do 26 tygodnia.

i mam pytanie czy można dołączyć do Was jeszcze na facebooku? nie ukrywam że dodajecie często otuchy :)

pozdrawiam

DarkPrincess, sisi lubią tę wiadomość

cbda62d2e6963d096b9eac3064a62b53.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • AniaKami Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E.mila wyslij do Anga zaproszenie a pozniej w wiadomosci prywatnej namiary na siebie na fb i ona doda Cie do grupy;)

E.mila lubi tę wiadomość

16ud3e3kui6kcuib.png
    Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
    Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2017, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, kupujecie od razu jakiś komplet ciepły do wózka na jesienne już dni? jak tak to jakie? bo ja się zastanawiam, czy kupować teraz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2017, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)
    Witam Was z pięknego, ZIMOWEGO, białego podkarpacia ;)
    Jestem wypoczęta, mała dała pospać mamusi. Teraz kawka, ogarnąć dom i mam zamiar dziś posegregować ciuszki dla małej, które dostałam, porozkładać do szafek, żeby chociaż trochę mniej było do roboty na tej ostatniej prostej ;)

Jutro krzywa cukrowa, nie mogę się doczekać (żeby mieć to za sobą) :D chociaż trochę się boję, że wyjdą jakieś kwiatki :/ ale nie będę się zamartwiać na zapas.

Miłego, lekkiego poniedziałku dziewczyny :)
    animaatjes-nice-day-888356.jpg

• DTEM Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi- ja też jutro na krzywą i mam nadzieję, że wyjdzie pięknie :) Dziś zero grzeszków i delikatna kolacyjka :)

Pozdrawiam Was ciplutko :)

E.mila- zapraszamy na fb tam to się dzieje :)

E.mila lubi tę wiadomość

9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • Nalunia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onaa123 wrote:
    Dziewczyny, kupujecie od razu jakiś komplet ciepły do wózka na jesienne już dni? jak tak to jakie? bo ja się zastanawiam, czy kupować teraz?

DZień dobry, jeśli chodzi o kombinezonik jesionno-zimowy to tak ja będę mieć, jeśli chodzi o specjalny śpiworek do wózka to chyba zamówię na jesień :)
    powodzenia na krzywych ja będę mieć początkiem kwietnia :) miłego dnia dziewuszki :)

onaa123 lubi tę wiadomość

[img][/img]
  • sisi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E.mila gratuluje zdrowego synusia. Ja umówiłam się w Polsce na dokładne usg 3/4d i to będzie 25+4. Niby po połówkowych wszystko w jak najlepszym porządku ale nie ufam do końca lekarzom/studentom w UK.

E.mila lubi tę wiadomość

20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
    19/02/2021 Anielka 2860
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2017, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    No na pięknej Warmii z rana była śnieżyca, ale śladu już po niej nie ma. Dziś wyskoczyłam z pracy obejrzeć w naszych hurtowniach łóżeczka i nawet zamówiłam :), bo nie mieli na stanie.
    Powodzenia jutro na krzywych.
    mój cukier powrócił do normy po tym przeziębieniu ufff, chociaż nie było chyba i tak źle bo naczczo max miałam 92, a godzinę po posiłku 121. No ale teraz znowu naczczo dzisiaj zobaczyłam 78 i stwierdziłam, że wracamy ;).
    Miłego dnia dziewczyny :)
    PS. Strasznie długo muszę czekać do kolejnej wizyty, czy wy też tak macie? Ostatnią miałam 03.02 a kolejną 06.04 :(. No przecież to uschnąć można :(

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wizyty mam co 4 tygodnie. Akurat w tym miesiącu wypadna mi 2 wizyty z czego sie ciesze :) grunt ze mała daje czesciej znac o sobie i jakos szybciej mi czas leci

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj pomyliłam się miał być 02.03 :D
    Dopiero jak przeczytałam u Alimek 2 miesiące to dostałam wytrzeszczu oczu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co nie zmienia faktu że ponad 4 tyg to baaaardzo długo

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizyty co 3 tyg. A i tak mi sie dluzy.

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megi78 wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    No na pięknej Warmii z rana była śnieżyca, ale śladu już po niej nie ma. Dziś wyskoczyłam z pracy obejrzeć w naszych hurtowniach łóżeczka i nawet zamówiłam :), bo nie mieli na stanie.
    Powodzenia jutro na krzywych.
    mój cukier powrócił do normy po tym przeziębieniu ufff, chociaż nie było chyba i tak źle bo naczczo max miałam 92, a godzinę po posiłku 121. No ale teraz znowu naczczo dzisiaj zobaczyłam 78 i stwierdziłam, że wracamy ;).
    Miłego dnia dziewczyny :)
    PS. Strasznie długo muszę czekać do kolejnej wizyty, czy wy też tak macie? Ostatnią miałam 03.02 a kolejną 06.04 :(. No przecież to uschnąć można :(

Ja mam identycznie :D miałam wizytę 2 marca i teraz dopiero 6 kwietnia. 5 tygodni :/ ale odkąd czuję ruchy to szybciej mi leci :)

• DTEM Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alimak- wózeczek kupiony, zdecydowaliśmy się na mutsy igo. /takie oto cudo:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4f7a88b4a50.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/471107b44bb4.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/149896f459e0.jpg

gabi544, DarkPrincess, onaa123, Solane, EwusiaCh, Kalia lubią tę wiadomość

9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh kobitki,dlugo to musze czekac ja i inne uk' owianki...usg bylo w 19+4 a kolejne bedzie w 35 tygodniu...pomiedzy tym 2 wizyty u poloznej na sluchanie dopplerem i pomiar macicy miarka cm...cwicza nasza cierpliwosc ;) ....

sisi lubi tę wiadomość

0MPT.png
  • ejkej Koleżanka

Wysłany: 20 marca 2017, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzucalam na fb, za radą wrzucam i tu:

Czysto (prawie) teoretycznie - czy któraś chciałaby wózek roan bass soft kolor ocean/cognac 3w1 za cenę, za jaką kupiłam w promocji - 1700zł. Folia przeciwdeszczowa, moskitiera, torba i kocyk w kolorze wózka w zestawie. Wysyłkę koszt obadam bo żona kuzyna ma sklep internetowy = umowe z kurierem i może wyjść to taniej. Badam grunt

6c2vjy5.png
‹‹ 694 695 696 697 698 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ