Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie!!!
Mi do studniówki zostało 5 dni według bbf!!!! Nie mam sukienki
PannaNatalia- mnie jak boli głowy tak że masakra to płaczę i sobie tłumaczę że najważniejsze to, że młody rośnie zdrowy i nic mu nie dolega. Matka da radę wiele znieść, a bóle w trzecim trymestrze niestety mogą być dociekliwsze. W porzedniej ciąży już tak pod koniec jak mnie gwiazda w pęcherz kopła to się zesikałam, na szczęście nie w miejscu publicznym, a młody dawał po żebrach
Mamakejti- Twojego zdjęcia studniówkowego nie mogę się doczekać
Bułkaasia- jak tam, ból trochę ustąpił??
Pozdrawiam Was ciepłosisi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
u nas dzisiaj piękne słońce no i piąteczek . przez to moje przeziębienie trochę cukry zaczęły mi wariować, mam nadzieję, że to opanuję jakoś, ale z drugiej strony chyba nic mi nie pozostaje jak czekać. Normalnie cukry naczczo przy mojej magicznej cukrzycy ciążowej miałam między 76 a 81 a teraz od kilku dni 91, 92 hmmmm. trochę się tym stresuje, ale tłumaczę sobie że to też nie aż tak dużo, chociaż właśnie przy poziomie 92 stwierdzono u mnie cukrzycę w 6 lub 7tc już nie pamiętam.
Co do bólu chyba już będzie nam coraz gorzej . U mnie od kilku dni bóle kości ogonowej masakra, ale cóż rozciąganie to rozciąganie tak jak pisze DTEM damy radę dla tych naszych czortów
Miłego dnia dziewczyny
Aaaaa i bym zapomniała gdzieś wam pisałam że bardzo mnie intryguje jeden wózek i ponieważ nigdzie nie mogłam go u siebie obejrzeć to go zamówiłam przez neta i dzisiaj przyjdzie, jak stwierdzę, że szajs to odeślę i tyle -
dzień dobry u nas też piękne słoneczko ale chłodno, dziś zaczynamy 25 tydzień ))) mała w nocy szalała - powiem wam że jestem już uzależniona od jej kopania, to jest jak narkotyk wtedy wiem że jest wszytko ok i jestem spokojniejsza - już się nie mogę jej doczekać jak będzie z nami )) w przyszłym tygodniu już coś będę dla niej szyła
czym planujecie przykrywać swoje dzieciaczki? kupujecie od razu kołderkę 90x120?megi78, sisi lubią tę wiadomość
-
Megi przeciez 92 to jeszcze w normie. Na poczatku tez mialam 91 potem jak sporadycznie mierze rano naczczo to mam do 90. Za tydzien mam krzywa i troche sie stresuje czy cos niewyjdzie bo mam w rodzinie przypadku cukrzycy.
-
nick nieaktualny1kaktus wrote:Megi przeciez 92 to jeszcze w normie. Na poczatku tez mialam 91 potem jak sporadycznie mierze rano naczczo to mam do 90. Za tydzien mam krzywa i troche sie stresuje czy cos niewyjdzie bo mam w rodzinie przypadku cukrzycy.
-
nick nieaktualny
-
Alimak podpytywałam dziewczyn z lipca 2016 i mówiły że głównie kocykami, miałąm już szyć poszwę na kodłerkę 90x120 i spauzowałam bo ona mi się wydaje ooooogrooomna, uszyję małej z watoliny kołderkę 80x80 i do tego 2 poszwy żeby miała bawełniane na zmianę i kilka minky, a jak skończy roczek to kupię tą kołderkę 90x120 albo 100x130.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 12:16
-
nalunia ja mam plan nie przykrywac biedactwa niczym. Plan jest kupić ciepłe pajace do spania z dobrego polaru albo czegoś jeszcze nie wiem i zobaczymy jak pójdzie. Awaryjnie mam kocyki i rożek. Ale główny plan na łóżeczko to jest tylko dobre prześcieradło i bąbel w ciepłym pajacu
-
Pisałam już o tym na fejsie, ale podzielę się moją radością również tutaj Kupiłam wózek Po wielu rozmyślaniach wybraliśmy kolor i zamówiłam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d24eedaec774.jpg
I od razu wzięłam śpiwór przeznaczony do wózków Bebetto
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/063e47eed21c.jpg
Za miesiąc powinien być u mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 22:15
lipa, megi78, sisi, mamakejti, Nalunia, gabi544, bulkaasia, asiczka11, Solane, Kalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydelilah11 - ja miałam nisko łożysko na tylnej ścianie, poszłam na kolejną wizytę 3 tygodnie później i już było dobrze, podniosło się trochę i później na następnej wizycie, co miałam we wtorek ten już było wysoko łożysko
Wczoraj byliśmy na zakupach i nakupiliśmy rzeczy dla Sandry za 580 zł, ale to połowa dopiero może, jeszcze zostały kosmetyki, dla mnie rzeczy do szpitala i bujaczek kupiłam też sobie dwie pary leginsów ciążowych a i komplet pościeli, a w nim: kołdra, poduszka, poszewki no i ochraniacz na łóżeczkosisi, megi78, delilah11, DTEM, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Jesteśmy już po połówkowych. Wreszcie maluch ukazał rodzicom swoją płeć, także uroczyście oznajmiam że zasilimy grono chłopców naszym Krzysiem Moja intuicja mnie nie zawiodła Waży 320g, serducho bije, wszystko z nim w porządku Z pomiarów wynika że mały jest o niecały tydzień młodszy, także wg usg termin przesunął nam się aktualnie na 5 sierpnia.
mamakejti, sisi, onaa123, Mania25, Nalunia, lipa, gabi544, bulkaasia, AniaKami, cookiemonster, kruszynka5, Alimak, Marciiik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny