Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sisi nasze maluchy też zaczną teraz szybko przybierać, u mnie we środę było 1300g
Ja dalej zdycham, infekcje złapane od dzieci przedszkolnych są najgorsze... Kolejna noc praktycznie nieprzespana, W ZYCIU !!! mnie tak gardło nie bolało jak się będę tak rozkładać kiedyś przy chorobie małej to czarno to widzęsisi lubi tę wiadomość
-
dziewczyny nawet się nie zorientujecie jak szybko wasze dzidzie przybiorą na wadze - nie ma co się martwić
życzę szybkiego powrotu do zdrowia !!!
-
Zaliczyłam już 4 prania, czyli wszystkie posciele, kocyki i ciuszki na wiek 0-3 miesiąca, czyli 56-62.
I tu właśnie pytanie do was. Pierzecie i pracujecie już też większe rozmiary? Czy będziecie to robić dopiero wraz ze wzrostem malucha? Szczerze mówiąc więcej ciuszkow nie bardzo mi się zmieści w komodzie. No i czy jest sens robić to tak dużo wcześniej? -
Lipa gratuluję dorodnej córeczki, a szyjka chyba ma prawo powoli się skracać na tym etapie czy nie?
Ja też już prawie wszystkie ciuszki do rozmiaru 62 mam poprane i poprasowane, została mi jeszcze jedna pralka. Te większe mam zamiar poprać ale prasowanie narazie sobie daruję na wypadek gdybym po lecie zdecydowała się na odświeżenie.
Pytanie odnośnie termometru microlife czy to musi być jakiś konkretny model?lipa lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualny
-
Hej
Ja dziś z mamą zaliczyłam lumpa i wyszłam z dwoma wielkimi torbami a wydalam 10 funtów. Cieszę się bo naprawdę fajne rzeczy znalazłam a do tego babeczka z zaplecza wynosiła mi wory bym mogła pogrzebać
Pranie u mnie pełna parą a od poniedziałku prasowanie. Trochę tego jest
Gratuluję wszystkim udanych wizyt i pięknych już wag Maluszków!!!
Zostało 12 dni ...AniaKami, delilah11, sisi, gabi544, Marciiik, DarkPrincess lubią tę wiadomość
-
lipa wrote:Zaliczyłam już 4 prania, czyli wszystkie posciele, kocyki i ciuszki na wiek 0-3 miesiąca, czyli 56-62.
I tu właśnie pytanie do was. Pierzecie i pracujecie już też większe rozmiary? Czy będziecie to robić dopiero wraz ze wzrostem malucha? Szczerze mówiąc więcej ciuszkow nie bardzo mi się zmieści w komodzie. No i czy jest sens robić to tak dużo wcześniej?
Ja mam wyprane i ułożone w osobnych szufladach ubranka, które oceniłam na pierwsze 3 miesiące. Większe rozmiary przeszły wstępne pranie (większość jest używana) i czekają w pojemnikach w innej szafie.
Pościel tez wypralam, chociaż wiem, ze na początku nie będę używać, tzn tylko przescieradla (a propos w Tesco są w dwupaku malutkie prześcieradła do kosza mojzesza czy gondoli) i otulacz czy taki lekki kocyk ażurowy.
Ostatnie pranie tych najmniejszych rzeczy zrobiłam w płatkach mydlanych.lipa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie doktorek powiedział że jeszcze nie powinna się skracać szyjka - u mnie też poleciała niecały centymetr, ale miałam bardzo aktywny czas bez odpoczynku przez prawie 2 tygodnie więc miała prawo się skrócić.
U mnie 3 pralka się pierze z kocykami i pieluszkami, wczoraj dwie poprasowałam - tak na pierwsze 3-4 miesiące, a jeśli chodzi o większe to jak mi się będzie bardzo nudzić w czerwcu to będę prać i prasować bo później przy małej może nie być na to czasu - zobaczę jak to wyjdzie A no i odłożyłam już rzeczy do szpitala dla mojej Księżniczki
u nas dziś bez deszczu kolo 20 stopni ma być !! miłego dnia !! :* -
Dzień dobry! Widzę, że ostro zabrałyście sie za pranie i prasowanie, ja dopiero w przyszłym tygodniu będę to ogarniać, bo chcę jeszcze łóżko swoje przemalować, pogoda zrobiła się piekna, więc będzie schnąć migiem;)
czekam na koszule z bonprixa, to je upiorę i zacznę ogarniać torbę do szpitala
dla synka brakuje mi tylko materacyka do kosza mojżesza i do wózka muszę nowy nabyć
dobrego, pięknego dnia!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
sisi, kupiłam dwie te
http://www.bonprix.pl/style/koszula-nocna-ciazowa-i-do-karmienia-8616628/?catalogueNumber=922202&type=image&category=779&return=ref
mam już różową i jestem zadowolona z materiału i długości, bo jest prawie do kolan, nie lubię tych krótkich, co tyłek prawie widać jak się na łóżku położę, zwłaszcza w szpitalu....."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualnyCzeeeeeeeeeeeść, my walimy kawe i matke po brzuchu. Masakra, jestem przerażona jak moja największa teraz część ciała żyje swoim życiem
Dzisiaj wizyta w koooońcuuuuu, po 5 tygodniach może dostane jakieś zdjęcie, bo od połówkowych nie mam nic
Nalunia, Jaguś_7810, sisi lubią tę wiadomość
-
PannaNatalia haha Powodzenia na wizycie!
Ja wczoraj miałam na sobie obcisłą sukienkę i jak byliśmy u Teściów momentami czułam się niezręcznie jak czułam i widziałam, że mi cały brzuch faluje
31 tydzień! Ale super Tak blisko i tak daleko jednocześnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 09:55
Nalunia, gabi544, sisi, bulkaasia lubią tę wiadomość