Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalunia wrote:Jagusiu myślę że L4 powinnaś dostać bez problemu, wszystko będzie okay ja też się stresowała mprzed każdą wizytą ale nie możemy myśleć negatywnie przecież! daj znać koniecznie co i jak, ja jutro zapytam co z tym progesteronem, wiem że widać w badaniu mój naturalny no ale.. chyba powinien być wyższy, przyrost bety okay , nie mam żadnych plamień dlatego jeszcze nie odchodzę od zmysłów
Witaj Sisi moze nie ma już sensu mierzyć tempki? lekaarze odradzają bo to bardzo stresuje jednak
Dam znać oczywiście i trzeba myśleć pozytywnie :**
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Jaguś_7810 wrote:A a na usg zarodek ile miał?) :*
4.1 mm, z tego co sprawdzałam jest w normie dla tego wieku ciąży
Ja odpuściłam mierzenie tempki, czasem zerknę, waha się od 36.8 do 37 , dopóki nie spada do temp. podstawowej to jest okOleczka ur. 10.06.2017
-
DTEM wrote:Witaj!!!! masz taki termin jak ja- 30 czerwiec, też poroniłam w wakacje 19 lipca ale moja kruszynka była jeszce malutka 12tc. strasznie mi przykro z powodu synka- ale kochana trzeba iść dalej i nie martw się na zapas! napewno tym razem będzie wszystko ok!!!
Bedzie dobrze, bedziemy sie razem wszystkie wspierac;)
Bylas juz u lekarza? Widzialas pikajaca kropeczke?
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
dziewczynki ja póki co jednak ciesze się, że pracuję. szybciej dzień mija i nie ma czasu na złe myśli i zastanawianie się czy to, że mnie zakuło z lewej strony trochę pod żebrami, tak jakby na owulację, ale trochę inaczej to dobrze czy źle ? Przez co psychika działa zdecydowanie lepiej.
U mnie jutro USG - i gdyby nie to, że dziś i jutro normalnie pracuję to już bym ześwirowała.
z moich objawów na dziś - głowa mnie boli niesamowicie i zaraz chyba pójdę spać
wszystkim dziewczynom gratuluję przyrostów bet i pięknych USG - postanowione, że u mnie i Jaguś i innych dziewczyn, które mają jutro USG będzie ono tak samo piękne i będą same dobre informacjeLeoparde, Jaguś_7810, She86, Tina85 lubią tę wiadomość
Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
ja mierzenie odpuściłam - cały czas się dygoczę na wieczór więc wiem, że jest podwyższona, a o ile to już nie wnikam, żeby sobie nie wkręcaćTomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
Spokojnie, super ze wizyta jest juz jutro, dostaniesz mocniejsze leki na tsh zapewne euthyrox i szybko wroci do normy, nie panikuj kochana, euthyrox szybko dziala i bedzie wszystko dobrze.
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
kamika23 wrote:dziewczyny masakra ;( dzwonili z luxmedu, ze mój wynik TSh jest tragiczny: 5,58. Norma w ciązy jest do 2,3. Dostałam skierowanie na pilną konsultacje do endokrynologa. Jutro wizyta o 10:15
Ja po pozytywnym teście z synem miałam tsh ponad 7!! Leciałam do Pl na gwałt i też dostałam leki. Wszystko było ok :*
Głowa do góry
-
AniaKami ale ja wczesniej nie brałam nic na tarczyce. Przed ciążą miewałam od 1,86 do 2,3 i nikt mi tego nie chciał zbijać. Od czwartku jedynie zażywam jod, bo mi ginekolog poleciła....
Paula trochę mnie pocieszyłaś... W ciągu jednej nocy raczej nic złego się nie wydarzy prawda ?
Eh dzięki dziewczyny. Dam jutro znać. Ide od internetu bo zwariuje -
monkle wrote:dziewczynki ja póki co jednak ciesze się, że pracuję. szybciej dzień mija i nie ma czasu na złe myśli i zastanawianie się czy to, że mnie zakuło z lewej strony trochę pod żebrami, tak jakby na owulację, ale trochę inaczej to dobrze czy źle ? Przez co psychika działa zdecydowanie lepiej.
U mnie jutro USG - i gdyby nie to, że dziś i jutro normalnie pracuję to już bym ześwirowała.
z moich objawów na dziś - głowa mnie boli niesamowicie i zaraz chyba pójdę spać
wszystkim dziewczynom gratuluję przyrostów bet i pięknych USG - postanowione, że u mnie i Jaguś i innych dziewczyn, które mają jutro USG będzie ono tak samo piękne i będą same dobre informacje
Tak, tak jutro po wizycie wychodzimy z pelnym usmiechem
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
kamika23 wrote:dziewczyny masakra ;( dzwonili z luxmedu, ze mój wynik TSh jest tragiczny: 5,58. Norma w ciązy jest do 2,3. Dostałam skierowanie na pilną konsultacje do endokrynologa. Jutro wizyta o 10:15
-
Hej dziewczyny.. Jestem po wizycie - crl 2,4 mm, widać było pikające serduszko. Według lekarza wszystko jest w porządku
dostałam l4 ze względu na wcześniejsze poronienia.
Miałam dziś trochę spraw do załatwienia, cały dzień poza domem i powiem Wam, że padam, jakbym się położyła to od razu bym zasnęłaLeoparde, cookiemonster, Selja, bulkaasia, She86, Zoja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybirdy-n wrote:ja co prawda zaparć nie mam, ale też się z spodnie nie dopinam- na czwartkowym usg miałam tak opuchniętą macicę, że aż jednego jajnika nie było widać (był trochę schowany za nią). Wczoraj już widziałam pęcherzyk- czekam z niecierpliwością na czwartkową wizytę- mój lekarz jest bardziej rozmowny niż ten na pogotowiu, więc mam nadzieję się dowiedzieć czegoś więcej...
wam też się tak straszliwie przetłuszczają włosy? Normalnie mogłabym je myć 2x dziennie...
Też zauważyłam, że mi się strasznie przetłuszczają włosy! I już się zastanawiałam czy ma to związek z ciążą -
She86 wrote:I ja Do tego doszły pryszcze na brodzie Codziennie jakiś nowy wychodzi
Kochana jak już pare dni temu wydawało mi się że jest lepiej z moją cerą (ostatnio mnie bardzo sypało ale to już od 2 -3 miesiecy) to wczoraj wyskoczył taki guzik na brodzie, ze masakra.... zanim on bedzie gotowy do wyjscia to ja w połowe ciąży będę No i oczywiście milion innych na twarzy
-
She86 wrote:I ja Do tego doszły pryszcze na brodzie Codziennie jakiś nowy wychodzi
Ja to się śmieję że druga głowa mi na brodzie rośnie takiego mam syfa...Jaguś_7810, She86 lubią tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Serio, no ale cóż, trzeba jakoś z tym żyć i jeszcze ludziom się pokazać
She86 lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37